Comentarii la Cats Blues Pool Club
mishto grupa noastra:D
iarashi joc cu v1n3rica, omul alaturi de care m-am initiat in tainele acestui minunat joc.. eh, el s-a initiat mai bine:D
iarashi joc cu v1n3rica, omul alaturi de care m-am initiat in tainele acestui minunat joc.. eh, el s-a initiat mai bine:D
-
Daimon - Mesaje: 5074
baixinho © scrie:k@tzy, data aviatoare sa scrii si tu baixinho ©, nu baixihno, da? mersi.
scuzatz, era dimineatza:) shi multzumesc shi eo frumos
- Junior Member
Mai hova, daca vrei sa-ti faci reclama la ceva chestii moi din propria dotare n-ai decat, da nu baga si pe altii in schema fara sa le ceri consimtamantul, ca nu se cade
:mad: . Cine stie ce-si imagineaza lumea.

mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
daimone, cum ai scapat placerea de a fi cu mine in aceiasi grupa de data asta ? eram nedespartiti pana acu .tradatorule !
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
da, aiule.. si cand ma gandesc ca era ultima sansa... de luna viitoare va trebui sa joc cu de-alde moshi, si altee animale salbatice.
promit ca voi munci si voi promova in liga de elita:D
promit ca voi munci si voi promova in liga de elita:D
-
te-nseli, cu moshu nu joci. el are divizie separata , numa el cu el insusi. nu promoveaza, nu retrogradeaza 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eye-ule...decat sa te tzi de prostii...mai bine te-ai antrena in vederea meciului pe care il ai de jucat cu mine la Cats Blue. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Io avand in vedere ajenda, cre ca o sa joc incepand de vineri d'amiaz. Nu garantez ca apuc in timpu saptamanii.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
lasa ca ma ocup eu, nu-ti face probleme.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ba, da-o dracu ba.... am inteles , a castigat misteru anu trecut ... ba da si in biliard se baga ma caracatitza asta ?
-
monk - Mesaje: 2747
normal. plus ca imi voi cumpara loc in Divizia A :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
ce grupa lenesha am
pana acum nu s-a disputat nici un meci :yD
diseara, dupa ora 7 am sa m-apuc de treaba
sper ca si voi sa faceti acelashi lucru :p

diseara, dupa ora 7 am sa m-apuc de treaba

-
Catalánul - Mesaje: 625
Colegi de grupa, nu ma mai cautati in timpul zilei pe YM...ca nu am YM. Seara cand ajung acasa...dormitzi cu totii. doar catharsis era treaz si astepta sa jucam
In seara asta intru pe la 20 pe YM...si as dori sa joc multe meciuri !

In seara asta intru pe la 20 pe YM...si as dori sa joc multe meciuri !
-
deci io nu whatever, cu whatever urmeaza sa gioc la un moment dat de-o da sfantu sa intram amadoi pe ymeu in acelasi timp si sa mai fie vin in Beci
(ps - blu pisic, multzumesc de locatie, ie tare bine aci, vinu tare si racoare :yD altii au picat in buda
)

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
-
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard