Care este cea mai buna trupa de afara?
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Care este cea mai buna trupa de afara?
Care credeti ca este cea mai buna trupa de afara?Si care este genul de muzica cel mai ascultat/abordat de catre voi?
- cherry
parerea mea..
evanescence ,linkin park si the rasmus
formatile mele preferate......dupa care vin ATB etc..
formatile mele preferate......dupa care vin ATB etc..
so go on and scream
scream at me i'm so far away
i won't be broken again
scream at me i'm so far away
i won't be broken again
-
Aldea Alina - Junior Member
Opinia mea...
Cred k H.I.M. sunt o formatie cu mare potential... Si mai apreciaez f.mult o formatie a carei vreame ink nu a apus: Roxette.:a
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
m........
Aici chiar ca ar fi multe de spus!Sper sa nu mai fiu criticata de unii, pur si simplu e parerea mea si luti-o ca atare,imi pace foarte mult:J Lo,Britney Spears,Blue,Linkink Park,Evancence,Eminem,Celine Dion,Witney,Thalia,etc..........ar mai fi forte multe dar daca stau sa le scriu pa toate inebunesc oricum raman la parerea k muzik straina este cea mai tare!!!!Nu cred ca as mai avea ceva de spus oricum va pup pe toti!!!!!
- cherry
sunt cu sigurantza mai multe.ash vrea sa-i mentzionez in prima instantza pe bsb(chiar daca nu mai shtiu ce s-a intamplat cu ei).am nishte vcd-uri pe acasa cu concerte....ramai masca.impresionant shi jocul de lumini shi costumele shi vocile etc.
apoi:blue,evanessence,him,rhcp,metallica,scorpions,westlife,rem,pet shop boys,royKsopp,nirvana,guns,bee gees shi multe multe altele.
apoi,(vad ca unii au mentzionat shi solishti):justin,eminem,nick cave,elvis,j.lo.,celine dion,aaliah,manson,anouk s.a.m.d.
apoi:blue,evanessence,him,rhcp,metallica,scorpions,westlife,rem,pet shop boys,royKsopp,nirvana,guns,bee gees shi multe multe altele.
apoi,(vad ca unii au mentzionat shi solishti):justin,eminem,nick cave,elvis,j.lo.,celine dion,aaliah,manson,anouk s.a.m.d.
- vulpyx
- Junior Member
cea mai buna trupa de afara este tipii aia care canta la 2 mandoline plus o chitara pe Stefan cel Mare in constanta. dupa cum miros, nu cred ca au mai stat indoors de cateva luni, deci se incadreaza perfect in categoria asta . viva la revolucion !
-
screenager - Junior Member
Scooter vin la Bucuresti in concert
Scooter vor concerta la Bucuresti in toamna lui 2005. Detalii pe http://www.scootertechno.ro
- ScooterAdmin
- Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii