Restaurante (cronici, critici si aplauze pentru crasme si localuri)
voi reveni curand cu upgrade + descrieri la restaurante si localuri incercate recent. o mai aman un pic, amintirea vizitei intr-un anumit loc unde erau omuleti nu tocmai fericiti si nici tocmai bogati mi-a cam taiat macaroana pentru moment (doar gandindu-te ce s-ar putea cumpara cu (,) contravaloarea unei note de plata pe care unii si-o permit ti se ridica parul maciuca)
- Alienor
- Junior Member
danone scrie:yesterday, all my troubles seems ...![]()
Yesterday, love was such an easy game to play :love:
Dupa ce in prealabil i-am cerut parerea lui danone, ieri seara m-am gandit sa incerc si eu restaurantul-pub Yesterday, aflat langa bisericutza de lemn din parcul IOR.
Foarte frumos amenajat, in stil futurist. Compartimentat intr-un mod ingenios, la etaj dand oarecum senzatia de mansarda, peretele dinspre lac fiind aplecat catre interior. Pe fiecare masa...cate o vaza cu multe lalele galbene, ce confereau incaperii un aer extrem de placut.
danone scrie:chelnerul nost, amabil, mare si tuciuriu
Asta m-a servit si pe mine. Extrem de politicos si simpatic. Un ospatar clasic, asa cum imi place mie. La un moment dat, neindemanatic cum sunt, am scapat furculitza pe jos. Am dat sa o ridic..si a strigat ospataru la mine : "nu.lasati-o acolo. va aduc imediat alta!". Iute ca prasnelul...mi-a adus imediat o noua furculitza.
Mancarea foarte buna, desi portiile nu sunt intr'atat de mari pe cat mi-as fi dorit. Foarte interesanta forma patrata a farfuriilor, nemaiintalnita de mine pana acum.
Dupa cum spunea si danone...jos este pizzerie si bar, dar pizza se poate servi si sus. Companioana mea (in spetza nimeni alta decat Matrashita) a comandat o pizza Capriciosa..si mai mult de jumatate n-a putut manca din ea...astfel ca mi-a revenit mie placuta sarcina de a manca juma' de pizza. Foarte mare...si mai ales foarte gustoasa.
Preturile as putea spune ca sunt medii. La bere : 35 mii un draft de Turborg, 40 mii o bere la sticla gen Silva, 50 mii o bere la sticla gen Carlsberg.
Iata ce am mancat noi si care a fost pretzul :
---> snitel pui + cartofi prajiti
---> salata varza alba
---> pizza capriciosa + sos dulce
---> 3 Tuborg draft
---> 2 Coca Cola Light
---> 2 chifle
440 mii (500 mii cu bacsis)
WC-urile foarte, foarte curate....asta poate si pentru ca localul este relativ nou.
Personalul foarte politicos. La iesire s-au inclinat in fatza noastra. Asa se cuvine.
Voi mai reveni in acest frumos lacash al desfatarii culinare !
Matrashita mi-a spus sa va transmit ca i-a placut si ei...si ca ii multumeste lu danone pentru recomandare.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
danone scrie:asa mah, da-ma pe guarna
Si eu am fost mai primul cu ideea localului.
Asa ca adun laudele (si lalelele)

-
Paragusul - Junior Member
alienor, daca mai ai intrebari din astea in genere du-te aici, e cel mai complet site de crajme din bukale + ca le are organizate atat pe litere cat si pe zone.
http://www.afterhours.ro
este vorba de casa di david?
http://www.afterhours.ro/restaurant_Casa_di_David.html
http://www.afterhours.ro
este vorba de casa di david?
http://www.afterhours.ro/restaurant_Casa_di_David.html
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
senchiu !
Si io am zis ca ar fi casa, da tanti cu pricina (o straineza) ii dadea intr-una cu "David" simplu. si recunosc ca nu am avut timp sa caut nicaieri; pe afterhours am gasit deobicei tot ce mi-a trebuit. multam
Si io am zis ca ar fi casa, da tanti cu pricina (o straineza) ii dadea intr-una cu "David" simplu. si recunosc ca nu am avut timp sa caut nicaieri; pe afterhours am gasit deobicei tot ce mi-a trebuit. multam

- Alienor
- Junior Member
Barka Saffron
http://www.afterhours.ro/restaurant_Barka_Saffron.html
unul din cele mai interesante localuri pe care le-am intalnit, cu un decor greu de descris pentru ca nu se inscrie intr-un stil anume. aduce a pub, cu mesele-i de lemn lacuit si inscriptziile lasate de vizitatori pe pereti, dar meniul este un interesant melanj de bucatarie indiana si thai. am incercat o serie de aperitive delicioase (samosas si nu mai stiu ce), plus cateva feluri de mancare. sfat prietenesc: nu comandati nimic extra spicy, riscati ca bautura sa va treaca prin stomac pana in calcaie dupa aia.
preturile mancarii sunt normale spre scumpe, de la 90.000 un aperitiv, trecand prin o suta si ceva un fel principal si culminand cu supa thai (pe care nu am incercat-o) care este 250.000. ursusul la halba este rece si in general nu va obositi sa intrebati ce mai are la bar ci doar ce ar putea lipsi.
remarcabili din toate punctele de vedere sunt chelnerii care iti mentin buna dispozitie prin promptitudine si cunostinte asupra meniului.
La Pechea
Am facut un scurt periplu la un miez de ziua ploios. Surpriza, localul jazzmanului beneficiaza de chelneri impecabili ... clar se schimba ceva in bucurestiul asta.
meniul foarte bogat, decorul spre elegant (nu inseamna ca nu poti intra in panatloni de camuflaj), scena pe care probabil seara se produc trupe de jazz (cum mi s-a confirmat ulterior), toate merita incercate. preturile sunt cam ca mai sus, probabil o sa devina un etalon in peisaj. au hamsii delicioase si ascultati cu incredere recomandarile chelnerului ca stie sa va dea sfaturi bune
oricum stiu ca au mai fost vizitatori ai crajmei la o ora la care isi pot forma o opinie mai buna, poate ne ajuta cu un feedback
http://www.afterhours.ro/restaurant_Barka_Saffron.html
unul din cele mai interesante localuri pe care le-am intalnit, cu un decor greu de descris pentru ca nu se inscrie intr-un stil anume. aduce a pub, cu mesele-i de lemn lacuit si inscriptziile lasate de vizitatori pe pereti, dar meniul este un interesant melanj de bucatarie indiana si thai. am incercat o serie de aperitive delicioase (samosas si nu mai stiu ce), plus cateva feluri de mancare. sfat prietenesc: nu comandati nimic extra spicy, riscati ca bautura sa va treaca prin stomac pana in calcaie dupa aia.
preturile mancarii sunt normale spre scumpe, de la 90.000 un aperitiv, trecand prin o suta si ceva un fel principal si culminand cu supa thai (pe care nu am incercat-o) care este 250.000. ursusul la halba este rece si in general nu va obositi sa intrebati ce mai are la bar ci doar ce ar putea lipsi.
remarcabili din toate punctele de vedere sunt chelnerii care iti mentin buna dispozitie prin promptitudine si cunostinte asupra meniului.
La Pechea
Am facut un scurt periplu la un miez de ziua ploios. Surpriza, localul jazzmanului beneficiaza de chelneri impecabili ... clar se schimba ceva in bucurestiul asta.
meniul foarte bogat, decorul spre elegant (nu inseamna ca nu poti intra in panatloni de camuflaj), scena pe care probabil seara se produc trupe de jazz (cum mi s-a confirmat ulterior), toate merita incercate. preturile sunt cam ca mai sus, probabil o sa devina un etalon in peisaj. au hamsii delicioase si ascultati cu incredere recomandarile chelnerului ca stie sa va dea sfaturi bune

oricum stiu ca au mai fost vizitatori ai crajmei la o ora la care isi pot forma o opinie mai buna, poate ne ajuta cu un feedback

- gaga
Intr-adevar se schimba ceva in bucuresti.. si ca orice schimbare si aceasta se face cu pasi marunti in locuri stramte... asadar, va prezint cate ceva dintr-o sambata cu miros fin de duminica...
Restaurantul La Pechea.
Situat pe str. Doamnei (langa locanta cu acelasi nume), restaurantul La Pechea are un decor de o eleganta modesta, care nu pretinde prea multe, dar nici nu se lasa ignorata. Atmosfera calda a celui local sta atat in culoarea folosita pt decor (combinatii de bej si piersica) cat si in vocile placute ale ospatarilor/picolitelor.
Serviciul a fost .. impecabil. Ospatarul a fost atat de prompt, de informat si de.. simpatic ca aproape imi venea sa-l iau acasa. Picolitele aveau niste zambete strengaresti si erau asa de dragute ca nici macar nu eram geloasa atunci cand boifrendu` le zambea printre mustati... :p
din meniu am urmatoarele sa va comunic:
In primul .. ciorbe/supe. Taraneasca, ardeleneasca, cu fasole, supa de legume, supa de pui si.. supa cu mozzarela pt fitzosi. Preturile variaza intre 55 si 8ok.
In al-doi-lea rand, au de ajuns de multe specialitati ca sa va dati gata soacra, nevasta, amanta, minora, fiica si ... atat.
Bifetc tartar - 125k
gujon pui - 60
branza de oaie in pergament - 50 (este intr-adevar magnifica...)
fajitas de pui - 160
si... fajitas de pui a la Pechea care se produce in felul urmator: vine ospatar + sticla de cognac Hennesy (sau cum o fi iel) + plita + tot ce trebe pt fajitas + figura de ospatar care stie ce face. Bon. Apoi incepe sa arunce cu legume prin aer, cu sticle de cognac, sa scuipe flacari si cam ce face un ospatar ca sa atraga atentia unui restaurant intreg. Dupa care aranjeaza tot pe-o farfurie si ti-o aseaza dinainte. Toata treaba asta costa 210k, da` merita.
Din preparatele din peste am inregistrat urmatoarele:
hamsii - 30k (100g)
calamar parizian, somon la gratar, somon fumme si gujon de salau, cred...
In rest, porc mexican, chateaubriand (110k), chateau royal (din vita, cred), spaghete de toate felurile si garnituri pt toata lumea (de la spanac la pomme noisette, piure de cartofi afumat si orice altceva).
Eu am mancat pt prima oara dupa muuult timp un muschi de vita facut cum imi place mie ... adica foarte in sange, insa fara sa fie gretos. Foarte fraged, de altfel. 100k (100g).
La desert.. eu am mancat pere Melba (pere cu inghetata, gem si frisca)70k, dar aveau bineinteles si clatite de toate felurile, placinta cu mere/branza, papanasi, sufleu de lamaie (cred ca asa se numea), melon glace, salata de fructe mexicana... eeeeeeeetttttcccccc. deci cam orice.
Despre bauturi nu stiu prea multe. Eu am baut un cabernet foarte aromat, umpic acrisor... care a mers perfect cu friptura...
(40k - paharul). In rest, apa - 30k, cola - 35k.. preturi normale.
===============================
In fiecare seara de la ora 21.00 canta formatia domnului Pechea... am recunoscut in programul lor si beatles, frank sinatra, dar si diverse simfonii (un incercat iarna - allegro, dar... ).
Cam asta ar fi.
p.s: nu va duceti cu masina pana in fata restaurantului... din pacate nu prea sunt locuri de parcare si oricum strada aceea seara este asa de frumoasa...
Restaurantul La Pechea.
Situat pe str. Doamnei (langa locanta cu acelasi nume), restaurantul La Pechea are un decor de o eleganta modesta, care nu pretinde prea multe, dar nici nu se lasa ignorata. Atmosfera calda a celui local sta atat in culoarea folosita pt decor (combinatii de bej si piersica) cat si in vocile placute ale ospatarilor/picolitelor.
Serviciul a fost .. impecabil. Ospatarul a fost atat de prompt, de informat si de.. simpatic ca aproape imi venea sa-l iau acasa. Picolitele aveau niste zambete strengaresti si erau asa de dragute ca nici macar nu eram geloasa atunci cand boifrendu` le zambea printre mustati... :p
din meniu am urmatoarele sa va comunic:
In primul .. ciorbe/supe. Taraneasca, ardeleneasca, cu fasole, supa de legume, supa de pui si.. supa cu mozzarela pt fitzosi. Preturile variaza intre 55 si 8ok.
In al-doi-lea rand, au de ajuns de multe specialitati ca sa va dati gata soacra, nevasta, amanta, minora, fiica si ... atat.
Bifetc tartar - 125k
gujon pui - 60
branza de oaie in pergament - 50 (este intr-adevar magnifica...)
fajitas de pui - 160
si... fajitas de pui a la Pechea care se produce in felul urmator: vine ospatar + sticla de cognac Hennesy (sau cum o fi iel) + plita + tot ce trebe pt fajitas + figura de ospatar care stie ce face. Bon. Apoi incepe sa arunce cu legume prin aer, cu sticle de cognac, sa scuipe flacari si cam ce face un ospatar ca sa atraga atentia unui restaurant intreg. Dupa care aranjeaza tot pe-o farfurie si ti-o aseaza dinainte. Toata treaba asta costa 210k, da` merita.
Din preparatele din peste am inregistrat urmatoarele:
hamsii - 30k (100g)
calamar parizian, somon la gratar, somon fumme si gujon de salau, cred...
In rest, porc mexican, chateaubriand (110k), chateau royal (din vita, cred), spaghete de toate felurile si garnituri pt toata lumea (de la spanac la pomme noisette, piure de cartofi afumat si orice altceva).
Eu am mancat pt prima oara dupa muuult timp un muschi de vita facut cum imi place mie ... adica foarte in sange, insa fara sa fie gretos. Foarte fraged, de altfel. 100k (100g).
La desert.. eu am mancat pere Melba (pere cu inghetata, gem si frisca)70k, dar aveau bineinteles si clatite de toate felurile, placinta cu mere/branza, papanasi, sufleu de lamaie (cred ca asa se numea), melon glace, salata de fructe mexicana... eeeeeeeetttttcccccc. deci cam orice.
Despre bauturi nu stiu prea multe. Eu am baut un cabernet foarte aromat, umpic acrisor... care a mers perfect cu friptura...

===============================
In fiecare seara de la ora 21.00 canta formatia domnului Pechea... am recunoscut in programul lor si beatles, frank sinatra, dar si diverse simfonii (un incercat iarna - allegro, dar... ).
Cam asta ar fi.
p.s: nu va duceti cu masina pana in fata restaurantului... din pacate nu prea sunt locuri de parcare si oricum strada aceea seara este asa de frumoasa...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
Ieri am parcat pentru scurta vreme in locatia numita Dreamers unde mai fusesem dar nu servisem si papica.
http://www.afterhours.ro/restaurant_Dreamers.html
Foarte dragutz ca atmosfera, cu clientela tanara si chelnerite agreabile (din pacate prea putin atente la nevoi, ocupate destul de des cu discutii cu amicii si cu mobilul)
Meniul destul de clasic, cu ciorbe de burta, friptane si snitele si cu cateva specialitati (rulada umpluta cu ficatzei sau croque), preturi normale, 90 - 100.000 un fel principal, treizeci si ceva halba de tuborg.
Orientativ am servit:
- ceafa la gratar cu cartofi prajiti cu cascaval (cartofii nu erau din cei congelati) si salata de muraturi (castraveti+gogosari buni)
- shnitzel de porc cu aceeasi cartofi si salata de rosii (fata de alte crajme erau maricele portiile de salata)
- 6 halbe tuborg
- doo cafele
toate pentru suma de 470.000 lei.
per total carciumioara merita retinuta, decorul e linistitor si te calmeaza si mancarea, desi simpla, este buna. am retinut ca se poate comanda si la pachet sau, daca te grabesti si vrei sa mananci repede, poti suna sa ti se astearna masa din vreme, cand vii sa gasesti bucatele aburinde (e primul loc unde am vazut asa ceva).
http://www.afterhours.ro/restaurant_Dreamers.html
Foarte dragutz ca atmosfera, cu clientela tanara si chelnerite agreabile (din pacate prea putin atente la nevoi, ocupate destul de des cu discutii cu amicii si cu mobilul)
Meniul destul de clasic, cu ciorbe de burta, friptane si snitele si cu cateva specialitati (rulada umpluta cu ficatzei sau croque), preturi normale, 90 - 100.000 un fel principal, treizeci si ceva halba de tuborg.
Orientativ am servit:
- ceafa la gratar cu cartofi prajiti cu cascaval (cartofii nu erau din cei congelati) si salata de muraturi (castraveti+gogosari buni)
- shnitzel de porc cu aceeasi cartofi si salata de rosii (fata de alte crajme erau maricele portiile de salata)
- 6 halbe tuborg
- doo cafele
toate pentru suma de 470.000 lei.
per total carciumioara merita retinuta, decorul e linistitor si te calmeaza si mancarea, desi simpla, este buna. am retinut ca se poate comanda si la pachet sau, daca te grabesti si vrei sa mananci repede, poti suna sa ti se astearna masa din vreme, cand vii sa gasesti bucatele aburinde (e primul loc unde am vazut asa ceva).
- gaga
Barka Saffro
adica Barka Saffron,nu?:p
eniuei, iera odinioara in Constantza un local care ii zicea On Plonge care intre tinp a facut pui adica On Plonge Junior unte n-am ajuns deci nu ma pronuntz.Deci revenind la asta mare,ie situat super frumos pe malu marii,in portu tomis( Memetu pua sa confirme) si ie cu specific pescaresc.Cea ce vreau io sa va spun ie ca in afara de faptu ca ciorba de burta da clasa la multe alte ciorbe de burta din restaurante cu pretentzii,restu de mancare acuma ie najpa.Si nu incercatz pizza.Nu stiu ce s-a intamplat,s-a imbolnavit bucataru si au adus altu sau da cert ie ca mancarea gatita cel putzin cant am fost ultima-oara (adica az dupe-masa)iera sub orice critica.Pretzurile sunt mici, insa nici servirea nu ie cine jtie ce.Pacat cum am mai spus de locatzie si de amabiantza.Oricum pentru o bere macsim doo ,prin iunie pe la 8 seara,merita:)
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
migule, fusei acu un an acolo. am fost dezamagit. m-am jurat ca nu mai calc p-acolo
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Mig, daca tot esti la fata locului, recomanda-mi te rog 2-3 localuri (cu papa bun) din Constanta si imprejurimi...poate le gasesc deja pe thread-ul asta, dar n-am cand sa citesc toate cele dooshopt de pagini despre restaurante. Merci anticipat 

- Alienor
- Junior Member
alienor, unul ti-l recomand io, la colonade ii spune , aproape de poarta 2 de intrare in port
-
La Rambla http://www.afterhours.ro/restaurant_La_Rambla.html
asara cu pohta de o bere macsim doo in gatzi impreuna cu neste amici am umplut un tacsiu cu intentia de a mere la opium. pe drum am trecut pe langa La Rambla si am hotarat sa ne oprim colosha. Hotarere pe care nu o regret niciumpic.
la servire au un 10 din partea mea.
mancarea:
am incercat pizza La rambla care e o pizza chiar buna, pacat ca nu au sos la ea. pret 135
la masa s-a achizitionat si un piept de pui La rambla. Piept de pui umplut cu mozarele si sunca. treaba asta era de mare excepte - pret 120k
berile: reci si la preturi decente: becsu 35, tuborgu 40.
singura cheste care nu se cuvine: sa betzi ca porcii la etaj, nu de alta da scarile is tare incomode.
asara cu pohta de o bere macsim doo in gatzi impreuna cu neste amici am umplut un tacsiu cu intentia de a mere la opium. pe drum am trecut pe langa La Rambla si am hotarat sa ne oprim colosha. Hotarere pe care nu o regret niciumpic.
la servire au un 10 din partea mea.
mancarea:
am incercat pizza La rambla care e o pizza chiar buna, pacat ca nu au sos la ea. pret 135
la masa s-a achizitionat si un piept de pui La rambla. Piept de pui umplut cu mozarele si sunca. treaba asta era de mare excepte - pret 120k
berile: reci si la preturi decente: becsu 35, tuborgu 40.
singura cheste care nu se cuvine: sa betzi ca porcii la etaj, nu de alta da scarile is tare incomode.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Corect,colonade ie ok.Desi mie unu nu prea imi place cum arata,pare cantina,da mancarea ie buna.
Incearca si La Scoica are pizza super buna,da de obicei ie cam aglomerat si mai ie unu grecesc pe langa Spitalu Judetean da am uitat cum ii zice.Iarasi o mancare senzationala,da fuarte inghesuit si prost aerisit.Si la Gara,neaaparat incearca Can cu specific turcesc.
Incearca si La Scoica are pizza super buna,da de obicei ie cam aglomerat si mai ie unu grecesc pe langa Spitalu Judetean da am uitat cum ii zice.Iarasi o mancare senzationala,da fuarte inghesuit si prost aerisit.Si la Gara,neaaparat incearca Can cu specific turcesc.
-
migule, io am fost numa vara si am stat duar la terasa unde aveam o priveliste superba asupra bampuarelor si suptmarinelor din port. micii ii prepara zilnic si sunt excelenti
daca te duci dupe ora 3 risti sa nu mai aiba
sincer, abarnam cum arata pe dinauntru

sincer, abarnam cum arata pe dinauntru
-
Bre, la On Plonge Junior (la intrarea in Mamaia) cum mai e oare? Io am fost acu 2-3 ani parca :con: eniuei abia se deschisese, era luna mai, ne-au servit pe terasa si broastele cantau tare frumos pe balta :p mi-a placut mult, si ca atmosfera si ca haleala.
Tot acu fro 2-3 ani era pe Bulevardu Mamaia un restaurant mic (No Name parca-i zicea, da' n-ash baga mana-n foc) unde am mancat io o ciorbitza de perisoare de nota 10. S-o fi dus si-ala pe apa sambetei...
Mig, la Irish Pub ai fost? nu-i bine si mancarea buna? ca parca asa-mi ziceau intr-o vreme constantenii mei gurmanzi.
Tot acu fro 2-3 ani era pe Bulevardu Mamaia un restaurant mic (No Name parca-i zicea, da' n-ash baga mana-n foc) unde am mancat io o ciorbitza de perisoare de nota 10. S-o fi dus si-ala pe apa sambetei...

Mig, la Irish Pub ai fost? nu-i bine si mancarea buna? ca parca asa-mi ziceau intr-o vreme constantenii mei gurmanzi.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
migule, ca tot veni vorba de circiumile din ctza, fusei tare demult (de fabt, acu vro doi anishori) printr-un restaurant numit "La protap".
mai exista, ce se mai aude pe-acolo? merita sa-l mai caut cind trec prin dobrojea?
iedit: cita asaltu pe tine migule
mai exista, ce se mai aude pe-acolo? merita sa-l mai caut cind trec prin dobrojea?
iedit: cita asaltu pe tine migule

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
Deci s-o luam in ordine:D
Aiule inauntru la Colonade ie najpa.Adica ie o sala mare si decorata prost.Micii ie buni,confirm
Fluffy la On Plonge Jr n-am fost niciodata.Adica am fost de vreo doo ori da n-am gasit masa s-am plecat,unte iera No Name acuma ie sediu partidului lu jiji becali (~p),la Irish Pub mergeam inainte,mancarea ie buna si ie frumos da m-am saturat de figurantzii care isi fac veacu acolosha si deci in concluzie mai clac rareori si numa ptr Guiness:D
nbm, La Protap ie s-acuma,chear am trecut pe acolo acum vreo saptamana,il maresc si modernizeaza.Au o mancare fuarte buna, si o servire excelenta.Acolo am mancat cea mai buna tochitura dobrogeana si cele mai bune frigarui.Deci merita sa treci p-acolo.
Aiule inauntru la Colonade ie najpa.Adica ie o sala mare si decorata prost.Micii ie buni,confirm
Fluffy la On Plonge Jr n-am fost niciodata.Adica am fost de vreo doo ori da n-am gasit masa s-am plecat,unte iera No Name acuma ie sediu partidului lu jiji becali (~p),la Irish Pub mergeam inainte,mancarea ie buna si ie frumos da m-am saturat de figurantzii care isi fac veacu acolosha si deci in concluzie mai clac rareori si numa ptr Guiness:D
nbm, La Protap ie s-acuma,chear am trecut pe acolo acum vreo saptamana,il maresc si modernizeaza.Au o mancare fuarte buna, si o servire excelenta.Acolo am mancat cea mai buna tochitura dobrogeana si cele mai bune frigarui.Deci merita sa treci p-acolo.
-
Da, il stiu si eu. e cu specific vanatoresc, nu?
am mancat acolo pastrama de urs si am facut alergie. era tare buna.
pe vremea aia mi se pareau preturile destul de mari, portiile pe masura preturilor (ca marimi) si atmosfera destul de placuta.
acum nu mai stiu cum sunt preturile, dar as fi curioasa...
am mancat acolo pastrama de urs si am facut alergie. era tare buna.
pe vremea aia mi se pareau preturile destul de mari, portiile pe masura preturilor (ca marimi) si atmosfera destul de placuta.
acum nu mai stiu cum sunt preturile, dar as fi curioasa...
Hai sa ne mutam la mare!
-
Lu_Lu - Junior Member