Nea Gabitz - Classic & Gangsta

Nea Gabitz - Classic & Gangsta

Mesajde n3aGabitz » Vin Apr 29, 2005 12:42 am

Dupa luni de munca am reusit sa relansam site-ul http://www.raparena.net si odata cu acesta va punem la dispozitie mixtape-ul Nea Gabitz - Classic & Gangsta, primul material promotional oficial inaintea albumului de debut "Intre 2 Lumi". Va asteptam pe Forum la o cafea sa punem tara la cale!

noroc
n3aGabitz
Junior Member

Bine asa..

Mesajde Borsalino » Dum Mai 01, 2005 2:33 am

n3aGabitz scrie:Dupa luni de munca am reusit sa relansam site-ul http://www.raparena.net si odata cu acesta va punem la dispozitie mixtape-ul Nea Gabitz - Classic & Gangsta, primul material promotional oficial inaintea albumului de debut "Intre 2 Lumi". Va asteptam pe Forum la o cafea sa punem tara la cale!

noroc

Bine asa Gabitz...am dl. deja....acum e cdul in fabrica...de abia asteptam sa aud ceva...de la tine..
Welcome back...Keep coming with it...homey...Noroc
Borsalino
Junior Member

Mesajde sadox » Mar Mai 03, 2005 11:56 am

Sa intzeleg ca se vrea o alternativa la albumul scos de ceva vreme de Snoop:"Rhytm&Gangsta" sau o simpla imbinare intre "remember the times" shi gangsta pur?:).Am observat pe site-ul oficial http://www.rap-arena.net la playlists&credits ca(virgula) contzine franturi,sampleuri din piese cunoscute pe la noi cat shi de afara shi vreau sa shtiu care-i treaba cu "inserturile" cu pricina daca nu cer prea mult(a nu se intzelege greshit) PACE!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde n3aGabitz » Mar Mai 03, 2005 6:07 pm

in primul rand citeste pe site la "despre" si "classic & gangsta". si daca nici dupa asta nu vei fii lamurit (ca sa nu zic ca nu ar fi trebuit sa intrebi asa ceva in primul rand, tu ca fiind fan hip hop trebuia sa stii ca asta e genul de continut care il are un mixtape, adica freestyles pe negative CUNOSCUTE) da-mi un pm si iti voi da si explicatii aditionale. Dar dat fiind faptul ca esti fan "underground" cred ca ti-au trecut prin mana DJ Sleek - Ronin, Facem Records 1 & 2, sau Phase One-ul lui DJ DOX.
Cat despre "inserturi", pur si simplu la beat-urile romanesti..alea 2 sau 3 modificate mi-au placut dar am vrut sa le dau putina "esenta" a la mine. atata tot, nu e nimic nou in lumea hip hop-ului. oricum din toti care au raspuns pe forumuri nimeni nu a menitionat lucrul cel mai important si anume PROMO-ul de pe albumul "Intre 2 Lumi" la piesa "My Life" ...toata lumea comenteaza freestyl-urile de parca nu au mai auzit freestyluri in viata lor. Si treaba cu albumul lui Snoop e pur si simplu coincidenta, acest mixtape trebuia sa fie lansat pe 28 Octombrie (daca tii minte atunci l-am si anuntat, ca era exact ziua mea), dar din diferite motive l-am scos exact dupa 6 luni, adica pe 28 Aprilie..asta e, uneori nu iese totul cum iti propui. Albumu lu snoop a iesit candva in Noiembrie numai stiu exact..poti afla data de pe internet dar cred ca conteaza prea putin.

peace si numai bine
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde usualflow » Mie Mai 04, 2005 9:07 pm

downloadat, aranjat in folder, ascultat.
bine, gabitz!
chiar daca bucatile nu's tocmai pe gustul meu, ai sustinerea mea pt simplul motiv ca FACI CEVA. multa bafta si ai grija ce si cum faci, 'aight? ;-)

pace.
usualflow
Junior Member

Mesajde n3aGabitz » Joi Mai 05, 2005 2:19 am

merci usualflow, daca toata lumea ar raspunde la obiect si omeneste ca tine am traii intr-o lume perfecta. apreciez.

si acum ontopic: Pentru cei care nu au inteles inca despre ce e vorba, piesa 10 de pe proiect este un preview al primului SINGLE de pe albumul meu "Intre 2 Lumi". In trecut unii dintre voi asteptau mai mult sau mai putin ceva promotional de pe album, ei bine acum aveti ocazia sa ascultati. Peste 80 de views, si doar 2 comments...daca era vorba de vreun scandal intre trupe sau vreo "vedeta" surprinsa nud, cred ca era full topic-ul :))) hai cu, curaj copii :).

Peace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde StReEt`GirL » Joi Mai 05, 2005 3:47 pm

Am ascultat si eu My Life si mi se pare ca are tot ce`i trebuie , dar ca de obicei trebuie sa fie si ceva ce nu`mi place (ca tot romanu`) ... e doar impresia mea sau vocea ta se aude foarte incet in comparatie cu negativu .. poate dor asa mi se pare ... tu ce zici ?
StReEt`GirL
Junior Member

Mesajde usualflow » Vin Mai 06, 2005 3:52 pm

OK. Am ascultat de mai multe ori mixtape-ul si ghici ce? a inceput sa imi placa :P
Intro-ul e misto, imi place cum bagi pe "Femeia ta" (bine, am si eu o mare slabiciune pt negativul ala...:D), "Pimpin", "Fanii", "Stare de urgenta"...
Felicitari pt productie la "My Life". E klumea.
Nu ascult eu gangsta de regula, insa comparativ cu ce am mai ascultat mai demult de la tine, pot sa remarc o imbunatatire considerabila a flow-ului; cu alte cuvinte, "suni" din ce in ce mai bine.
Multa multa bafta! ;-)
usualflow
Junior Member

Înapoi la Hip-Hop