)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Ai imaginatie moshule, in Buc nu as sta nici sa ma impusti iar la net nu as lucra din motive impertinente.Sunt secretos in ceea ce ma priveste si prefer sa pastrez multe din aspectele vietii mele in anonimat.Cu ocazia unei intalniri forumiste exista sansa sa apar (daca exista si invitatie) si atunci e altceva.

- mikutzul
- Junior Member
Daimon...nicidecum. Eu sunt sarac si cinstit...cat am, atata mananc
micutz...gata...nu mai suntem prieteni...ca ai zis asa de Bucuresti. sa te duci la Timisoara la Daimon...ca v-ati intelege bine in ceea ce priveste Bucurestiul
merluc (© eye) : intalnire forumista e chiar duminica asta !
micutz...gata...nu mai suntem prieteni...ca ai zis asa de Bucuresti. sa te duci la Timisoara la Daimon...ca v-ati intelege bine in ceea ce priveste Bucurestiul
merluc (© eye) : intalnire forumista e chiar duminica asta !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
pai Moshule, in loc sa organizezi o excursie sa ne ajuti sa descoperim fata minunata a Bucurestiului, tu ne lasi cu impresia noastra greshita..
-

Daimon - Mesaje: 5074
pai ce excursie ? ia trenu si vino. te astept la gara...si mergem prin Cismigiu sa ne plimbam cu barca 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

si ma arunci in lac nu-i asa, daca nu mor inecat sigur fac holera!
daca erai o tanara bine poate acceptam invitatia dar asa... e prea periculos:D
daca erai o tanara bine poate acceptam invitatia dar asa... e prea periculos:D
-

Nici la Timisoara nu as sta, vara e cald de mori iar posibilitatile de cazare sunt foarte slabe.....si oamenii nu sunt pe placul meu..(no offence pentru timisoreni).
Nu am nimik cu Bucu Moshule da' eu is addicted la ape minerala si la noi este de pomana iar la voi e mai scumpa decat berea.(adevar este ca berea produsa la noi e mai ieftina la voi iar cu calatoritul meu platesc mai mult pe apa de beut decat as vrea)
Nu am nimik cu Bucu Moshule da' eu is addicted la ape minerala si la noi este de pomana iar la voi e mai scumpa decat berea.(adevar este ca berea produsa la noi e mai ieftina la voi iar cu calatoritul meu platesc mai mult pe apa de beut decat as vrea)

- mikutzul
- Junior Member
hai ca nu suntem asa de rai:D se vorbeste ungureste pe strada, oameni deschishi shi primitori.
problema e ca sunt din ce in ce mai putini timisoreni adevarati:D
(nu stiu de ce zici tu ca posibilitatile de cazare ar fi scazute?)
problema e ca sunt din ce in ce mai putini timisoreni adevarati:D
(nu stiu de ce zici tu ca posibilitatile de cazare ar fi scazute?)
-

mikutzu scrie: da' eu is addicted la ape minerala si la noi este de pomana
deci Vatra Dornei, Biborteni, Caciulata?
sa stiu si io unde-mi planific concediu da vara :j
si uite ca Daimonu te primeste la el in casa

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
Perla Harghitei cred 

-

fluffy daca vatra dornei are ceva de-a face cu Ciucul eu ma urc deseara in tren si maine il plimb pe moshu cu barca:D
-

Vatra Dornei e pe la catharsis :yD
-

-

Piskeshule...nu vorbeam de chestii exagerate, eu am crescut intr-un oras mikutz cu o cultura aparte shi nu ma pot simtii in largul meu peste tot. Am prieteni in toata tara si am cutreierat Romania in lung si in lat da' preferintele is preferinte.Nimeni nu cred ca ar putea sta oriunde si oricum.
Daiimon, am fost prin Tim cu cateva ocazii shi am fost dezamagit de locurile pe unde am stat.Poate in ultima vreme s-au schimbat lucrurile.
Oamenii din zona (acu de is adevarati timisoreni ori nu....asta nu as putea sa-ti spun) sunt "altfel", mai rezervati as putea spune si se multumesc cu putin.Personal prefer zonel mai "dinamice".
Fluffy(stelutza), aica vine din pamant, pana shi vacile beu apa minerala la noi.
Daiimon, am fost prin Tim cu cateva ocazii shi am fost dezamagit de locurile pe unde am stat.Poate in ultima vreme s-au schimbat lucrurile.
Oamenii din zona (acu de is adevarati timisoreni ori nu....asta nu as putea sa-ti spun) sunt "altfel", mai rezervati as putea spune si se multumesc cu putin.Personal prefer zonel mai "dinamice".
Fluffy(stelutza), aica vine din pamant, pana shi vacile beu apa minerala la noi.

- mikutzul
- Junior Member
ai dreptate ca fiecare are preferintele lui, si nu ar putea sta oriunde. acu nu stiu ce sa-ti zic legat de conditii si de mutlumitul cu putin. e usor sa-ti faci o parere despre un oras in cateva zile, dar e la fel de relativ, depinde unde nimeresti, ce se intampla colo in zilele alea...
vacile beau apa minerala peste tot:D
vacile beau apa minerala peste tot:D
-

Asa este Daiimon, anul asta am din nou drum in zona (vizitez un prieten
) si promit sa studiez treaba din mai multe unghiuri.
Fluffy*, iti recomand laptele de bivolita din zona noastra, este greu de obtinut da' face toti banii
.
) si promit sa studiez treaba din mai multe unghiuri.
Fluffy*, iti recomand laptele de bivolita din zona noastra, este greu de obtinut da' face toti banii
.- mikutzul
- Junior Member
mikutzu cred ca e un fel de Frank Abagnale din Cath me if you can. calatoreste peste tot prin lume...si pacaleste oamenii
altfel nu imi explic... :yD
35 000/ litru ...dar pentru micutz 10 litri pe gratis...ca are prieteni la bucatarie
altfel nu imi explic... :yD
mikutz scrie:laptele de bivolita din zona noastra, este greu de obtinut da' face toti banii
35 000/ litru ...dar pentru micutz 10 litri pe gratis...ca are prieteni la bucatarie

-

Ce vrei sa-ti explic Moshule?
, intreaba-ma si voi raspunde in limita posibilitatilor.
Nu sunt genul de om care sa umblu cu mishmashuri, acest gen de oameni sunt foarte jos in ochii mei si de aceea ii evit pe cat posibil.
Edit,
Esti durere Moshule,
Lapte de bivolita asa ieftin e sigur jumi-juma cu apa
Edit,
....jumi-juma cu apa minerala

, intreaba-ma si voi raspunde in limita posibilitatilor.
Nu sunt genul de om care sa umblu cu mishmashuri, acest gen de oameni sunt foarte jos in ochii mei si de aceea ii evit pe cat posibil.
Edit,
Esti durere Moshule,
Lapte de bivolita asa ieftin e sigur jumi-juma cu apa
Edit,
....jumi-juma cu apa minerala

- mikutzul
- Junior Member
eu doar glumeam cu tine. nu vreau sa imi explicit nimic. vorbim la o bere...cand ne vedem..fie aici prin Bucuresti...fie prin tzara..cand ne-am intalni !
-

mikutzule, de ce e greu de obtinut? fug bivolitele repede?
acu serios, laptele asta de vaca/bivolita/ce-o fi bautoare de apa minerala
ajunge si-n comert? pe la vreo fabrica de-asta mai mare, sa se gaseasca si-n galantare la supermarket?
acu serios, laptele asta de vaca/bivolita/ce-o fi bautoare de apa minerala
ajunge si-n comert? pe la vreo fabrica de-asta mai mare, sa se gaseasca si-n galantare la supermarket?sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
fluffy...sarpele da lapte ? 

-

Fluffy*, eu personal rar am gasit lapte de bivolita in magazine, produse lactate din lapte de bivolita se mai gasesc. In zona Sibiului gasesti pe drumul european (E68 spre Brasov) mici intreprinzatori care vand produse lactate pe marginea drumului.In zona ciucului treaba merge prin cunostinte si relatii.
- mikutzul
- Junior Member