)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
careul de 6 m 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
cacatule,intra pa iahu mesanger si da-mi un buz.cu taxa inversa,ca stiu ca esti zgarcit.
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
celebrul grind...de la 14 mile marine departare de Sulina. toata lumea a auzit de el. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

daca te iei de lba2,ai belit pula.nu e pe dc,ca l-am tot cautat.ma gandeam ca-l da jos cineva de pe cine stie ce sit.poate il gasesti,uite-te.daca il gasesti,da bip,orice ora zi/noapte si berile si micii vor ajunge in max 15 min.
a-pro-pos,are cineva little big adventure2?
nu mere sa dau pm,nu stiu ce cacat are.
a-pro-pos,are cineva little big adventure2?
nu mere sa dau pm,nu stiu ce cacat are.
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
deci...lulu-le...ai belit pula daca te iei de lba2. doar de lba1 ai voie sa te iei :p
nu stiu cum se numeste grindu ala. eu am dat bacu la astronomie...nu la geografie. intreaba-ma despe sistemul solar daca vrei :p
ps : revin online in circa 60 minute
nu stiu cum se numeste grindu ala. eu am dat bacu la astronomie...nu la geografie. intreaba-ma despe sistemul solar daca vrei :p
-

Ce Shaki? ce-i cu mofturile astea pe tine? ba ma vrei, ba nu ma vrei...
Fata, la mine nime-n lume nu face mofturi. Facusi invitatiunea, vin! vin si pace.
Acuma o intrebare pt tot neamu': cine-i invicibilu' de zaceti ca eu sunt el? nu ca ar fi o premiera, ca am mai fost asemuit si pe alte forumuri da tare curios sunt.
Auz, bre, mosule, ai crede si tu ca sunt ivicibilu' de imi pusasi 1 saptamana in carca de stat ca nebanat?
Fata, la mine nime-n lume nu face mofturi. Facusi invitatiunea, vin! vin si pace.
Acuma o intrebare pt tot neamu': cine-i invicibilu' de zaceti ca eu sunt el? nu ca ar fi o premiera, ca am mai fost asemuit si pe alte forumuri da tare curios sunt.
Auz, bre, mosule, ai crede si tu ca sunt ivicibilu' de imi pusasi 1 saptamana in carca de stat ca nebanat?
- _Matei_
Oribilul Mosh scrie:deci...lulu-le...ai belit pula daca te iei de lba2. doar de lba1 ai voie sa te iei :p
si pot indrazni sa intreb cine e Iba1 si cine e Iba2? :con:
Hai sa ne mutam la mare!
-

Lu_Lu - Junior Member
seringa de ce pacalesti fata?
x e pentru blat
x e pentru blat
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
am revenit.
Lulu...lba e prescurtare de la batutul maimutzei. daca la rebus gasesti "masturbare din 3" ...bagi lba. :yD
Matei...eu sunt chiar convins ca tu esti Invincible...dar am tacut din gura...ca am crezut ca n-a observat eye-ul :p
Lulu...lba e prescurtare de la batutul maimutzei. daca la rebus gasesti "masturbare din 3" ...bagi lba. :yD
Matei...eu sunt chiar convins ca tu esti Invincible...dar am tacut din gura...ca am crezut ca n-a observat eye-ul :p
-

9 membri si 115 vizitatori
Cei mai multi utilizatori au fost 458, 08-05-2005 la ora 23:11.
iote miraculosule, numa din cauza ta. i-ai gonit pe toti cu retragerea ta de la bili
Cei mai multi utilizatori au fost 458, 08-05-2005 la ora 23:11.
iote miraculosule, numa din cauza ta. i-ai gonit pe toti cu retragerea ta de la bili
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
este a doua oara cand ma retrag de la bili...si revin. iar o sa se supere baixo pe mine. sa-l imbunezi tu, da ? ~)
-

paiacec scrie:cu ce program pot asculta fisiere de muzica in format OGG? si ce e prostia asta?!
Potzi asculta fishierele cu Winamp 5.07 (daca activezi optziunea .OGG)...
OGG : Orbis GG (GG nu shtu' ce vrea sa insemne :yD)
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-

Red_Mustang - Mesaje: 979