Comentarii Mister FanClub 2005
Moderator: anjin-san
128 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
dupa ce am vazut poza lu' sod
am zis clar, daca ma inscriam iar ieseam pe locu' doi, al treilea an consecutiv
da' dupa ce l-am vazut si pe nea cec
mi-am luat defintiv adio de la premiul surpriza si secret o cina cu jazmin. :j 

da' dupa ce l-am vazut si pe nea cec

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
stai ca ma inscriu si eu..maine. asa ca nu prindeai podiumu 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
sam bag pula, io is o potentiala curva. deci daca eram femeie, ma futeam cu SOD de cate ori ar fi vrut asta.
-
weed13 - Mesaje: 1868
zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zos zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso zoso !!!
sa se inscrie zoso !
sa se inscrie zoso !
-
monk - Mesaje: 2747
deh, acri mai sunt strugurii mai titino.
+ de asta, nu-tzi place, nu mananci.
++ de asta, nu-i cam urat din partea ta sa vorbesti de pula la varsta ta? vrei sa nu te mai las sa-mi conduci mashina cand o sa fii mare? tztztzt...copiii din ziua de azi.
+ de asta, nu-tzi place, nu mananci.
++ de asta, nu-i cam urat din partea ta sa vorbesti de pula la varsta ta? vrei sa nu te mai las sa-mi conduci mashina cand o sa fii mare? tztztzt...copiii din ziua de azi.
-
SOD - Mesaje: 6035
Titina scrie:mah .... eu tot la ideea mea raman : URASC OAMENII GRASHI ! deci SOD nu va fi pe locul 1 la mine :p (pula mare shi groasa,da tot gras e) fericiti cei slabi,k ei vor avea votul meu :p (da nici chiar asha ca paiacec
)
total offtopic: esti o distrusa.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
peste vreo 8 ore asa incepe concursu. cand veniti de la biserica...sa votati, da ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
-
weed13 - Mesaje: 1868
Titina scrie: SOD........ pula mare shi groasa......
SOOOOOOOOOOOOOOD!!!!! ~P
Bre deci daca se mai ia carevreuna de SOD ie grav, da?! Ia potoliti-va, da? Ce-i aici? Bordel?! Titino, veziti fato de colegii tai de gradi si lasa aprecierile, nu ti-e rusine?!
Ia uiteee... tz tz tz...

Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
cine forumist mai vrea sa se inscrie in cursa pentru premiul cel mare mai are la dispozitie about 150 de minute. dupa acest rastimp se incheie perioada de inscriere, se va afisa regulamentul oficial...si va incepe votarea !
noi va dorim mult succes !
noi va dorim mult succes !
-
Gata.... sa inceapa showul :yD
-
sa mor io da` o fata cand pune poze mult mai decente decat astea ale lui sod e considerata vulgara/curva/etc,iar asta acu k a pus pozele astea e ridicat in slavi de unii
da pot sa pun pariu k nu cashtiga sod...
shi nu,sod,nu vreau sa mananc din "strugurii" de care vb tu,nici nu vreau sa ajung la ei,believe me!
sod = slanina din abundentza + floci gretzoshi = SCARBA!!! chiar asha a ajuns azi barbatul ideal ptr unele?!
ps : e doar o parere,deci nu saritzi ! lol

shi nu,sod,nu vreau sa mananc din "strugurii" de care vb tu,nici nu vreau sa ajung la ei,believe me!
sod = slanina din abundentza + floci gretzoshi = SCARBA!!! chiar asha a ajuns azi barbatul ideal ptr unele?!

ps : e doar o parere,deci nu saritzi ! lol

- Titina
- Junior Member
da bre cubule, ai vazut? tztztztz...
tititno, totushi, un pic de respect se poate? ca io nu-s " asta " cu tine, ca daca imi dadeam drumu la primu futai aveam copil cat tine.
+ de asta , chiar ca esti proasta rau.
tititno, totushi, un pic de respect se poate? ca io nu-s " asta " cu tine, ca daca imi dadeam drumu la primu futai aveam copil cat tine.
+ de asta , chiar ca esti proasta rau.
-
SOD - Mesaje: 6035
nu inteleg de ce a votat Dany_S, pt ca el e participant. Normal ca va pune pe ultimele locuri pe cei cu prea multe puncte... nu ca n-as dormi din cauza asta, de fapt chiar nu aveam de gand sa fac vreun comentariu aici.
In the middle of everlasting darkness...
-
ElMundo - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:Cei aflati in concurs...vor vota doar 8 concurentzi, evident exclusandu-se pe ei. Votul concurentilor nu va conta la situatia finala. Se va face un clasament separat.
............
Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie !
-
AxinTe - Junior Member
128 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma