A trecut un an...
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
A trecut un an...
...de cand DECRET este major. Din pacate pentru el, anul acesta a trecut de pomana, ca omu' se conporta ca cum ar avea 4-5 ani: glume de prost gust (de genul inpinge babe pe scari si dupa aia rade cu gura pana la urechi, invartit pisic in aer si pleznit de ziduri, etc etc etc), comportament inadecvat in societate (tzipa ca disperatu la oameni pe strada intrebandu-i cat este ceasul, arunca cu berea in comeseni la terase, si tot asha), iar exemplele pot continua. dintr-un singur punct de vedere i-a venit mintea la cap: shi-a dat seama ca valoarea terbuie recunoscuta acolo unde este si tine cu RAPID.
La multzi ani, bre!
La multzi ani, bre!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
-
monk - Mesaje: 2747
A trecut un an de cand am fost la restaurant la ziua lu Decret...si am mancat si baut ca porcu. In sperantza ca si anu acesta povestea se va repeta (Decret...nu tzine sa zici ca eu n-am dat nimic de ziua mea. ce ? vrei sa ajungi sa fi comparat cu mine ?
) ...doresc sa-i urez lu Micky urmatoarele :
La multi ani, multa sanatate, sa ia Steaua cupa...campionatu...liga campionilor...supercupa Europei...cupa intercontinentala, sa intre la facultate, sa intretina relatii sexuale cu monk...si ce-si mai doreste el.
:love:

La multi ani, multa sanatate, sa ia Steaua cupa...campionatu...liga campionilor...supercupa Europei...cupa intercontinentala, sa intre la facultate, sa intretina relatii sexuale cu monk...si ce-si mai doreste el.
:love:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
La multi ani DECRET/Miki sau cum ti s-o mai zice (eu stiu cel mai bine :lol: )! Sa traiesti, sa fii sanatos, sa ai multe femei bune si sa intrii (intram) cu bine la facultate!!! Cu toate ca te-am sunat acum juma' de ora si nu ai raspuns ca un porc ce esti si cu toate ca de Pasti n-ai dat NICI macar un mesaj (ca sa nu mai zic de sunat), eu nu sunt asa si tin sa iti urez cele amintite si aici.
In the middle of everlasting darkness...
-
ElMundo - Junior Member
La multz ani Miki aka Decret aka Nasuc ! :kiss:
Sa ai parte de tot ce-i mai bun & mai frumos pe lume, sanatate, fericire, dragoste... alcoale, pizde extraordinare s.a.m.d.
:love: ya!
Sa ai parte de tot ce-i mai bun & mai frumos pe lume, sanatate, fericire, dragoste... alcoale, pizde extraordinare s.a.m.d.
:love: ya!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
da bre, multzean si tuate cele
daca n-ai fi fost stelist iereai barbatu perfect
daca n-ai fi fost stelist iereai barbatu perfect

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nu mai am net acasa shi nu stiu cand o sa mai am. vreau sa va multumesc frumos pt urari shi sa va transmit ca va ;r
-
cutuma© - Mesaje: 3047
cu ocazia ca am prins feceu, asha printre picaturi, ma grabesc, cam tarziu, sa urez shi eu toate cele de mai sus + altele care au fost omise. multzi de lamultziani ! sa creshti voinic !
-
nocturna - Mesaje: 8725
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii