C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
care deci oarecum neatza !
vagamente, traiesc. da nushtu cat mai tzine treaba asta. ce mai ie nou ? va fost dor de mine ?
vagamente, traiesc. da nushtu cat mai tzine treaba asta. ce mai ie nou ? va fost dor de mine ?
-

neatza - Mesaje: 5820
de ce n-am murit ? pai de un sa shtiu eo ? proa'bel ca mai erea nejte ber neterminate de care trebuia sa ma ocup in precara mea ezistentza.
-

io-te bre ca aparu matinalu! mai trebe nocturna shi-i gata zua!:)
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=11440&goto=newpost
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=11440&goto=newpost
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
erai manga bre, tzam dat dreptate pentru cu totu altceva nicidecum pentru categoriile de notare dar esti amnezic. in plus ce plm te fute grija, vorba lu filu daca esti tare in condei ce inportanta are daca sunt 3 sau coishpe categorii de notare. plm, parca ai fi fata mare, si teai fute si nu teai fute, si teai fute si...mai bine tenpiedici 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
marian jan scrie:ce inseamna vagamente?
bre, deci ca shi pentru cazu in care la intrebarea "eshti treaz ?" tu nu shtii ce sa alegi intre "sunt varza" sau "sunt muci", atunci alegi "vagamente" care ie undeva intre cele doo concepte aratate mai sus. la fel shi la intrebarea adresata mie "mai traieshti ?"
-

nai intzles nimica. gata. la discutzia aia, cand a fost vb de stil, io am intrebat la tine :
- bre nea, matale ce punctezi aicia?
- bla bla bla
apoi am intrebat la afex
- lugu lugu lugu
DECI DOO CHESTII DIFERITE!
da gata. case closed.la mine e linpede deacuma.
- bla bla bla
apoi am intrebat la afex
- lugu lugu lugu
DECI DOO CHESTII DIFERITE!
da gata. case closed.la mine e linpede deacuma.
-

SOD - Mesaje: 6035
buon giorno a tutti
a dat Domnu si merge serverul de la biblioteca, asa ca-mi pot permite sa va salut macar cu doo vorbe, nu mai mult ca ma dau afar ca asteapta si altii la rind. deci
tutto bene
pe curind
a dat Domnu si merge serverul de la biblioteca, asa ca-mi pot permite sa va salut macar cu doo vorbe, nu mai mult ca ma dau afar ca asteapta si altii la rind. deci
tutto bene
pe curind
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
buna zioa. acest mesaj se adreseaza in special lu tanti danone, sarumana, (si vagamente la ceilalalti, sa traitz), care aj vrea sa shtiu lincu unde pot citi pa romanejte poiezii sicrise de o tanti indianca care se chiama amrita pritam, care nu gasesc care brusc miam amintit de dibacia dumneavoastra in domeniul literal plus gugalistic. plecaciuni maxime.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
bre, ciasu biolojic zice ca tre sa ma cam duc spre sediu, ashea ca pa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

serustoc. az deja ie vineri 13, da mi se rupe. + lamultzean lu mama mea, care az face un numar de ani, si shasha stiu ca nu citeste, da oricum.
-

weed13 - Mesaje: 1868
la multi ani bre, sati traiasca ! pacat ca nu jtie ce poama a zamislit 

-

Ziua buna tutulor doritorilor de vichenduri!Azi dimineatza am reushit in sfarshit sa ma spal pe oichi.O senzatzie destul de placuta(creshterea adrenalinei),avand in vedere misterul ce invaluia tehnica spalatului pe oichi cu apa rece.Cred ca o sa mai incerc shi vinerea viitoare.
La multzi ani lu cine trebe daca e vorba c-asha.
La multzi ani lu cine trebe daca e vorba c-asha.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
laleo lala
bah , feritiva de femeile de la volan fie ca sunteti soferi fie ca sunteti pietoni
vina nu ie a lor saracele ci a celor care le dau carnetu
baics, astept pimeu sami amintesti ca trebe sa bag pronostice la divizia A
un uichend reusit la toti truditorii
bah , feritiva de femeile de la volan fie ca sunteti soferi fie ca sunteti pietoni
vina nu ie a lor saracele ci a celor care le dau carnetu
baics, astept pimeu sami amintesti ca trebe sa bag pronostice la divizia A
un uichend reusit la toti truditorii
-

deci care este. dupe cum mam mai esprimat in alta parte, az ie zioa lu sor'mea. acu, care ie problema: eo ce beau ?
-

alaleo
am rezolvat problema. catate de piem.
eyewitness scrie:baics, astept pimeu sami amintesti ca trebe sa bag pronostice la divizia A
am rezolvat problema. catate de piem.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
eo ce beau ?
calciu sandoz efervescent si ceai de cuacaze indulcit cu miere de albine
multiani bre, si zii lu sora ca treaba aia cu uomosecsualii din baru de pomina fu duar o gluma
baics, ie randu tau sa te k@tzi de pimeie
-

traiasca proarena, suptilitatzile internetistice, inrudirea dintre popoare shi podul de flori !!
am fanclub, oarecum, mai greu, da' proarena zice ca ar merge. ie nitzel cam mult mov totushi.
la multzi ani la totzi sarbatoritzii.
am fanclub, oarecum, mai greu, da' proarena zice ca ar merge. ie nitzel cam mult mov totushi.
la multzi ani la totzi sarbatoritzii.
-

nocturna - Mesaje: 8725
-

multz ani lu d-na weed senior shi idem shi lu sora (13?!) lu matinalu`! sa va traeasca ambilor, impreuna sau nu!
dupa tuate probabilitatzile, az se pare ca ie ultima zi de munci biuroistice pe saptamana in (s)curs, deci suna periculos de bine!
cecule, ce-ai patzit bre de bonbardezi lumea cu meiluri?! s-o gatat combustibilu?:)
dupa tuate probabilitatzile, az se pare ca ie ultima zi de munci biuroistice pe saptamana in (s)curs, deci suna periculos de bine!
cecule, ce-ai patzit bre de bonbardezi lumea cu meiluri?! s-o gatat combustibilu?:)
-

eyewitness scrie:calciu sandoz efervescent si ceai de cuacaze indulcit cu miere de albine
sa-vem pardon: apa milenara la juma de chil. am si martori.

eyewitness scrie:baics, ie randu tau sa te k@tzi de pimeie
ba pe tine.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117