C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
sia facut abonament si la dalles bre, asa sa stii
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
care deci neatza
bre, deci daca shi argentinu a ajuns sala de entertainment, atuncia nuj ce sa mai zic. care respectiv alantaier m-am intalnic cu cineva p'acolo shi care sa lasat asha greu incat ieri am fost in imposibilitatea de a parasi patu. care imposibilitate a durat pana pe dupamiaza cand mam carat la un vin.
partea najpa ie ca az aveam program de somn, da sa dovetit ca la 7 ie chef. corcodushe, satz deschiz ym in scop ca satz comunic unde bem az moca.
bre, deci daca shi argentinu a ajuns sala de entertainment, atuncia nuj ce sa mai zic. care respectiv alantaier m-am intalnic cu cineva p'acolo shi care sa lasat asha greu incat ieri am fost in imposibilitatea de a parasi patu. care imposibilitate a durat pana pe dupamiaza cand mam carat la un vin.
partea najpa ie ca az aveam program de somn, da sa dovetit ca la 7 ie chef. corcodushe, satz deschiz ym in scop ca satz comunic unde bem az moca.
-

neatza - Mesaje: 5820
az actziune + ca bautura face pauza mai prelungita la mine din motive personale care nu pot sa le spun pentru ca-s personale.
danon, e niste procente bre. io unu oricum nu mai intzeleg nimica.
danon, e niste procente bre. io unu oricum nu mai intzeleg nimica.
-

SOD - Mesaje: 6035
sodi, ai grije ca te pareste idi... pardon organizatoru pe tredu de reclamatii 

-

acu un an neatzu ia zis omului ala ca ie idiot . am zis atunci , neatzu exagereaza
acu fro 5-6 luni afecs ia zis omului ala ca ie idiot . am zis iar , afecs exagereaza
acu fro 2-3 luni sin ella mia zis de omu ala ca ie cam tampit , am zis, sin ella exagereaza si are un ghimpe inpotriva lui
acu o sactamana am realizat si am zis, omu ala e chiar idiot. imi cer scuze celor de mai sus ca am pus la indoiala aprecierile lor
acu fro 5-6 luni afecs ia zis omului ala ca ie idiot . am zis iar , afecs exagereaza
acu fro 2-3 luni sin ella mia zis de omu ala ca ie cam tampit , am zis, sin ella exagereaza si are un ghimpe inpotriva lui
acu o sactamana am realizat si am zis, omu ala e chiar idiot. imi cer scuze celor de mai sus ca am pus la indoiala aprecierile lor
-

ochila, gand la gand cu bucurie. eu am zis demult respectiva treaba.
alfel, bine, sanatoshi, ie conplect neadevarate shi rautacioase zvonurile cu crashma.
+ uidule, cand mai apari pe aici sa citeshti ca am ceva foarte foarte inportant atz comunica. poate abuzezi unpic de meil meu, oricare ar fi ala, sa shtiu ca esht prezent.
alfel, bine, sanatoshi, ie conplect neadevarate shi rautacioase zvonurile cu crashma.
+ uidule, cand mai apari pe aici sa citeshti ca am ceva foarte foarte inportant atz comunica. poate abuzezi unpic de meil meu, oricare ar fi ala, sa shtiu ca esht prezent.
-

nocturna - Mesaje: 8725
guzmorning. somn maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare
naiti, ala nu o mai intrat de mult, zapacila de uid e mising in action. alfel az munc mult sa recuperez eri, fitz fericitz.
naiti, ala nu o mai intrat de mult, zapacila de uid e mising in action. alfel az munc mult sa recuperez eri, fitz fericitz.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
alaleo
am plecat la munci.
pa
am plecat la munci.
pa
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
vali scrie:baiatu de cartier (...)nu face cinste dar asteapta de la altii sa il cinsteasca
parca...parca... mie cunoscut de undeva
lalei
damijana se mai tine de gat duar intro vena
in rest precum danone da fara munci
-

ser`us! miliarde de trebi! ne vedem luni! pa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
danone, io ma ascund oricum cand esti la volan fie ca esti treaza sau beuta. io chiar leash propune la militieni sa dea legea cu opritu circulatiei cand te urci tu la volan 

-

te-n plm ca taman mi-a trecut pe langa geam un dita magaoiu de elicopter de politzie si crezui ca a venit dupa mine.
dar si o veste buna: pietonii aia care imi strica zilele zilnic si in fiecare zi o sa fie cica sanctzionatzi pe bune si zdravan. sa o vad si p'asta.
cica alcoolu e vinovat de majoritatea accidentelor, pe locu doi pietonii boi. pishaneam pe noi.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
buna dimineata scursori
azi incep zioa cu un motto :
-hai gloria
-hai otelu
-hai sportu
bagatile in casa la otrepe (cs) mortu
care mai ie la munci azi bre?
azi incep zioa cu un motto :
-hai gloria
-hai otelu