ce chestie ... deja ma doare capu` de la melodiile astea care ruleaza pe toate posturile de 100 ori pe zi ;a S`or gandit amandoua domnisoare c`ar fi bine sa isi ia cate un membru din SIMPLU si sa faca o melodie, apoi sa nu stii care e diferenta dintre cele doua (melodii!? )
voi ce parere aveti despre aceste "hituri" ???
"Divele" : Corina vs. Cream
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
"Divele" : Corina vs. Cream
you think you know me but you really don`t
-
IoanaA - Junior Member
deah ... saracutzii artisti romani : nu mai au inspiratie si s`or gandit sa faca cate un feat. ca "afara" ca e la moda si cool ! isi iau si ei p careva si se maimutzaresc in fata camerelor de filmat ahahahahha . ce penibil !
you think you know me but you really don`t
-
IoanaA - Junior Member
Am vrut sa pastrez parerea pt mine dar nu mai pot....
Nu le suport , nici pe Cream ,nici pe Corina.Prima e fffoooaaarrttee urata,iar la premiile mtv a cantat (live, intr-adevar) dar tot penibil asa ca...degeaba!!!Iar Corina e cea mai fitzoasa fiinta pe care am vazut-o!!! Nu mai conteaza ca arata bine! I'm out of here... Peace!!
Nu le suport , nici pe Cream ,nici pe Corina.Prima e fffoooaaarrttee urata,iar la premiile mtv a cantat (live, intr-adevar) dar tot penibil asa ca...degeaba!!!Iar Corina e cea mai fitzoasa fiinta pe care am vazut-o!!! Nu mai conteaza ca arata bine! I'm out of here... Peace!!
- Onitz
- Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Pop si Dance romanesc