blu pisicu e maidanez:(
lopter edit: blu ie albastru, bre:D
Ce animale aveti acasa II - Reloaded
38 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Io are 6 perushi (papagali). Si daca blu e negru il cumpar, ca tare as vre un maidanez negru. Sa semene cu avataru'. 

Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
Eu am o maimutza. O bat ca pe hotzii de cai !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
da bre nea nbm-ieme, apucase ala dea trimis, da au murit amandoi. mie dor de mari mar a mea, pe cuvant. acu, sa vaz ce fac cu ameobele astea, ca tare neastamparate mai sunt...
si ia zi bre lu lu - le, ce vrei tu acolo?
si ia zi bre lu lu - le, ce vrei tu acolo?
-
SOD - Mesaje: 6035
eu am o sora. poseda multe primaveri, patru labe cu care patruleaza peste tot si un tzignal cu care ii stii ca sigura prezenta. adulmeca orice de oriunde, fie ca n-o priveste si isi da jos cu ghearele zgarda anti-purici. e cu vaccinurile la zi si ne gandim serios ca daca nu o vom pierde absolut regretabil si accidental, sa o castram.
vrea cineva sa o cumpere? pret moca, nenegociabil! numa' luati-o!
vrea cineva sa o cumpere? pret moca, nenegociabil! numa' luati-o!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Ce animale am acasa? Pai.....se pune si bunicamea?E deja la formol da cred ca pot sa spun de ea..........
Mickaelutza}{
- Mickaelutza}{
- Junior Member
38 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii