)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Pacat ca nu au fost mai multe goluri dom'le 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-

Red_Mustang - Mesaje: 979
Haha ... esti constantzeanca !!! Atzi pierdut ... ata ete !!! 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-

Red_Mustang - Mesaje: 979
realizez ca sunt un om cu pretentii.
daca trecerea in siguranta prin fata propriul bloc [adica ala in care locuiesc] , o neagasare a persoanelor care par sa nu aiba chef de tine si o decenta in atitudine se pot numi pretentii.
daca trecerea in siguranta prin fata propriul bloc [adica ala in care locuiesc] , o neagasare a persoanelor care par sa nu aiba chef de tine si o decenta in atitudine se pot numi pretentii.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847
pentru ca nu intotdeauna castigati meritat.
si in plus.... asta cu cautatul tzapului ispasitor e caracteristica oricarui domeniu din romania. e valabila pentru oricine si orice, nu numai in fotbal si nu numai la dinamo.
si in plus.... asta cu cautatul tzapului ispasitor e caracteristica oricarui domeniu din romania. e valabila pentru oricine si orice, nu numai in fotbal si nu numai la dinamo.
Hai sa ne mutam la mare!
-

Lu_Lu - Junior Member
dinamu rushinea tzarii!
cu un joc de divizia c, mult bulan si arbitru de import au castigat si ei ceva
cu un joc de divizia c, mult bulan si arbitru de import au castigat si ei ceva
-

Daimon - Mesaje: 5074
ramane de vazut
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
Lu_Lu scrie:pentru ca nu intotdeauna castigati meritat
ba mai castiga meritat. vezi meciurile din acest campionat cu steaua, cele cu FC National, cel cu Rapid.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
RUSHINE MIGULE joaca echipa orashului tau si tu tii cu adversarii!!!!
lasand capslockul la o parte tot nu mi se pare ok!
lasand capslockul la o parte tot nu mi se pare ok!
-

meritat o sa fie si duminca seara cant o sa se aplice vorba aia: Cine vine in Gropa,Ia M..E si pleaca
Daimoane, echipa orasului...cam vag...de unde stii tu ca eu nu tin cu Portul?Sau cu fosta Electrica,actuala Altay?
Cu Faru n-am tinut niciodata, cu atat mai putin in seara asta.
Daimoane, echipa orasului...cam vag...de unde stii tu ca eu nu tin cu Portul?Sau cu fosta Electrica,actuala Altay?
Cu Faru n-am tinut niciodata, cu atat mai putin in seara asta.
The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
meritat: steaua i-a batut si la ei si in ghencea. cu 1-0 de fiecare data
nationalul i-a batut cu 1-0 in "groapa" si in cotroceni cu minunatul scor de 5-1.
iar rapidu' i-a batut cu tur cu 2-1. si returul il vedem duminica. sper sa fie un egal.
castiga meritat, nu?!
ce? o sticla de vin, premiu de consolare???? 
nationalul i-a batut cu 1-0 in "groapa" si in cotroceni cu minunatul scor de 5-1.
iar rapidu' i-a batut cu tur cu 2-1. si returul il vedem duminica. sper sa fie un egal.

castiga meritat, nu?!
ce? o sticla de vin, premiu de consolare???? 
Hai sa ne mutam la mare!
-

Lu_Lu - Junior Member
-

asha ie migule:) dar sunt destui de-astia si la noi avem.. n-ai ce sa le faci...
da' noi sa fim sanatosi.
daca ti-ai ales sarbija la pool nu poti fi decat baiat de treaba:D
da' noi sa fim sanatosi.
daca ti-ai ales sarbija la pool nu poti fi decat baiat de treaba:D
-