Albumu Zale - Chei Verbale

Mesajde octave » Dum Apr 24, 2005 8:33 am

De ce crezi tu ca or sa aibe o "gaura mare de tot"??? E adevarat ca s-a scurs , dar toate albumele scapa pe net mai devreme sau mai tarziu .... insa io sant convins ca tocmai continutul si calitatea albumului o sa-l faca sa se vanda foarte bine in original..... si in plus am fost la cateva concerte si am vazut cum reactioneaza sala cand sant pe scena...
Shotz to tha Double Glock.....BONE THUGS FOREVA'
octave
Junior Member

Mesajde sen » Lun Apr 25, 2005 12:14 am

traim in romania...

. ( punct )
dk vrei un beat gratis cumpara un stetoscop...
sen
Junior Member

Mesajde gucitza » Lun Apr 25, 2005 12:37 pm

am citit mai pe sarite cateva dintre mesajele din subiectu asta si vroiam sa va spun ca joi pe 21 a fost in maxx sud stil party , compilatia lu puya pe care apar si zale si au venit si ei....si deshii erau cam afumatzi .... :) au prestat bine..raku a venit si el cu o foaie pe care facuse niste versuri pt raperii din modova si incepuse sa cante cu accent modovenesc.. parerea mea ca se inteleg bine cu puya din cate am obs.. de fapt ce vroiam sa va spun..raku zicea ca lansarea e in mai, parca pe 20 si ceva
pa
gucitza
Junior Member

Mesajde octave » Lun Apr 25, 2005 5:38 pm

sud still party.... cea mai proasta lansare la care am fost vreodata ..si am fost la destule.... pacat ca au cantat Zale acolo.... , dar macar s-au mentinut la valoarea lor si atat cat au cantat au incins atmosfera si au aratat cat sant de capabili....
Shotz to tha Double Glock.....BONE THUGS FOREVA'
octave
Junior Member

Mesajde SkA » Mie Apr 27, 2005 7:57 am

Un album senzational, cu siguranta cea mai buna productie hip-hop de la "operatinuea monstru" incoace!! =D Totul e misto la album, de la coperta la piese, versuri. Deocamdata albumul anului....Bravo Zale!
Urban Guerilla --- Druckerii
SkA
Junior Member

Mesajde KOndamnatu » Mie Apr 27, 2005 12:22 pm

Recenzie AICI!
KOndamnatu
Junior Member

Mesajde Neddy » Mie Apr 27, 2005 4:27 pm

fara discutzie cel mai bun album al anului 2005 la categoria hip-hop de pana acum (la depasit clar pe Dexteritate)
intr-adevar un album ce merita fara discutie toate laudele
l-am cumparat original si sper ca zeci de mii chiar sute , fac la fel ca mine pt. ca aceasta trupa merita
chiar sunt curios sa vad care sunt criticile acestui album
de-abia astept sa vin la lansare pt. ca la Yo Raku a mentzionat ca va fi ceva ce nu s-a mai facut pana acum in romania (amin)
Inca o data BRAVO YOLO, BRAVO RAKU ,BRAVO CHRISTU si multzumesc celor care au facut posibila lansarea acestui album si acestei trupe pe piatza
sa dea Dumnezeu ca munca voastra sa fie rasplatita inmiit pt. ca meritatzi din plin
Tzientzi-o tot asa si de-abia astept lansarea
PACE SI PROSPERITATE
Neddy
Junior Member

Mesajde gexge » Mar Mai 03, 2005 12:30 am

E super .. azi l`am ascultat de cateva ori ... si`mi place ca nu e vulgar ... e bine gandit ... tot asa !!!
GExGE Design - www.gexge.com
Sex Shop - (18+) - www.sexstuff.ro
gexge
Junior Member

Mesajde Kanye's teacher » Mar Mai 03, 2005 8:14 am

Super albumul
Cumparati originalul
Face cat 2 shaorme in bani
Kanye's teacher
Junior Member

Mesajde Dia » Mar Mai 03, 2005 9:30 am

Neddy scrie:fara discutzie cel mai bun album al anului 2005 la categoria hip-hop de pana acum (la depasit clar pe Dexteritate)

~p ~p ~p ~p nu pot sa cred .... as fi fost de acord cu tot ce ai scris tu...daca nu bagai prostia asta la inceput ! nu... nu ma refer la greseala gramaticala ( "la depasit" se scrie de fapt " l-a depasit" ) ! cum sa compari tu Dexteritate cu Chei Verbale ? Dexteritate e mai mult un album pop...featuringurile RACLA cu AndreEA sau cu Dee nu se pot compara cu colaborarea Zale cu Paula Seling ... incercarea celor de la RACLA de a iesi pe piata cu un album plin de coveruri si refaceri ale pieselor mai vechi ale trupei nu se compara cu albumul nou noutz Zale.. iar Raku si Yolo nu se compara sub nici o forma cu Rimaru si Connect R ... deloc deloc !
Foarte bun albumul...cumparati originalul si nu o sa fitzi dezamagitzi !
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

nuu vom vinde droguri la copii...

Mesajde usualflow » Mie Mai 04, 2005 8:14 pm

Corect, Dia.
...si in plus, trupa Zale are in componentza O A M E N I ... Personal sunt foarte mandra ca Romania are astfel de artisti, care te fac sa te simti mandru ca esti, la randul tau, roman.

De asemenea sunt foarte multumita ca am cautat saptamana trecuta albumul Chei verbale in centrul Bucurestiului si nu l-am gasit pentru ca se vanduse. Aceeasi poveste in Pitesti acum 2 zile; l-au avut si s-a luat ca painea calda. Asadar un mare big up pt Zale.

pt ascultatori: keep up the good work, cumparati albumul original!

pax.
usualflow
Junior Member

Mesajde gucitza » Joi Mai 05, 2005 2:54 pm

de cand astept si io sa iasa si cand a iesit n-am avut bani...basita rau tzara asta in care traim ..dupa ce ca ies cam 2 sau 3 albume pe an care merita cumparate nici atunci n-am bani mah??da azi am luat banutzii si gata...chei verbale este cel mai atre album iesit pe anu asta pana acum si neddy, sorry da cum zicea si dia: ce treaba au zale cu racla si dexteritate??mai asculta-le p-amandoua again!!
gucitza
Junior Member

Mesajde B-ZAR » Mie Mai 11, 2005 1:20 pm

E foarte bun...abia ashtept sa-l iau shi eu in original(la noi inca n-a ajuns:()!...Iau 3 bucatzi:) Cate una pentru fiecare membru al trupei mele:)...

Apropo,shtitzi ca Yolo are un feat cu BrO,un rapper din Republica Moldova?...Pe piesa aia mai e shi Sen Sai,care,impreuna cu Yolo forma trupa Camera 44...Shtiatzi?...Am cateva piese de-ale lor...marfa,pentru vremea aia...

Bafta!
Cel mai plictisit shi cel mai ushor de gasit...
B-ZAR
Junior Member

fara cusur

Mesajde sadox » Joi Mai 12, 2005 1:29 pm

Am reushit sa-mi cumpar albumu' cu intarziere dupa multe cautari avansate prin magazine shi pietze.Albumu'?Pur shi simplu GENIAL,o adevarata bijuterie muzicala in materie de hip-hop?L-am ascultat cap-coada fara sa indraznesc sa dau skip la vreo piesa.Piesele care m-au impresionat shi entuziasmat extrem de placut sunt...toate:).Nu cred ca exista vreo piesa care sa aiba cusur.Dar hai sa nominalizez piesele "extreme" de pe album:"depinde de noi","temperament danjeros"(foarte frumoasa piesa din toate punctele de vedere,contzine stilu' inconfundabil pe care raku l-a implementat de la "Mediu Vitreg" incoace shi pe langa asta un mesaj social foarte puternic kiar daca contzine shi "o bucata" de umor negru care face deliciul piesei).Alte piese gold ar mai fii:"Din front" cu Cheloo(razboiu' muzicii cu pirateria),"In ziua-n care"(o piesa social-spirituala:)) shi sa nu uit nici de "Piedoni in trafic" cu Deliric(inca de la inceputul piesei "m-a izbit" un aer misterios care predomina piesa pana cand intervine Yolo cu bucata lui.Ce mi-a placut la "Piedoni in trafic" este faptu' ca spre finalul piesei raku shi yolo au inceput sa recite numele "pretendentzilor" acestui album intr-un mod artistic,se aseamana pe undeva cu felu' in care rosteshte preotu' la biserica numele enoriashilor curatzi cu sufletu' care contribuie la bunastarea bisericii prin platirea taxului:)))
Singur cu mine
sadox
Junior Member

fara cusur

Mesajde sadox » Joi Mai 12, 2005 1:31 pm

Am reushit sa-mi cumpar albumu' cu intarziere dupa multe cautari avansate prin magazine shi pietze.Albumu'?Pur shi simplu GENIAL,o adevarata bijuterie muzicala in materie de hip-hop.L-am ascultat cap-coada fara sa indraznesc sa dau skip la vreo piesa.Piesele care m-au impresionat shi entuziasmat extrem de placut sunt...toate:).Nu cred ca exista vreo piesa care sa aiba cusur.Dar hai sa nominalizez piesele "extreme" de pe album:"depinde de noi","temperament danjeros"(foarte frumoasa piesa din toate punctele de vedere,contzine stilu' inconfundabil pe care raku l-a implementat de la "Mediu Vitreg" incoace shi pe langa asta un mesaj social foarte puternic kiar daca contzine shi "o bucata" de umor negru care face deliciul piesei).Alte piese gold ar mai fii:"Din front" cu Cheloo(razboiu' muzicii cu pirateria),"In ziua-n care"(o piesa social-spirituala:)) shi sa nu uit nici de "Piedoni in trafic" cu Deliric(inca de la inceputul piesei "m-a izbit" un aer misterios care predomina piesa pana cand intervine Yolo cu bucata lui.Ce mi-a placut la "Piedoni in trafic" este faptu' ca spre finalul piesei raku shi yolo au inceput sa recite numele "pretendentzilor" acestui album intr-un mod artistic,se aseamana pe undeva cu felu' in care rosteshte preotu' la biserica numele enoriashilor curatzi cu sufletu' care contribuie la bunastarea bisericii prin platirea taxului:)))

P.S. B-Zar:Shi yo am auzit de omu' Bro shi am shi ceva piesa de la el- Ham Freestyle.:)
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde Sydney » Joi Mai 12, 2005 6:08 pm

sadox scrie:"In ziua-n care"(o piesa social-spirituala:)) shi sa nu uit nici de "Piedoni in trafic" cu Deliric

sadox...Ziua-n care e cu Deliric....Pedoni in trafic e ft. Vlad Dobrescu

Albumu`,per total,e foarte tare.Singura dezamagire(pt mine) este VD care,pentru prima data,mi se pare nashpa!Word!
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde sadox » Vin Mai 13, 2005 1:05 pm

Deh,graba strica treaba,nu degeaba omu' din gresheli invatza :)
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde usualflow » Sâm Mai 14, 2005 8:14 pm

Personal m-a cam dezamagit artwork-ul copertii albumului. Se putea mult mai bine. Tind sa ii dau dreptate unui bun prieten, care zice ca baietii s-au cam grabit cu materialul asta. Sunt cateva track-uri care exceleaza prin sound, concept, tematica, lirica, insa exista si bucati carora le dau "skip" pentru a le reasculta pe cele care exceleaza.
E bine ca albumul este cuprinzator, astfel incat ascultatorul are de unde alege. Alt lucru bun ar fi mixul de stiluri, care nu lasa urechea sa se plictiseasca. Cateva dintre colaborari sunt de mare pretz (cu Dj Paul, Cedry2k, Deliric, VD, Praetor, Paula Seling...), iar dupa cum spune si Yolo, albumul e menit sa ii placa si bunicii :) Apropo de Yolo, m-a impresionat in mod foarte placut in ceea ce priveste selectia fina si distinsa a sample-urilor, partea de productie, lirica si modul de interpretare. Foarte talentat si foarte ok din multe puncte de vedere. Nu intru in amanunte.

Spunea Sydney ca l-a dezamagit prestatia lui VD. Aici e problema legata strict de subiectivitatea gusturilor, intrucat acelasi prieten de care ziceam mai sus e de parere ca pe alocuri VD da mai bine ca Raku, mai ales in ceea ce priveste intonatia. In fine, fiecare cu ale lui... Mie mi se pare super tare colaborarea per total, piesa "Piedoni in trafic" rupta de partea de outro. Sydney, asteapta albumul CTC. O sa iti schimbe parerea.

Per ansamblu albumul este bun si cuprinzator, desi recunosc ca mi-a placut mai mult "In mediu vitreg" al lui Raku. Bine, acela este un album de alta factura, cam greu pentru a fi scos pe piata larga de consum a Romaniei si tocmai din acest motiv inteleg si accept fara nici o problema micile "variatiuni" de pe "Chei verbale". Ce e remarcabil e mesajul strict pozitiv care da suflu pieselor. :)
Ma bucur mult ca publicul e receptiv, ca albumul se cumpara in original si ca in sfarsit astfel se deschide un drum pe care il vor batatori si altii.

Ce nu ma multumeste pe deplin e faptul ca ascultatorilor inca nu le-a ajuns la urechi potentialul maxim al capacitatilor creatoare si al valentelor artistice ale membrilor trupei Zale. Consider ca au mult mai multa valoare decat au aratat pe albumul asta si probabil intr-o zi acest lucru va iesi la lumina. Oricum lucrurile se simt si din aerul pe care il respira trackurile de pe Chei verbale.

Piesele pe care le prefer sunt (in ordinea aparitiei pe album): "In numele ei" (nu pot sta locului cand o aud), Temperament dangeros (foarte puternic impactul, prea tare), Mi-e de-ajuns (e o piesa completa, am mai vorbit despre ea, nu insist), In ziua-n care (punctul culminant e partea lui Deliric, care rupe grav), Natura noastra (se simte amprenta lui Popoiag, iar lirica bate exact acolo unde trebuie, te misca adanc), remixul la Vremuri mai bune (desi prefer originalul) si, dupa cum am mai zis, Piedoni in trafic (ma puteti vedea des fredonand "nu vom vinde droguri la copii"... I've been brain washed :D). Las deoparte "Depinde de noi" ca o stiu de mult timp si e deja "clasica", "ever green" as putea spune A-)
Deci sunt destule ... piese si motive... pentru care recomand cu caldura albumul "Chei verbale" ORICUI. ;-)
usualflow
Junior Member

Mesajde Sydney » Sâm Mai 14, 2005 11:27 pm

usualflow,m-ai intzeles gresit!Mie imi place cum da VD in general,dar nu mi-a placut cum a dat pe piesa de pe album.Si d-asta am zis k e singura dezamagire.Ma asteptam k VD sa rupa tot,da` pm....poate asa a fost conceputa piesa.Oricum,astept albumul CTC!!!

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

tuturor ne place VD

Mesajde usualflow » Dum Mai 15, 2005 12:43 am

Nu te-am inteles deloc gresit. :) S-a inteles foarte bine ca probabil te-ai asteptat la altceva si ce ai auzit nu a fost pe masura asteptarilor. Ai zis ca e pt prima data cand ti se pare ca VD da naspa. Mai clar de atat nici nu se putea, cum naiba sa te inteleg gresit? ~)

Mai degraba tu m-ai inteles gresit pe mine din moment ce consideri ca n-am priceput ce ai zis, pentru ca si eu tot la piesa "Piedoni in trafic" m-am referit, nu la cum baga VD in general, cu toate ca nu am sesizat in piesa vreo diferenta notabila si nicidecum dezamagitoare fata de stilul obisnuit, care e (care este) grav. :D

Intelegi? ;-)
usualflow
Junior Member

Mesajde Sydney » Dum Mai 15, 2005 1:13 am

Aha...am intzeles acuma.Se pare ca eram cam batut in cap cand am citit postul tau ( ;a ).Oricum,nu a fost o prestatzie dezamagitoare in adevaratul sens al cuvantului ci doar ca se putea mai bine din partea lui.Atat am de spus?Se pare ca da!!Usualflow....word!!

Sydney
Junior Member

Mesajde B-ZAR » Lun Mai 16, 2005 11:03 am

Ca fapt divers:piesa Temperament Dangeros a fost piesa trupei Camera 44(Yolo&Sen Sai),de fapt,era o istorie asemanatoare cu aia din piesa de pe Chei Verbale,insa cantata diferit,adica alte versuri:)...Totushi,refrenul era asta...
Era tare shi aia shi e tare shi asta...Insa chiar nu intzeleg de ce nu au facut macar un feat cu Sen Sai?...E cineva aici care l-a auzit pe Sen Sai cum o da?
Cel mai plictisit shi cel mai ushor de gasit...
B-ZAR
Junior Member

Mesajde gucitza » Lun Mai 16, 2005 11:20 am

in sf mi-am luat albumu..am tzinut f mult sa nu il iau de pe net sau de la altzii ....e lucru mare cand ai rabdarea necesara sa asteptzi sa faci bani k sa cumperi un album original...si nu mi-au fost asteptarile degeaba..fiindca de vineri incoa numai asta ascult....imi plac toate melodiile....pietoni in trafic, cum produc, natura noastra....bine normal ca si depinde de noi....da cred ca m-am imbonlavit dupa piesa "in numele ei"....zale: raku, christu si yolo ...super tare! sper sa ajunga sus asa cum merita... astept lansarea
gucitza
Junior Member

Mesajde Neddy » Lun Mai 16, 2005 11:24 am

bun, da cine stie cam cand va fi lansarea albumului?
Neddy
Junior Member

Mesajde gucitza » Lun Mai 16, 2005 11:29 am

bai la o alta lansare, raku zicea ca lanseaza albumu prin mai..deci ...e p-aproape...
gucitza
Junior Member

Mesajde Neddy » Lun Mai 16, 2005 10:45 pm

asa am auzit si eu , ca prin mai si ca va fi ceva ce nu s-a mai facut in Romania
Neddy
Junior Member

lansare

Mesajde gage » Mar Mai 24, 2005 10:08 pm

stie cineva ceva de lansare?
am auzit ceva de vinerea asta, da nu sunt sigur.
gage
Junior Member

Mesajde wu-nix » Joi Mai 26, 2005 3:42 pm

Si eu am auzit la MTV parca ziceau ca va fi intre 26-28 ... dar nici ei nu stiau unde..
Daca stie cineva mai multe informatii poate ne spune si noua...
wu-nix

Mesajde wu-nix » Vin Mai 27, 2005 12:12 pm

Zvon 90% sigur...

5 Iunie in Escape
wu-nix

Mesajde Neddy » Vin Mai 27, 2005 4:32 pm

duminica , cam ciudat, da merge
oricum de-abia astept
sunt curios sa stiu care sunt vanzarile dupa prima luna
Neddy
Junior Member

AnteriorUrmătorul