O shueta...amicala
@ eye: io personal inclin sa cred ca tot vor fi suficiente discutii, indiferent de cit de clare vor fi lucrurile intre concurenti, jurati si organizatori. si asta pt ca - oricit de stricte vor fi criteriile de notare - jurizarea unui concurs de opere literare este subiectiv. nu poti bifa ca la patinaj efectuarea sau neefectuarea unui element cerut
intrebare pt dana: iti asumi si rolul unei preselectii? sau vor aparea iarashi discutii de genul: este sau nu schita? descalificam sau nu poeziile care nu ie sonete?
intrebare pt dana: iti asumi si rolul unei preselectii? sau vor aparea iarashi discutii de genul: este sau nu schita? descalificam sau nu poeziile care nu ie sonete?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
uff. am ajuns. multzam fain la oamenii care se preocupa sa ma tzina la corent.
sustzin shi eu ideea de fabula, chiar shi ideea miraculosului de basm. ma mai gandeam la balada shi poate ceva incadrat la genul dramatic care poate unii nu le bungheshte asha bine pe umor.
foarte important ca regulile de notare sa fie foarte clare astfel sa evitam eventualele discutzii, ciocniri, refuzari de note, neincadrare in procentaj, etc.
deci da, sunt de acord.

sustzin shi eu ideea de fabula, chiar shi ideea miraculosului de basm. ma mai gandeam la balada shi poate ceva incadrat la genul dramatic care poate unii nu le bungheshte asha bine pe umor.

foarte important ca regulile de notare sa fie foarte clare astfel sa evitam eventualele discutzii, ciocniri, refuzari de note, neincadrare in procentaj, etc.
io propun sa-si dea fiecare concurent si jur cu parerea, chiar daca numai "da, sunt de acord",
deci da, sunt de acord.
-
nocturna - Mesaje: 8725
nbm, in sistemul actual va fi mai simplu, cel putin la prima etapa.
OM, esti pe raboj, stay tooned vei fi contactat. in rest tot ce nu e legat de concurs va fi sters sau deversat dupa ce publicul va lua la cunostinta. s-a spus ce e de spus.
regulamentul simplificat se va afisa maine
va multumim cu plecaciunile de rigoare celor rabdatori pana acu
OM, esti pe raboj, stay tooned vei fi contactat. in rest tot ce nu e legat de concurs va fi sters sau deversat dupa ce publicul va lua la cunostinta. s-a spus ce e de spus.
regulamentul simplificat se va afisa maine
va multumim cu plecaciunile de rigoare celor rabdatori pana acu

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
merluc
miraculosule , sunt mai dilit azi si nu inteleg ideile suptile ale lu matale
esplica putin mai in detaliu ce ai scris mai sus
miraculosule , sunt mai dilit azi si nu inteleg ideile suptile ale lu matale

esplica putin mai in detaliu ce ai scris mai sus
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Eu am vrut sa spun asa : oamenii imi trimit mie notele pentru lucrari. Eu fac tabel frumos...din care rezulta nota finala pentru fiecare concurent (media aritmetica). Apoi eu trimit aceste note la danone. notele mele vor corespunde unor pseudonime, deoarece eu nu cunosc adevarata identitate a scriitorilor. danone va face translatia pseudonim -- nick adevarat...si va afisa notele. Clasamentul intocmit pe baza celui de-al 9-lea jurat va conta pentru titlul de "cel mai popular scriitor".
e ok ?
cu notele juratilor treaba voastra ce faceti. nu e de competentza mea
e ok ?
cu notele juratilor treaba voastra ce faceti. nu e de competentza mea

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
aaaa, notele publicului sa fie intr-un clasament aparte? separat de cel intocmit in urma notelor celor 8 jurati?
-
da. exact. ca oricum...nu prea influenteaza clasamentul juratilor. iar asa...pe langa premiul cel mare...rezultat din notele juratilor....mai dam si noi un premiu de popularitate...rezultat in urma voturilor oamenilor din popor.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
lu danone. si pana luni.
ps - alienor, sa stii ca n-ar fi o idee rea: articol pe tema data.
dar nu de scandal, pliz :p
alte idei cretze:
- legenda
- povestire de razboi (asta pentru cine vroia drama).
- scenariu de telenovela (~p just kiddin'
)
ps - alienor, sa stii ca n-ar fi o idee rea: articol pe tema data.

dar nu de scandal, pliz :p
alte idei cretze:
- legenda
- povestire de razboi (asta pentru cine vroia drama).
- scenariu de telenovela (~p just kiddin'

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
O shueta...amicala
aici ne sparjem in figuri, concurenti , jurati si toti cei care au ...figuri
-
Apoi eu trimit aceste note la danone.
moshule, nu la mine, nota finala la baicsiniu, distribuim muncile ca altfel innebunim si dam in accese de ceausizm.
paiacec, babardeala la mine, io bag hustleru'. si mai repede ca vine uichendu si n-am decat una.

flufi scrie:1. mie mi se pare sadica ideea cu etapele eliminatorii protestez
dice mami? ca tu esti destul de bazata ... :con:
- gaga
dana, nush ce intelegi tu prin asta:
penca, avind in vedere ca nocti e fc-less, io obisnuiam sa-i trimit pe mail atit operele din probe, cit si rezultatele. inteleg ca, de-amu, sunt "in ilegalitate" daca mai fac ashea ceva?
6/ Juratii nu au voie sa se ajute reciproc (decat in ilegalitate, daca vor fi prinsi vor fi exclusi din proba respectiva).
penca, avind in vedere ca nocti e fc-less, io obisnuiam sa-i trimit pe mail atit operele din probe, cit si rezultatele. inteleg ca, de-amu, sunt "in ilegalitate" daca mai fac ashea ceva?

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
fluffy, dar tot sadic este ca juratzii sa citeasca 13*13 lucrari adica 169 de lucrari. pentru unii poate asta-i lectura cat pentru un an
voiai sa faci vreun rondel sau vreo alta proba bomba dedicata cashtigatorilor? ;D

voiai sa faci vreun rondel sau vreo alta proba bomba dedicata cashtigatorilor? ;D
- aphextwinz
- Junior Member
nbm, nu aia e problema, aia poti sa o faci, in fapt chiar si eu mai conversez cu dumneaei in aceleasi scoape. ideea e sa se evite influentarea in functie de simpatii/antipatii daca se poate.
micule, organizatorii iti multumeshte
micule, organizatorii iti multumeshte

- gaga
dana, mersi :G
io m-am gandit la placerea tuturor de a participa la toate probele, indiferent cat se pricep, scopul concursului fiind (din punctul meu de vedere) sa ne exersam talentele mai mult sau mai putin literare :p si sa invatzam.
Insa vad ca intervine motivul destul de serios al indeplinirii de catre juri a planului anual la lectura si orzoaica in doar 13 saptamani
io m-am gandit la placerea tuturor de a participa la toate probele, indiferent cat se pricep, scopul concursului fiind (din punctul meu de vedere) sa ne exersam talentele mai mult sau mai putin literare :p si sa invatzam.
Insa vad ca intervine motivul destul de serios al indeplinirii de catre juri a planului anual la lectura si orzoaica in doar 13 saptamani

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
flafi...
scenariu de telenovela (bine ca nu versuri de manea
) ... doar sa nu fie vreun 'tanar si nelinistit' ca albeste juriul pana-i gata proba..
altfel, cred ca 8 probe sunt destul de relevante in privinta talentului concurentilor; se vor putea face eliminari cu (,) constiinta impacata

altfel, cred ca 8 probe sunt destul de relevante in privinta talentului concurentilor; se vor putea face eliminari cu (,) constiinta impacata
- Alienor
- Junior Member
copchii, o treaba, trebe sa mai fac subiect in care sa anunt probele, notarile, palaria mea. nu va deranjeaza sa unesc asta cu ala facut de aiu de discutii libere? ca daca is prea multe ma confuzez. simplitate, eficientza si productivitatea muncii ce pnm
fluf si alienor, ar fi haios dupe final sa facem o proba scurta CU CURi de vulgaritate d'astea
pe bune
pijkeshu va face.

fluf si alienor, ar fi haios dupe final sa facem o proba scurta CU CURi de vulgaritate d'astea

- gaga
danone scrie:moshule, nu la mine, nota finala la baicsiniu, distribuim muncile ca altfel innebunim si dam in accese de ceausizm.
pai baixinho nu are ce face cu notele trimise de mine. el ti le va trimite tot tie

la baixo trimit juratii notele. baix le calculeaza si iti trimite situatie tie.
eu primesc notele de la al 9-lea jurat...le calculez...si iti trimit tie situatia finala.
tu, in ambele cazuri vei face concordantza pseudonime-nickuri...si le afisezi.un clasament al notelor juratilor..si un clasament al notelor date de public.
nu-i asa corect ?
-
asea. ca tocmai zicea si nbm. si asa ma zapacisem de cap.
deci s-a inteles sistem?
eu primesc lucrarile.
eu le postez.
juriul le noteaza.
le trimite la baics.
baics le aduna si posteaza notele.
e bine, da? eu nu am treaba cu notele, baics cu lucrarile. medie aritmetica. simplu?
salut vali, te baji la compunere erotica?
deci s-a inteles sistem?
eu primesc lucrarile.
eu le postez.
juriul le noteaza.
le trimite la baics.
baics le aduna si posteaza notele.
e bine, da? eu nu am treaba cu notele, baics cu lucrarile. medie aritmetica. simplu?
salut vali, te baji la compunere erotica?

- gaga
Înapoi la Concursuri creatii literare