C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
memetule, totu pleaca de la danone, dupa ce ca incurca ferestrele de ym acu incurca si stocurile de ciunga cu cemeu. ie gaga, iarto .nuti mai spui ca mia cerut mie pe imeu vanzarile si stocurile pe judete de luna trecuta. iti dai seama 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
da? asa? bine hai ca iti zic si de farmacista (deja socata de colegamea care era sa o bata ca nu voia fomeia sa ii primeasca o hartie de doo mii)
io: dati distonocalm fara reteta?
f: nu
io: atunci dati-mi si mie un tub de distonocalm
f: pai reteta
io: aaa, da, nu am (si cu gandul sa imi iau o folie de albocalmin):
atunci dati-mi o folie de distonocalm.
lkfhskj: nu erau stocuri ci solduri abar n-ai
io: dati distonocalm fara reteta?
f: nu
io: atunci dati-mi si mie un tub de distonocalm
f: pai reteta
io: aaa, da, nu am (si cu gandul sa imi iau o folie de albocalmin):
atunci dati-mi o folie de distonocalm.
lkfhskj: nu erau stocuri ci solduri abar n-ai
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
haoleo, cat e ciasu?!a stat shi ploaia, a revenit calusharu de matei, urmeaza sa ne paraseasca iar, shaki are inaintashi voluptuoshi, pare c-a fost o zi buna!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bre, io zic ca gata pe azi! am frecat menta fro 3 ore, ceva de mai mare dragu. d-aia am facut sh-o colectzie noo de michimaushi!
hai faru! hai cim-bom! hai pa![font=Verdana] [font=Verdana][/font][/font]
hai faru! hai cim-bom! hai pa![font=Verdana] [font=Verdana][/font][/font]
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

daca bate faru ii invita migu pe toti cemeistii stelisti o sactamana in sejur pe litoral pe banii lui
toporash, vazui de dimineata apel de ieri seara cand ieream in batatura dand la pasari si la porc
toporash, vazui de dimineata apel de ieri seara cand ieream in batatura dand la pasari si la porc
-

SODy,
:*
jeo se duce pe stadionu de pe strada doctor Lister sa vada antrenamentu cu public alu fece farul din constantza. cica pe la vre-o 22.15-22.20 ale zilei de azi galeria lu echipa de la malu mari va striga: "faru constantza / a batut politzia". da Doamne!
:*
jeo se duce pe stadionu de pe strada doctor Lister sa vada antrenamentu cu public alu fece farul din constantza. cica pe la vre-o 22.15-22.20 ale zilei de azi galeria lu echipa de la malu mari va striga: "faru constantza / a batut politzia". da Doamne!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Sa-ntzeleg ca n-a batut farul, odata ce n-am berilililii pe biurou.Ai dreaq dinamo asjtia domle!
Acilea ploo ud.
Asear,pe cand se pregatea sa incepe sa pula,hop tzop dau peste moromete pan televizor p-acolea.Shi ierea sereac sereacuuuuuu,ca se ruga de totzi p-acolosha sa-i dea shi lui o tzigara shi o tzuica.Ashea ca in prima paosa publicitara in care incercau aia sa-m iexplice mie ca i-a amendat ceneau,m-am inarmat cu una bucata sticla de tzuica shi una bucata pachet de tzingari,vadit convins sa-l cinstesc pa neailie sa mai uite de necazuri.Iete ashea se facu ca tilivizoru nu era prevazut cu nici un orificiu pe unde puteam sa picur vo cateva pacarele de tzuica, ashea ca i-am zis lu neailie cu parere de rau un fuarte sincer "aia e" sh-am continuat io cu sticloantza shi tzingarile.Din acest motiv, azi dimineatza cand m-am trezit ca sa viu incoa, parca ieream niculae a lu moromete cand trebea sa se duca la secera sau shi mai rau, cu bisisica.
Neatza buna tutulor!
Acilea ploo ud.
Asear,pe cand se pregatea sa incepe sa pula,hop tzop dau peste moromete pan televizor p-acolea.Shi ierea sereac sereacuuuuuu,ca se ruga de totzi p-acolosha sa-i dea shi lui o tzigara shi o tzuica.Ashea ca in prima paosa publicitara in care incercau aia sa-m iexplice mie ca i-a amendat ceneau,m-am inarmat cu una bucata sticla de tzuica shi una bucata pachet de tzingari,vadit convins sa-l cinstesc pa neailie sa mai uite de necazuri.Iete ashea se facu ca tilivizoru nu era prevazut cu nici un orificiu pe unde puteam sa picur vo cateva pacarele de tzuica, ashea ca i-am zis lu neailie cu parere de rau un fuarte sincer "aia e" sh-am continuat io cu sticloantza shi tzingarile.Din acest motiv, azi dimineatza cand m-am trezit ca sa viu incoa, parca ieream niculae a lu moromete cand trebea sa se duca la secera sau shi mai rau, cu bisisica.
Neatza buna tutulor!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
neatza!
trecui limita berilor asara,asa ca capu cam doare asa un pic,in sensu ca nu l mai suport.az ma duc la servici,nu d-alta,da' sa dau salariili.
ps:cubule,te drogasi da dimineata?
trecui limita berilor asara,asa ca capu cam doare asa un pic,in sensu ca nu l mai suport.az ma duc la servici,nu d-alta,da' sa dau salariili.
ps:cubule,te drogasi da dimineata?
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
deci dinamo n-a invins, da` faru o perdut! najpa!
da`n schimb o batut galata bai frate, shi cum o batut inca!:)
alfel, cecule, bine bre ca ai retzinut aia den moromete, ca daca aplicai indemnurile lu` cocoshila erea mai gretzos umpic![font=Verdana][/font]
[font=Verdana][/font]
[font=Verdana]pese: a eshit suarele bre! sa fie adevarat sau se-ntampla cheshtii cu io in 2125?![/font]
da`n schimb o batut galata bai frate, shi cum o batut inca!:)
alfel, cecule, bine bre ca ai retzinut aia den moromete, ca daca aplicai indemnurile lu` cocoshila erea mai gretzos umpic![font=Verdana][/font]
[font=Verdana][/font]
[font=Verdana]pese: a eshit suarele bre! sa fie adevarat sau se-ntampla cheshtii cu io in 2125?![/font]
-

poi shi nu ierea indemnat dup-aia de moromete sa mance cí£cat?:) ca in editzia biblioteca pentru totzi, pe care-am cetit-o io in tineretze ashea zicea!
aiule, io-te bre, deci tu iereai neatza, deci asha se esplica multe, de la disparitzia lu` matinalu la akm!
j`arrive scrie: pese: ce matinal eshti! :sal:
aiule, io-te bre, deci tu iereai neatza, deci asha se esplica multe, de la disparitzia lu` matinalu la akm!
-

lalei truditori
sodi, sa muara bibi daca io pretenu tau inteleg ce plm vrei tu pe comentariile la concursu ala simi mai pun si lumean cap pe deasupra raspunzanduti
file, puteam sa postez si la 5 da nam vrut sa bata la ochi
sodi, sa muara bibi daca io pretenu tau inteleg ce plm vrei tu pe comentariile la concursu ala simi mai pun si lumean cap pe deasupra raspunzanduti
file, puteam sa postez si la 5 da nam vrut sa bata la ochi

-

nauzi bre ca mie unu mi se pare ambigua departajarea asta? io unu as vedea mai degraba 5 rubrici de note, in loc de trei. care fiecare rubrica sa aiba specificatzii clare cum ca ce insemneaza ia.
-

SOD - Mesaje: 6035
afla ca DM nu vin in Ro pentru ca s-au certat cu Pepe. e bine?
loooooooooool
acu inteleg de ce nici pepe nu concerteaza in anglia
-

bre SOD, deci asha cum vrai matale 5 rubrici, puate i se scuala la alt concurent sa vrea 10(sau 15 sau 2873459)! io zic s-o lasatz ashea cum ie, ca alfel tu ceri 5 criterii, flafi(de exemplu) vine shi ea cu altele 3, gabuba vine cu inca 2 shi tot ashea...
io zic ca atata timp cat criteriile existente se aplica echidistant shi impartzial, ie ok, chit ca-s 3, chit ca-s tzshpe! oricum, is destul de flexibile shi astea care sunt, mai ales aplicate la probele care au fost sau care au fost anuntzate ca vor fi!

io zic ca atata timp cat criteriile existente se aplica echidistant shi impartzial, ie ok, chit ca-s 3, chit ca-s tzshpe! oricum, is destul de flexibile shi astea care sunt, mai ales aplicate la probele care au fost sau care au fost anuntzate ca vor fi!

-

bah capatzanosule si gigi contra pentru ca stilu si estetica se intrepatrund , are punte comune si deci nu le poti separa iar in cazu doi umoru este facultativ si nu se aplica la toate probele dar in cadrul originalitatii atunci cand se poate aplica da un plus lucrarilor pe care io personal le puntez ca atare
-

adica acu nui bine, da cand discutarm noi doi + afexu + danon fu bien siaveam dreptate.
+ de asta, stii ca nu totzi noteaza la fel.
da e ok, laso asha, nu mai insist ca vad ca na-m succes.
+ de asta, stii ca nu totzi noteaza la fel.
da e ok, laso asha, nu mai insist ca vad ca na-m succes.
-

SOD - Mesaje: 6035