Cats Blues Pool Club
Cats Blues Pool Club
Ascuns prin subteranurile orashului, Cats Blues Pool Club este unul dintre localurile cele mai putzin cunoscute de restul oamenilor. Aici se strang jucatorii de biliard pentru a’shi demonstra calitatzile in acest joc. In atmosfera intunecata (pe fundal se aude un blues trist din jukebox, incaperea este luminata ici-colo de cate un neon albastru) se intampla multe lucruri necunoscute pentru cei din afara.
Shefa localului se afisheaza in fatza concurentzilor, shi le arata pe un panou informatziile pentru inscrierea la concursul de biliard din luna mai. Acesta arata in felu urmator :
-Conditziile sunt deja cunoscute din cele precedente.
-Data limita de inscriere este 09.05, orele 8 dimineatza.
Inscrierile au loc mai jos :
Shefa localului se afisheaza in fatza concurentzilor, shi le arata pe un panou informatziile pentru inscrierea la concursul de biliard din luna mai. Acesta arata in felu urmator :
-Conditziile sunt deja cunoscute din cele precedente.
-Data limita de inscriere este 09.05, orele 8 dimineatza.
Inscrierile au loc mai jos :
- kahlan
- Junior Member

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nepalu , prezent !
ps: felicitari k@tzi , draguta introducere
ps: felicitari k@tzi , draguta introducere

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Linishte in club. La apruape o zi juma dupa inscriere, se trage prima linie. Pana acum, inscrishi sunt(16):
– k@tzy (Italia)
– y0ung_h0va(UK)
– cHanni (Hiroshima)
– SOD (Albania)
– Oribilul Mosh (Mexic)
– acsinte (Venezuela)
– Daimon (Banat)
– Reatrd (Irlanda)
– Catalanul (Argentina)
– monk (Jamaica)
– Catharsis (Bucovina)
– eyewitness (Nepal)
– gigiell (Insulele Maldive)
– Cristy (Noua Zeelanda)
– v1n3ri (Vietnam)
– Jasmine (Rusia)
Urmatorii inscrishi sunt:

Urmatorii inscrishi sunt:
- kahlan
- Junior Member
i-a oleaca de atentie, ca vine
-ul.
PS: am auzit ca
este pusa pe fapte mari si vr-ea sa cashtige turneul, dar treb'e sa ajteptam confirmarea.

PS: am auzit ca

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
joanna scrie:vreau si eu sa ma inscriu la campionatul de pool
unul din cei cinci componenti ai Comitetului De Organizare refuza inscrierea acestui user in concurs. daca doritzi shi motivele, vi le explic cu draga inimia.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard