tu ce vrei, o nota speciala pt gramatica, inca una pt ortografie, plus una pt pus virgulele unde trebuie si inca cite une pt toate problemele care apar?

Sau nu poti sa scazi 5 pct. pt greseli de gramatica numai ca ai ramas tu cu sechele din liceu, iar altii, pe de alta parte, nici sa nu le bage in seama.
ba io unul, sunt de acord cu afex - chiar daca nu am fost atit de drastic:
mi se pare aberant ca cineva sa aibe pretentia sa scrie o umila poezie cind nu are habar de limba romana. ba chiar sa mai faca si scandal dupa - fara suparare.
pot sa accept ca suntem oameni, ca e vorba de scrierea pe calculator, iti mai scapa un typo ceva - de aceea nici nu am depunctat chiar asha de drastic - dar nu mi se pare normal sa te prezinti la un concurs, oricit de forumistic ar fi el, cu scrieri de genul:
"eu mi-ascund iubirea printre astrii."
"afara sunt uni de-mi mananca"
nu am citat din operele tale pt a vedea ca nu am nimic personal cu tine, ci cu agramaticalitatile

totusi, ceea ce vreau sa-ti spun este ca asa cum nici voi - concurentii - nu ati facut niste sonete identice, cu aceeasi tema etc; nici noi - juratii - nu avem chiar aceleashi criterii de evaluare. ca urmare, este inevitabila aparitia unor mici diferente intre note, pe fondul unor gresheli gramaticale, a unor silabe in plus etc.
problemele apar abia atunci cind un jurat nu judeca cu aceeasi unitate de masura toate operele...