Oribilul Mosh scrie:chiar nimeni nu mai scrie un jurnal epic ? ~(
am cautat si eu o povestire frumoasa, asa ca pentru Paste....sa citesc si eu ce ati mai facut, cum v-ati simtit... Nimic.
deh bre.. nu toti avem talentu lu matale ..
Oribilul Mosh scrie:chiar nimeni nu mai scrie un jurnal epic ? ~(
am cautat si eu o povestire frumoasa, asa ca pentru Paste....sa citesc si eu ce ati mai facut, cum v-ati simtit... Nimic.
bhuttu scrie:Acum, eu stiu ca dezgrop potcoave de cai morti, mai stiu ca simpatiile lui bauxitho pentru cei cu tenul mai inchis decat al nostru sunt cunoscute si sunt acceptate
banel niculitza shi petre marin ce natzie sunt? suedej? finlandej?
karioka scrie:...de un an de zile lumea mea se invarte in jurul tau. Asa cum habar n-ai cum e sa mori la o grimasa si sa te nasti la un zambet. Asa cum habar n-ai la cate am renuntat, asa cum habar n-ai cat m-am strans in mine, cat am tacut, cat m-am retras, cat m-am chinuit sa ma adaptez.
Habar n-ai cat de mult as vrea sa-ti strig toate astea, sa urlu ca o descreierata, sa injur ca o mahalagioaica, sa blestem ca o tiganca. Habar n-ai de cate ori m-am strans in mine, am plecat fruntea in pamant si am tacut, tocmai ca sa nu te superi, sa nu te sperii, sa nu te obosesc, sa nu pleci, sa nu, sa nu, sa nu...
Habar n-ai cine sunt, habar n-ai cata viata ascund in mine, habar n-ai cu cata indarjire am luptat pentru tine, cum te-am aparat de toti si i-am pierdut pe toti pentru tine! Habar n-ai cum e sa-ti fuga imagini prin fata ochilor inchisi , cand incerci cu disperare sa dormi fara vise, imagini in care tu atingi pielea altei femei , imagini in care tu uiti de mine. Uiti de mine...macar de ti-ai aminti cat de cat...
HAbar n-ai cum e ca in tot acest timp sa fii totusi mereu zambitoare, amabila, stralucitoare, sa-ti porti masca in fiecare zi, sa te opresti la margine atunci cand iti vine s-o iei razna.
marian jan scrie:ps : am ras 5 minute la bancu lu nbm ala cu basina.(bancu)
marian jan scrie:asara ma-mbatai cu alcool.plecara toti,ramasai singur.cu murfatlar demidulce,ca demisec nu mai iera.demisol nici atat.pana atunci stella si silva.dup-aia cafele si cappy portoicale.curve pula.eram muci.mai ramasese unu cu una care el tot spera ca da o muie,da' aflai dimineata ca pula.az nuoapte,can' veni acas borai in fata blocului.vazui dimineata ce mancai ieri.acu,fara sa vreau,consum alcool.bere.mi-o pusa sormia in fatza.ieu nu vruaim,da' ce sa fac.voi tot alcolici?ma duc in crasma mai incolosha.astept pa neatza sa iasa din gripa.oi fute la nuapte?long live gica petrescu!
older scrie:E uimitor cat de repede se dezvolta Bucurestiul in comparatie cu alte orase din tara... In zona unde stau eu, in 4 luni cat am lipsit, s-au deschis trei banci, vreo alte trei magazine, au pavat ca lumea bulevardul si s-a mai deschis o aripa a pietii... Mi-ar place foarte multa daca as vedea schimbarile astea si in Timisoara
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori