C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
io am intrat numa de aia casa injur ca nu gasesc techila in plm !!!
si sa le urez tuturor care citesc postu asta sarbatori fericite
si aviz lu filu: nu ma refeream sa am techila in plm, ca stiu ca ii prea putin posibil. deci era duar o figura de a vorbi.
si sa le urez tuturor care citesc postu asta sarbatori fericite
si aviz lu filu: nu ma refeream sa am techila in plm, ca stiu ca ii prea putin posibil. deci era duar o figura de a vorbi.

-

weed13 - Mesaje: 1868
asadar dragii mei, acu intzelegetzi censeamna sa faci pashtele la focsani? e 12 fara 5 si n-am pus strop alcol in gura, vai shi-amar de capu meu...rade si curcile de mine bre.
Fericire si sanatate maxima. va pupez. in afara de ochila, pe care-l sarut cu limba.
Fericire si sanatate maxima. va pupez. in afara de ochila, pe care-l sarut cu limba.
-

SOD - Mesaje: 6035
Pashte fericit tuturor!
Am revenit printre voi (in cazu in care interesa pe cineva)!
SODy, cu mine cum sta treaba: ma pupi pe obraz sau imi bagi limba in cavitatea bucala?
Am revenit printre voi (in cazu in care interesa pe cineva)!
SODy, cu mine cum sta treaba: ma pupi pe obraz sau imi bagi limba in cavitatea bucala?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
deci merluc va zic, daca merjeti sa jucati tenis cu picioru si ati fost operati candva de hernie, mare atentie cu datu in minje, ca pe mine ma duare un coi de vreo 5 ore intruna. si castrarea nu mi se pare cea mai buna solutie.
-

alalei paraclatine
ie bine acasa , nu?
davash pe guarna
ie bine acasa , nu?
davash pe guarna
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bre treaba ie ca mie imi joaca feste cineva, adicatalea, sun oaminii sa le zic alea alea de pasti, da se superocupa reteaua, daca nu e ocupata, ochila nu raspunde, pe iahu nu ma vede nime. avetzi boala pe persoana lu mine?
hristos a inviat la toti care nu-s de gasit.
hristos a inviat la toti care nu-s de gasit.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

Hristos a Inviat!
dragii mei, multzumesc lu cine mi-a facut o ciumpriza extraordinara in nuoaptea de Inviere si doresc sa va aduc la cunojtintza ca am simtzit foarte intens in ultima luna ca traesc (c. cineva).
dragii mei, multzumesc lu cine mi-a facut o ciumpriza extraordinara in nuoaptea de Inviere si doresc sa va aduc la cunojtintza ca am simtzit foarte intens in ultima luna ca traesc (c. cineva).
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
adevarat a inviat
citat pentru alcoolisti de la nocturna : "daca bei cu cap, asha patzeshti, se defecteaza neuronu"
citat pentru alcoolisti de la nocturna : "daca bei cu cap, asha patzeshti, se defecteaza neuronu"
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
Adevarat a-nviat!
bre, io-s bulversat; ezipsta civas shi de opshpe ani? ca sigur ala de fu asara erea major! shi tzin sa multzumesc pe aceasta cale lu cine a avut curaju sa-mi scuata mashina den parcarea unte era parcata asara shi sa ma trimeata acasa! totodata tzin sa multzumex la uoamenii care, acum 741(etwa.) de ani a facut urbea unte ma aflu, shi nu atat urbea, cat strazile lungi shi drepte, fara curbe care sa streseze un person care n-avede, n-aude, da` are picioru greu pe acceleratzie(sau era ambreiaju?!).
in continuare tzin sa multzumesc primariei c-a astupat gropile sh-a aprins becurili pe strazi, pietonilor ca la orele alea miiici(atat de mici, ca nici nu se vedea pe cias) nu circula shi, nu in ultimu rand, la nenea cu passatu care s-a suit pe trotuara sa ma lase sa trec!
pese: cred c-am facut insolatzie ieri, ca ma cam duare cabesa!
pese2: care jtie cum se optzine un permis de condus tractoru, ca bronzu specific tractorijtilor il am deja?
pese3: multzumex shi doamnelor shi domnishoarelor pe care le-am stropit in uochi cu parfumu vetzii shi care-a intzeles ca nu-s io de vina, ci gaura(!), c-o fo centrata eronat!:D
nae in & out!
bre, io-s bulversat; ezipsta civas shi de opshpe ani? ca sigur ala de fu asara erea major! shi tzin sa multzumesc pe aceasta cale lu cine a avut curaju sa-mi scuata mashina den parcarea unte era parcata asara shi sa ma trimeata acasa! totodata tzin sa multzumex la uoamenii care, acum 741(etwa.) de ani a facut urbea unte ma aflu, shi nu atat urbea, cat strazile lungi shi drepte, fara curbe care sa streseze un person care n-avede, n-aude, da` are picioru greu pe acceleratzie(sau era ambreiaju?!).
in continuare tzin sa multzumesc primariei c-a astupat gropile sh-a aprins becurili pe strazi, pietonilor ca la orele alea miiici(atat de mici, ca nici nu se vedea pe cias) nu circula shi, nu in ultimu rand, la nenea cu passatu care s-a suit pe trotuara sa ma lase sa trec!
pese: cred c-am facut insolatzie ieri, ca ma cam duare cabesa!
pese2: care jtie cum se optzine un permis de condus tractoru, ca bronzu specific tractorijtilor il am deja?
pese3: multzumex shi doamnelor shi domnishoarelor pe care le-am stropit in uochi cu parfumu vetzii shi care-a intzeles ca nu-s io de vina, ci gaura(!), c-o fo centrata eronat!:D
nae in & out!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
-

neatza - Mesaje: 5820
ezipsta civas shi de opshpe ani?
cum arata sticla? ca am devalizat io un bar odata de asha ceva.
iaodi: sdhgfuyds*&(^&*%$^&*$@ pe postu de radio citi efem, deci sa ii violeze maidanezii, de 20 de ori pe zi aceleash pese naituish si proconsul si nu mai stiu ce labari. bagasiar draq coada in antena lor.
- gaga
danone, erea rotunda bre, ca aia de doijpe (chiar daca am vazt civas de doijpe rectangular)! n-am brea fost atent la detalii de forma, numa la alea de fond!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bre, deci ie najpa ! am aflat ca poa sa te duara partzi ale corpului omenesc despre care nici nu shtiam ca exista.
shi acu imi pun intrebarea: da oare la ce leam folosit ?
shi acestea find zise, eo mai stau pretz de-o cafea shi ma duc unte am treaba. br careva ?
shi acu imi pun intrebarea: da oare la ce leam folosit ?
shi acestea find zise, eo mai stau pretz de-o cafea shi ma duc unte am treaba. br careva ?
-

neatza - Mesaje: 5820
nu ie originel atuncia, ala de care zic io arata mai alfel, iote ca am gasit pe taica gugle:
http://www.whisky-online.com/acatalog/cer-chivas-wade-box-1057.jpg
am gasit poza, nu uischean, uischean ash vrea io, ca nu am fo cuminte si iepurashu s-anbatat in plm anu asta.
http://www.whisky-online.com/acatalog/cer-chivas-wade-box-1057.jpg
am gasit poza, nu uischean, uischean ash vrea io, ca nu am fo cuminte si iepurashu s-anbatat in plm anu asta.
- gaga
ala ie de doojpatru de ani, sticla de portelan . neatzu cu publica jtie 

-

deci bre, forma la stecla era la fel, da` erea alta coloare, alta ieticheta! deci intre timp am sunat pe uomu de me-a dat de beut: opshpe ani avea(uischeanu, nu uomu`!)!
-

bre, ma chiama datoria! aipa!:)
-

file, protejeazati stangu azi
mai bine stai in poarta, te mai hodinesti
mai bine stai in poarta, te mai hodinesti
-

deci azi am invatat ca daca am ai 16 si doo singletoane care mai sunt 2x2p = 4, am 20 de puncte si la distributie speciala, daca parteneru meu are 2 asi sau un as si 1-2 popi poate incerca slemu, nu io.
memete sa retii, da?
memete sa retii, da?
- gaga