Care sunt cele mai sexy vedete de la noi?
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Care sunt cele mai sexy vedete de la noi?
Dupa mine cele mai sexy vedete ar fi:Arsy de la O-zone;Hiena de la Animal x;Cristi de la Directia 5 si multi alti.
Voi care credeti ca sunt cele mai sexy vedete de la noi???
Voi care credeti ca sunt cele mai sexy vedete de la noi???
- Unregistered
god! da' parca mai era un subiect.. "cele mai frumoase vdt" sau ceva d genu'..
in fine..si ca sa raspund la subiect...hmmm nu stiu... nu prea avem cu ce baietzi sa ne laudam... :rolleyes:
cat despre fete....sunt multe de apreciat atat pt fizic cat si pt cariera lor...
in fine..si ca sa raspund la subiect...hmmm nu stiu... nu prea avem cu ce baietzi sa ne laudam... :rolleyes:
cat despre fete....sunt multe de apreciat atat pt fizic cat si pt cariera lor...
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
sa vedem...dintre reprezentantele sexului feminin:mihaela radulescu,roxana ciuhulescu,monica barladeanu
iar de partea cealalta:hyena-animal x,adi despot-vita de vie...shi in momentul de fatza nu mai shtiu.or mai fi
iar de partea cealalta:hyena-animal x,adi despot-vita de vie...shi in momentul de fatza nu mai shtiu.or mai fi
- vulpyx
- Junior Member
Re: ghici? :)
Cele mai sexy si cele mai sexy sunt surorile mele...dar nu va spun care sunt..
ca incepeti voi cu criticile..

ca incepeti voi cu criticile..
- Unregistered
3439
deci parerea mea proprie si personala este ca cele mai sexy canterete e Anca, Sorana, Irina si Alina-Diana. altele ca ele nu este.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: hahaha
loool sa te manance tata de ANALFABET....ufffff...te inteleg...si inca foarte bine...pe mine m au invatat astia de pe forum cum sa scriu si sa vb...si sper ca ma intelegi si tu pe mine acum....vreau sa mai dau din inteligenta mea si altcuiva....
Bine dar nu eram asa de exagert de prost..cum ar fii cu grselilie pe care le faci tu....si sa mai zic ca mi plac si A.S.I.A.looool....
Bine dar nu eram asa de exagert de prost..cum ar fii cu grselilie pe care le faci tu....si sa mai zic ca mi plac si A.S.I.A.looool....
- Unregistered
3464
Initial trimis de Unregistered
sper ca ma intelegi si tu pe mine
tu vorbesti, ma, de analfabetism?
ma intelegi si tu pe mine
ma intelegi si tu pe mine
nu era mai simplu sper sa ma intelegi?
ANTI
-
Tot Asia zic si yo 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
matzu scrie:hiena si baietii de la akcent si arsenie
cu un + macsim doi pentru hyenutzilicu si arseniush.
ANTI
-
Si Monica Barladeanu 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Jean Constantin
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
tzociu shi palade (sau cum o chema-o pe blonda aia de la prima?!)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii