C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
merluc
cecule, incearca drob de ficatei, inimi si pipote de pui cu jumatati de oo de prepelita in iel. delicios si nici nu cade greu cum ia cazut lu danone dea spart vasu de veceu cu borala iei
cecule, incearca drob de ficatei, inimi si pipote de pui cu jumatati de oo de prepelita in iel. delicios si nici nu cade greu cum ia cazut lu danone dea spart vasu de veceu cu borala iei

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ie scunp ala bre!La ce sa arunc banutzii mei cashtigatzi cu atata sarg shi voie buna + injuraturi pe ficacioshi shi pipotzele, cand tocma ce-am sacrificat luni pe la 10 a.m. un ditamai dinozaurul de mielushel.Sereacu, mi-a cam fost mila, da, asta e!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
criminalule, asasinule , huooooooooooooooooooooooooooooooo
-

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 9 (6 membri si 3 vizitatori) nae cinefil, Oribilul Mosh, paiacec, theOffender, y0ung_h0va
terminatz bre cu retzetele p-acilea, ca io-te cum vin fomishtii!:D
iaodi, atz gasit matinalu?
terminatz bre cu retzetele p-acilea, ca io-te cum vin fomishtii!:D
iaodi, atz gasit matinalu?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
anunt merluc intre doo droabe: am nevoie neaparat de mailu' de la munca alu nocturna ca sa o contactez pe mailu' iei de la munca
daca il are cineva sa dea si mia un PM sau un YM, senchiu. continuati cu droabele.
daca il are cineva sa dea si mia un PM sau un YM, senchiu. continuati cu droabele.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
gasitam
matinalu cu nocti au fost inchisi pe dinafara intro carciuma din centru si din pacate vor mai sta acolo inca fro sactamana avand in vedere ca unitatea sanchis din cauza de gestionar bolnav
matinalu cu nocti au fost inchisi pe dinafara intro carciuma din centru si din pacate vor mai sta acolo inca fro sactamana avand in vedere ca unitatea sanchis din cauza de gestionar bolnav
-

am auzit ca este superoferta, deci poate fi loc si de mai bine. 

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
la matze fripte au aia la televizor numa "Din Dragoste".
ANTI
-

alaleo la voi
pai zece, da, ca afecsu ie un chitros, shi nu da shi el, acolo, cinci mici, macsim altzi zece. huo.
danone scrie:si maxim 10 mici
pai zece, da, ca afecsu ie un chitros, shi nu da shi el, acolo, cinci mici, macsim altzi zece. huo.
ANTI
-

lalei
o luai de dimine spre ctza da adormi la hatzuri si al dracu cal obijnuit cu drumu casa-biuro ma duse la biuro asa ca pa si pusi litoral azi
bre la 7 si zece ierea puzderie de militieni pe arterele bucurejtiului asa ca danone ai grije lasa skolu pentru cand ajunji la biuro
o luai de dimine spre ctza da adormi la hatzuri si al dracu cal obijnuit cu drumu casa-biuro ma duse la biuro asa ca pa si pusi litoral azi
bre la 7 si zece ierea puzderie de militieni pe arterele bucurejtiului asa ca danone ai grije lasa skolu pentru cand ajunji la biuro
-

deci unu la mana: io nu biau skoll la buro ca nu e rece, are numa ursus rece acilea, da? sa tzii minte.
doi la picior: aiule, poate stai si mata umpicutz si din cand in cand atent ca mi-am uitat cartea verde acasa si ieri m-a ras acelasi calic care nu da mici si cu curu' cand a vazut ce raspuns am dat la deschiderea de doo trefle in natural.
trei la varfu ierbii: cate buabe a incasat echipa din ghencea?
patru fulminant: mi-au aparut doo retete de pe net in revista bucataria pentru toti, pajina 91 semnate danone
culmea e ca una e alu ofendicosu
sunt vedeta ce pana mea
cinci: keshule cand apari sa nu uiti sa ma intrebi ceva.
sase: az o sa munc, fitzi veseli
doi la picior: aiule, poate stai si mata umpicutz si din cand in cand atent ca mi-am uitat cartea verde acasa si ieri m-a ras acelasi calic care nu da mici si cu curu' cand a vazut ce raspuns am dat la deschiderea de doo trefle in natural.
trei la varfu ierbii: cate buabe a incasat echipa din ghencea?
patru fulminant: mi-au aparut doo retete de pe net in revista bucataria pentru toti, pajina 91 semnate danone
culmea e ca una e alu ofendicosu
sunt vedeta ce pana mea
cinci: keshule cand apari sa nu uiti sa ma intrebi ceva.
sase: az o sa munc, fitzi veseli
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nu jtim bre, ca si noi iam dus doru aseara la beri si la mici
-