U2

ce-a fost pe Muzici o data

U2

Mesajde SOD » Lun Sep 02, 2002 6:14 pm

Thread dedicat formatiei U2.Pentru a deschide o noua discutie ( in interiorul acestui thread),va rog completati campul "subiect" cu titlul ce doriti sa-l dati subiectului ce va fi discutat.Cand reluati o discutie mai veche,de asemenea completati campul "subiect" cu titlul subiectului respectiv.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Cel mai bun album U2(postu` uan tauzand)

Mesajde MiG29 » Mar Sep 03, 2002 12:38 am

dupa parerea mea cel mai bun album U2 este Achtung Baby(1987) care include hituri cum ar fii One ,Misterious Ways sau Even Better than the real thing urmat de The Joshua Tree(1987) cu Still haven`t found sau Where the Streets have no name shi All that you can`t leave behind(2000)(un album extrem de personal)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Aliosha » Lun Sep 09, 2002 9:28 pm

Pe cand de mult imi placeau inainte U2 pe atat de mult sunt dezamagit de ce scot acum. Dupa Zooropa parca s-au plafonat.

De acord cu Mig la albume preferate.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde MiG29 » Mar Sep 10, 2002 10:40 pm

O mica corectie.Achtung Baby a aparut in 1991 nu in 87 cum am zis prima oara....
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

"Cand muzica e un foc de neuitat"

Mesajde TheFly » Dum Oct 13, 2002 7:19 pm

Pentru toti fanii U2, in luna noiembrie se va lansa prima carte in limba romana despre ei, in cadrul targului Gaudeamus gazduit de complexul Romexpo. Pentru detalii, ma puteti contacta (in calitate de autor) la 0723/536995 sau bogdananghel@xnet.ro

Voi receni cu detalii si va astept pe toti la lansare !
TheFly

"Cand muzica e un foc de neuitat"

Mesajde TheFly » Dum Oct 13, 2002 7:23 pm

Pentru toti fanii U2, in luna noiembrie se va lansa prima carte in limba romana despre ei, in cadrul targului Gaudeamus gazduit de complexul Romexpo. Pentru detalii, ma puteti contacta (in calitate de autor) la 0723/536995 sau bogdananghel@xnet.ro

Voi reveni cu detalii si va astept pe toti la lansare !
TheFly

Re: "Cand muzica e un foc de neuitat"

Mesajde Panshui » Mie Dec 11, 2002 12:19 am

Initial trimis de TheFly

Voi reveni cu detalii si va astept pe toti la lansare !

fain, chiar as fin interesat de alte detali! Cat de groasa o sa fie cartea, ca ar fi decompletat cateva volume daca e sa o iei de la inceput cu U2. Bono Vox ar face singur un tom.

Acuma, in alta ordine de idei, imi place la nebunie Electrical Storm. original si puternic, stil pur U2 chair si acum ,dupa atatia ani. Astia au un secret pe care foarte putini il mai stiu.

Rock on! You too, man!
I'm just a regular guy from outer space.
Panshui
Junior Member

Mesajde wednesday » Sâm Feb 14, 2004 5:55 pm

one question that haunts my mind...
ce vrea sa trnsmita piesa bad?
wednesday

Mesajde cubu » Joi Feb 19, 2004 10:11 pm

Aliosha, nu prea sunt de acord cu tine, consider ca U2 sunt printre putinele trupe care si-au pastrat cat de cat stilul de-a lungul anilor... Subscriu la opinia lui MIG, cel mai bun album mi se pare "Achtung Baby"...
indescifrabil
cubu

Mesajde stefan » Vin Feb 20, 2004 10:56 am

Ca sa fiu gigicontra, mie-mi place mai mult "The Joshua Tree", album scos inainte de impasul ce era sa destrame formatia. "Achtung Baby" e deja "the new, improved" U2, si parca e un pic mai slab - vreo 2 melodii nici nu-mi plac ("Acrobat" si "Tryin' to throw your arms..."). Incepand cu "Achtung..." au tot incercat sa se reinventeze, cu mai mult sau mai putin succes.

Ultimul cum vi se pare? E mai aproape de "vechiul" U2, dar parca melodiile-s cam slabe.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde wednesday » Vin Feb 20, 2004 6:09 pm

the joshua tree este cu sigurantza cel mai bun... the one album that truly touched my soul... cam toate albumele din 80 sunt adevarate... cele din deceniul trecut sunt, frumoase, originale dar nu se ridica la nivelul celor din anii 80, poate sunt prea "tehnologizate"... prefer sa ascult best oful scos anul trecut daca am chef de u2 of the 90's... macar sunt concentrate cele mai bune piese...
all that you can't live behind mi-a placut pentru ca este foarte personal shi are un mesaj direct, pacifist shi linishtitor...
oricum fatza de alte trupe care au incercat sa se reinventeze dupa 1990, ei au reushit cel mai bine... and they still have a lot left to say...
shi ma reintorc la o intrebare postata mai demult... bad... ce vrea sa exprime?
wednesday

U2 Romania

Mesajde Atyclb » Lun Mar 08, 2004 12:09 am

S-a deschis de curand situl fanilor U2 din Romania - www.atyclb.org
E suuuuupeeeer !!!!
Atyclb
Junior Member

Re: Bad

Mesajde AchtungBaby » Dum Mar 14, 2004 1:49 pm

wednesday scrie:shi ma reintorc la o intrebare postata mai demult... bad... ce vrea sa exprime?

Bono:
"This is... this is a song about the city we grew up in. A song about Dublin city. And a song about a drug called heroin that's tearing our city in two... that's tearing the... the heart out of the city of Dublin... Rich people stuff dollars in the back of their pocket while poor men lie in gutters with needles stuck in their arms. Screw them, I say. This is a song about a friend of mine who was given on his 21st birthday enough heroin into his bloodstream to kill him. This is a song called Bad."

"If I could through myself
Set your spirit free
I'd lead your heart away
See you break, break away..

Let it go..."

Ulterior, Bono in mai multe concerte live, a introdus Bad ca si "a song about addiction..ALL KINDS of addiction".

Ideea initiala este deci cea a dependentei de heroina, dar treptat cu Bad a fost asociata nu doar ideea dependentei de droguri ci cea a dependentei la modul general.
AchtungBaby
Junior Member

Mesajde Vladik » Dum Mar 27, 2005 9:29 am

a ascultat cineva ultimul album ?
mie mi se pare ca au inceput sa stagneze la modu' penibil
"all that you can't leave behind" a fost o revenire in forta,
dar recentul "how to dismantle an atomic bomb" e doar o continuare nereusita...
every morn' and every night
some are born to sweet delight

every morn' and every day
some are born to endless pain
Vladik
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Mar 29, 2005 2:20 pm

Ce intelegi prin "stagnare la modul penibil"? Vrei sa spui ca seamana cu penultimul album sau cu toate celelalte dinainte?
indescifrabil
cubu

Mesajde Vladik » Mie Mar 30, 2005 5:19 pm

vreau sa spun ca "ATYCLB" a fost mult mai interesant si credibil din punct de vedere muzical pe cand acest ultim album pare foarte superficial si reciclat...nu zic ca e chiar de cacat (sunt si cantece misto, cum ar fi cel dedicat de Bono raposatului lui tata "Sometimes you can't make it on our own"), dar nu prea sta in picioare cand pui toate piesele laolalta.

Vladik
Junior Member

Mesajde wednesday » Mie Mar 30, 2005 8:30 pm

il am pe ultimul, dar mi-e teama sa-l ascult...vroiam sa mi-l cumpar original, dar am renuntat. oricum, pot sa scoata un rahat de album si tot n-as avea curaj sa scot o vorba rea despre ei...pentru ca they are to big to be touched by critique...
din partea mea bono isi poate permite sa faca orice, ca tot zeu ramane...
in ultimul timp am reascultat incontinuu best off-ul 1980-1990, noaptea, ziua, pe loc sau din mers...pur si simplu ma obsedeaza!!!
si am remarcat ca with or without you apare mereu pe cate o coloana sonora...
si parca vad ca o sa se retraga si n-o sa-i prind niciodata live in ro. si trebuie sa caut rapid o modalitate de-ai prinde la umratorul concert prin zona...e din nou marea mea ambitie, o perioada renuntasem si acum m-am redescoperit...
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde Vladik » Vin Apr 01, 2005 4:05 am

cred ca biletele pentru turneul de anul asta s-au vandut dejs in intregime peste tot
aici in montreal, in 20 de min. s-au dus...inclusiv de pe site-urile care se ocupa cu asa ceva
si eu astept de tare mult sa-i vad, dar se pare ca am pierdut ocazia din nou ;a

Vladik
Junior Member

Mesajde rammstenita » Dum Mai 08, 2005 11:33 am

Stiu ca nu ai o parere buna despre mine dar sa stii ca apreciez muzica de calitate si nu neaparat numai RAMMSTEIN....U2 sunt o formatie de calibru si le-am prevazut de la inceputul carierei lor un succes de proportii...te saluta cu respect,rammstenita
rammstenita
Junior Member

Mesajde wednesday » Dum Mai 08, 2005 11:37 pm

mai rammsteinita, se pare ca ai o varsta matusalemica...
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Înapoi la De pe muzica