the longest thread[subiect] in the history of fanclub.ro!!!:D

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 04, 2002 5:42 pm

..despre ce vorbesti,Zgubilici ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Apr 04, 2002 5:54 pm

la subiectul clasa muncitoare de pe rock unde nu ii voie sa scrie astia mici ca noi
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 04, 2002 5:57 pm

Astia mici ca tine..nu au voie sa scrie pe rock !
Eu.....sunt prea mare..pentru a scrie pe un forum atat de mic..cum este rockul !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Apr 04, 2002 6:13 pm

am ami spus asta o data:
DISCRIMINARE PE FATA!!!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde darkshines » Vin Apr 05, 2002 8:45 am

Initial trimis de Zgubilici
am ami spus asta o data:
DISCRIMINARE PE FATA!!!

we're the future ,you old ppl!

genetically engineered :D (only 99.95$ in your local stores )
call this number 344-2773633-2373 and you can get one FREE!

batteries not included

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Zgubilici » Vin Apr 05, 2002 4:53 pm

Corect, vine schimbul de generatii, si atunci...si atunci...
LUMEA SE RASCOALA!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde darkshines » Sâm Apr 06, 2002 1:42 pm

stateam si ma gandeam ca nu ma mai indrageste nimeni de pe forum.no one wuvs darky anymore. *sniff*

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 06, 2002 2:02 pm

<<Me and Testoasa are partners in crime so don't fuck with us!
>>

Dar ce se intampla cu Testoasa..de nu mai apare pe forum ? Darky...eu zic sa o scotzi din semnatura ta !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Apr 07, 2002 9:28 am

Iata..o discutzie surprinsa pe yahoo messanger :

aliosha1979: hai ca plec si eu de la computer (ca ies de pe net nu pot - ar fi impropriu spus)
oribilul_mosh: k
aliosha1979: Sfantul Duh sa te vegheze
aliosha1979: si sa incerci sa fii azi mai bun decat ieri
oribilul_mosh: da..am sa ma stradui !
aliosha1979: poate asa, vei reusi sa cersesti un loc in Rai
oribilul_mosh: si pe tine..sa te vegheze Pre Sfanta Nascatoare de Dumnezeu..Fecioara Maria !
aliosha1979: si pe tine Sfintii Serafimi
oribilul_mosh: si pe tinii Sfintii Apostoli..Petru si Pavel !
aliosha1979: alaturi de Preacuvioasa Paraschiva
aliosha1979: si pe tine Ioan Gura de Aur
oribilul_mosh: si de asemenea...Sfanta ZIua de astazi..Duminica ..cand totzi avem inima curata !

De mentionat..ca la mine..ceasurile indicau orele 10:20 AM...iar la Aliosha 3:20 AM !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Apr 07, 2002 9:54 am

voi v-atzi gresit cariera mah... trebuia sa mergeti sa le dati pe "maici" pe spate :D

PS: eu prefer sa ma vegheze o gagica... una buna ;b
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Apr 12, 2002 2:57 pm

tztztz....descoperii 3 noi zambete...buuuune de tot....;S :rulz: si preferata mea....;M de cat timp or fi stand acolo fara stirea mea??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Aliosha » Vin Apr 12, 2002 5:34 pm

De 2 zile.... ti-era dor de sticla huh?

;)
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde darkshines » Vin Apr 12, 2002 10:03 pm

ugh.
xnet sucks.deci site-ul meu e gazduit pe serverul lor si eu ar trebui sa am acces cgi ,php si asp.ceea ce NU am.
le-am trimis un email despre asta si au zis ca ma vor contacta in max o sapt in legatura cu aceasta probl dar nu am primit nici un raspuns de mai bine de 10 zile.
CRETINI.
in afara de chestia asta mai am de dat teza la matematica de care imi e foarte frica si uitati-va la desenele mele
care sunt pretty!
si umm...bye

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Mirela » Sâm Apr 13, 2002 12:13 pm

am si eu o nedumerire....iesii de pe fanclub acum fo'2 minute si am intrat din nou,de data ata din IExplore..si ma arata in josul paginii ca-s inca logata...dar cand vrui sa dau un raspuns mi-a zis ca nu-s logata...asa ca am incercat sa ma loghez din nou si mi-a zis "parola gresita" abia a cincea oara cand mi-am introdus parola i s-a facut mila de mine....de ce oare??

ps: aliosha...am fost fata cuminte...si de cateva zile n-am pus alcool in gura...normal ca mi-e(ra) dor de sticla :D
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Zgubi explica-ne

Mesajde Aliosha » Lun Apr 15, 2002 12:46 am

Aliosha

Mesajde b0nechina » Lun Apr 15, 2002 9:57 am

Ce e de explicat?
Eu am mers cu parintii la toate festivalurile Rock tz si la mai toate concertele pana prin 95-96.
Si asta nu pentru ca trebuia sa ma tina cineva de manutza pana la 20 de ani, ci pentru ca impartasim pasiunea pentru muzica si ne simtim al naibii de bine impreuna (nu tot timpul, evident).
So? Care-i problema?
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde Mirela » Lun Apr 15, 2002 11:21 am

location,location,location...la ora asta ma gandesc ca as vrea sa fiu in pat,cu o carte buna in mana...nu vreau sa infrunt ziua de azi!!!!

urati-mi bafta,ca am de infruntat 15 perechi de ochi si de urechi holbandu-se la frantuzeasca mea de balta....French Presentations in front of the clas totally SUCK!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde b0nechina » Lun Apr 15, 2002 11:33 am

Bafta mare!
O sa stam toti cu pumnii inclestati... daca iti vine vreo emotie, gandeste-te la ;M sau la speriatu' asta ;S sau, si mai bine, la poezia de amor compusa de Gabytu (parca el e poetu'... :con: ).
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde Mirela » Lun Apr 15, 2002 4:35 pm

vazui ca de freaked out ce eram....am scris pe he longest thread in loc de say what's on your mind...

sa va spun cum a fost???...if you're interested read on...
COSHMAR!!!
am intarziat la ora,am intrat in panica dupa primele 5 cuvinte ;S si am debitat repede repede ce aveam de spus ca abia s-a inteles....nu aveam nimic scris asa ca am scos la aaa-ri(sa-mi gasesc cuvintele,cica)de m-am plictisit si eu...nici macar acetatele sa le citesc n-am fost in stare!!cea mai frumoasa faza insa a fost la corectarea greselilor,cand le-am zis pe toate corect.
dar cel mai si cel mai nashpa....e ca eu imi dadeam sufletul acolo iar profu'nu mai putea de ras cretinul!!!bah,Sopra,ne-ai inchios singurul thread de injuraturi....chiar cand aveam si eu nevoie sa ma racoresc :D
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Aliosha » Lun Apr 15, 2002 4:46 pm

Initial trimis de b0nechina
Ce e de explicat?
Eu am mers cu parintii la toate festivalurile Rock tz si la mai toate concertele pana prin 95-96.
Si asta nu pentru ca trebuia sa ma tina cineva de manutza pana la 20 de ani, ci pentru ca impartasim pasiunea pentru muzica si ne simtim al naibii de bine impreuna (nu tot timpul, evident).
So? Care-i problema?

Problema e ca Zgubi detesta Hi-q....si o asteptam sa vina sa ne explice scopul ziaristic al prezentei ei acolo.... nicidecum compania, Doamne fereste.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 15, 2002 4:56 pm

Ha,ha ! Zgubi detesta Hi-Q si s-a intalnit cu aia ????
E ca si cum..as merge eu sa-l intalnesc pe Michael Schumacher,nu ???
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Lun Apr 15, 2002 6:28 pm

new blue-ish avatar .
:D

anywayz, ma uit la reclame online si um...ma plictisesc.
urati-mi succes....teza la mate ( BIG BANG)
and mirela... inca mai recuperez dupa experienta aceea traumatizanta (stii tu care ;) ):D

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Mirela » Lun Apr 15, 2002 6:56 pm

parca am decis ca nu mai vorbim despre acel subiect...si pentru mine traumatizant si dureros :)...virtual flowers kept into a book,like in the olds days...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde darkshines » Lun Apr 15, 2002 7:04 pm

Initial trimis de Mirela
parca am decis ca nu mai vorbim despre acel subiect...si pentru mine traumatizant si dureros :)...virtual flowers kept into a book,like in the olds days...

awww.... and we sat and watched the sun rise paint the twilight sky in heaven's shining gold :D
p.s. eu sunt mult mai afectata decat tine
p.p.s. iti place noul avatar? :D

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Mirela » Lun Apr 15, 2002 7:19 pm

ca lumea noul avatar...
auzi la ea,tu esti mai afectata....pai eu macar fui sincera cu tine...si ti-am spus ca nu esti genul meu...pe cand tu mi-ai amagit corazonul...si apoi mi-ai spus ca ma iei din plictiseala...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Si istorisirea incepe asa:

Mesajde Zgubilici » Lun Apr 15, 2002 7:22 pm

Sambata seara, dupa ce zacusem toata ziua intr-o lene mare mare mare, cu chiu cu vai am strabatut sufrageria sa deschid televizorul, cand, afara zgomot mare, claxoane, muzici, trecea camion-ul pe care scria mare "Hi-Q Piaggio". Va spun serios ca m-am speriat cand am vazut atata lume implicata in promovarea spectacolului, si atunci mi-am adus aminte ca undeva in agenda telefonului era nr. lu' nenea Florin de la Hi-Q cu care am avut de multe ori placerea de a ma contrazice in parerei pe forum-ul lor. Cent pe minut, tarif ok, bag un telefon, raspunde omu', si-i zic cine sunt si ca vreau sa-l vad in seara asta la concert si sa ma bage pe gratis. El a spus ca ar fi ok ca sa stabilim loc de intalnire.
Apare mama, ii spun ce si cum, incepe sa rada dupa care spune ca vrea si ea sa mearga.
pana la urma am intrat fara artistul de seama pentru ca aveam o pila la intrare. ;)
am ajuns exact cand incepea, si exact asta era starea discotecii:
- o multime de fete aplecate peste balcon (e cu balcon si nu se vedea nimic), o gramada de tipi cu lant de aur, celular in mana dreapta si un cocktail in cealalta se plimbau de colo-colo, facand pe interesantii.
Playback din plin, a si recunoscut ala blond: "v-am pacalit, voi ati cantat in locul nostru".
Dupa concert, am ajuns si la super extraordinara formatie Hi-Q, care m-a primit in felul urmator: tipa m-a chemat crezand ca vreau autograf si mi-e rusine sa-i cer, dupa care am bagat eu monologul cum ca eu sunt The World Famous Zgubilici si ca am avut niste confruntari pe forum, si s-a lamurit toata lumea ce si cum.
Chestia care m-a impresionat (desi nu ma asteptam) tipa e chiar desteapta, arata foarte bine si asculta Skunk Anansie.
Florin e mai gentleman si a recunoscut obiectivitatea mesajelor mele.
Al treilea personaj nu era disponibil deoarece dadea un telefon, mai semna un autograf, mai baga capul intr-o poza..u get the picture.
Nici nu stiu de ce m-am dus, poate sa cunosc un personal pe cineva cu care vorbesc destul de des pe forum, poate ca sa vad cum e si in partea celalata...
Concluzia e ca reactia lor a fost misto stiind ca muzica Hi-Q nu e tocmai in preferintele mele, despre care am aceeasi parere si acum! But the guys are not as stupid as they look on TV!
Cat priveste parintii mei, de la tata am ascultat prima data deftones, merg cu ei la concerte destul de des, mai ales ca bucuresti-ploiesti la 3 noaptea nu prea e posibil decat cu masina personala, dar nu numai din cauza asta, ne intelegem foarte misto si nu-mi e rusine sa ma afisez cu ei!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde darkshines » Lun Apr 15, 2002 7:22 pm

Initial trimis de Mirela
si apoi mi-ai spus ca ma iei din plictiseala...

pai ca sa nu ma fac de ras in fata ta , ca tu m-ai refuzat si eu as fi parut fraiera :D
i still luv ya :)

To speak is to be silent
darkshines

Re: Si istorisirea incepe asa:

Mesajde Aliosha » Lun Apr 15, 2002 8:12 pm

Initial trimis de Zgubilici
Sambata seara, dupa ce zacusem toata ziua intr-o lene mare mare mare, cu chiu cu vai am strabatut sufrageria sa deschid televizorul, cand, afara zgomot mare, claxoane, muzici, trecea camion-ul pe care scria mare "Hi-Q Piaggio". Va spun serios ca m-am speriat cand am vazut atata lume implicata in promovarea spectacolului, si atunci mi-am adus aminte ca undeva in agenda telefonului era nr. lu' nenea Florin de la Hi-Q cu care am avut de multe ori placerea de a ma contrazice in parerei pe forum-ul lor. Cent pe minut, tarif ok, bag un telefon, raspunde omu', si-i zic cine sunt si ca vreau sa-l vad in seara asta la concert si sa ma bage pe gratis. El a spus ca ar fi ok ca sa stabilim loc de intalnire.
Apare mama, ii spun ce si cum, incepe sa rada dupa care spune ca vrea si ea sa mearga.
pana la urma am intrat fara artistul de seama pentru ca aveam o pila la intrare. ;)
am ajuns exact cand incepea, si exact asta era starea discotecii:
- o multime de fete aplecate peste balcon (e cu balcon si nu se vedea nimic), o gramada de tipi cu lant de aur, celular in mana dreapta si un cocktail in cealalta se plimbau de colo-colo, facand pe interesantii.
Playback din plin, a si recunoscut ala blond: "v-am pacalit, voi ati cantat in locul nostru".
Dupa concert, am ajuns si la super extraordinara formatie Hi-Q, care m-a primit in felul urmator: tipa m-a chemat crezand ca vreau autograf si mi-e rusine sa-i cer, dupa care am bagat eu monologul cum ca eu sunt The World Famous Zgubilici si ca am avut niste confruntari pe forum, si s-a lamurit toata lumea ce si cum.
Chestia care m-a impresionat (desi nu ma asteptam) tipa e chiar desteapta, arata foarte bine si asculta Skunk Anansie.
Florin e mai gentleman si a recunoscut obiectivitatea mesajelor mele.
Al treilea personaj nu era disponibil deoarece dadea un telefon, mai semna un autograf, mai baga capul intr-o poza..u get the picture.
Nici nu stiu de ce m-am dus, poate sa cunosc un personal pe cineva cu care vorbesc destul de des pe forum, poate ca sa vad cum e si in partea celalata...
Concluzia e ca reactia lor a fost misto stiind ca muzica Hi-Q nu e tocmai in preferintele mele, despre care am aceeasi parere si acum! But the guys are not as stupid as they look on TV!
Cat priveste parintii mei, de la tata am ascultat prima data deftones, merg cu ei la concerte destul de des, mai ales ca bucuresti-ploiesti la 3 noaptea nu prea e posibil decat cu masina personala, dar nu numai din cauza asta, ne intelegem foarte misto si nu-mi e rusine sa ma afisez cu ei!

He he sper ca nu te-ai suparat. Si io am mostenit muzicile de la taicamiu in special rockul si tin minte ca atunci cand eram mic imi dadea fel si fel de casete sa le ascult.
Ca sa fac o dezvaluire... el e inca anarhist tinand cont ca la cei 46 de ani ai lui asculta la volan iggy pop, nirvana, radiohead si alte chestii de genul asta.
Io doar ma intrebam ce faceai la concert nu altceva... don't get me wrong "master of the mike" , Zgubi
:p
Aliosha

Nici nu credeam

Mesajde Zgubilici » Lun Apr 15, 2002 11:13 pm

master of the mike? :cool:
eh, a fost ... exact un mod de pierdere a timpului. CASE CLOSED!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Andrada The Dev » Mar Apr 16, 2002 1:02 am

WHOA Zgubilici! ca lumea. Anywayz, io bag aici mesaje sa-mi pun avatar:) deh. Ce mai faceti mah fratilor? Mirela tu trbe sa-ti iei franca? Io nu, dar mi-am luat-o ca-s tare ;S ;)
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma