H.I.M.
pipal, nu mai confundatzi goth cu gothic metalul, ca nu-s chiar da seim ting(type o negative-goth rock, lacuna coil- gothic metal)
ashe... him, cred ca au mai degraba pretentzii de goth de cat de gothic dar adevarul ca ei sunt gothic pop(shi chestia asata au spus-o unii mai instruitzi ca mine)... scosesera nishte demo-uri sub numele his infernal majesty care erau doom shi de care ash fi interesatadar ce canta acuma e o aberatzie siropoasa care ma leshina...
una peste alta cred ca ne pierdem in discutzii despre o trupa care ar trebui ori desfintzata ori reinventata...
a! shi gone with the sin parca era cover...
mai bine 69eyes decat him...
ashe... him, cred ca au mai degraba pretentzii de goth de cat de gothic dar adevarul ca ei sunt gothic pop(shi chestia asata au spus-o unii mai instruitzi ca mine)... scosesera nishte demo-uri sub numele his infernal majesty care erau doom shi de care ash fi interesatadar ce canta acuma e o aberatzie siropoasa care ma leshina...
una peste alta cred ca ne pierdem in discutzii despre o trupa care ar trebui ori desfintzata ori reinventata...
a! shi gone with the sin parca era cover...
mai bine 69eyes decat him...
-
wednesday - Mesaje: 864
no shit!
Baih
Voi nu cred ca ati ascultat niciodata HIM .Sau cel putin nu ati avut niciodata rabdare sa ascultati vreo melodie de la un cap la altu.Habar nu aveti si nu aveti dreptate ca isi fac tara de ras din contra..Mancati KKo cu gura plina cand spuneti chestii nashpa despre ei .In cazul asta voi sunteti nashpa
Voi nu cred ca ati ascultat niciodata HIM .Sau cel putin nu ati avut niciodata rabdare sa ascultati vreo melodie de la un cap la altu.Habar nu aveti si nu aveti dreptate ca isi fac tara de ras din contra..Mancati KKo cu gura plina cand spuneti chestii nashpa despre ei .In cazul asta voi sunteti nashpa
- simi
- Junior Member
daca nu va bateti ,tot degeaba
poate n-are je capacitatea necesara(tot ce-i posibil) da' nu-inteleg de ce atatea comentarii aiurea si discutii care ;j
daca tuturor le-ar placea aceeasi muzica,ar fi mai bine?
revenind la Him,mi-a placut numa' prima buc. cu animatie- Join me(da'
cerca mai mult m-a fascinat filmu'-THE 13-TH FLOOR)
apropo/ v-a placut?
poate n-are je capacitatea necesara(tot ce-i posibil) da' nu-inteleg de ce atatea comentarii aiurea si discutii care ;j
daca tuturor le-ar placea aceeasi muzica,ar fi mai bine?
revenind la Him,mi-a placut numa' prima buc. cu animatie- Join me(da'
cerca mai mult m-a fascinat filmu'-THE 13-TH FLOOR)
apropo/ v-a placut?
born stubborn
- a6d6d6a
- Junior Member
H.I.M. E CEA MAI TARE FORMATZIE ROCK ...DIN '90 IN COACE
FIECARE MELODIE ARE MESAJ
VILLE ARE O VOCE SUPERBA
"ORCHESTRATZIA " E SUPER REUSHITA....SE VEDE TREABA CA BAIETZII SHTIU CE FAC....
BEEEETON!

FIECARE MELODIE ARE MESAJ
VILLE ARE O VOCE SUPERBA
"ORCHESTRATZIA " E SUPER REUSHITA....SE VEDE TREABA CA BAIETZII SHTIU CE FAC....
BEEEETON!
I'll violate you in the most sensual way until you drown in this love
- KILLU'
- Junior Member
deci fiind in Germania saptamana trecuta am cunoscut o finlandeza mare fana rock, care mi-a zis ceva de genul "him sunt un pop de mana a doua la noi in Tampere" Mda......venind din partea unei finlandeze cunoscatoare a genului cred ca nu prea mai e nimic de spus.
mie nu imi plac H.I.M. iar unica piesa buna a lor(ma rog...decenta) e Wicked Game care nu e a lor
mie nu imi plac H.I.M. iar unica piesa buna a lor(ma rog...decenta) e Wicked Game care nu e a lor

-
whatever - Mesaje: 2848
uau! bai killu`, cum poti sa zici ca e cea mai tare formatie de rock din `90 incoace??!! acu depinde ce intelegi prin rock..
asculta: type o negative, therion, anathema, tristania, moonspell, the gathering, within tempation, haggard etc. "si o sa intelegi de ce". serios, incearca.
melodiile au acelasi mesaj, cateva melodii imi plac(ex: dark secret love, si coverul don`t fear(the reaper) al celor de la Blue Oyster Cult) dar exista formatii incontestabil mai bune ce reprezinta cu adevarat gothic metalul.
HIM - metal simplu, "subtire", plin de clisee gotice care vorbesc exclusiv despre latura obscura a dragostei, refrene simple, usor de tinut minte, care prind, lalaieli, vizeaza mtvu (altfel de ce au devenit ceea ce sunt acum dintr-o trupa de doom?)
asculta: type o negative, therion, anathema, tristania, moonspell, the gathering, within tempation, haggard etc. "si o sa intelegi de ce". serios, incearca.
melodiile au acelasi mesaj, cateva melodii imi plac(ex: dark secret love, si coverul don`t fear(the reaper) al celor de la Blue Oyster Cult) dar exista formatii incontestabil mai bune ce reprezinta cu adevarat gothic metalul.
HIM - metal simplu, "subtire", plin de clisee gotice care vorbesc exclusiv despre latura obscura a dragostei, refrene simple, usor de tinut minte, care prind, lalaieli, vizeaza mtvu (altfel de ce au devenit ceea ce sunt acum dintr-o trupa de doom?)
-
soulsick - Junior Member
Shi io sunt de parere ca HIM canta pop-rock asha ca nu intzeleg de ce iubitorii de metal sunt atat de contrariatzi shi dau din coate din rasputeri.Pt stilu' lor suna bine dar nu trebuie bagatzi in galeata cu alte trupe care canta total altceva shi cu care nici nu se pot compara.
Cam asta'i !
-
GreyV - Junior Member
HIM...Sa zicem ca e o chestie buna de ascultat dupa ce reusesti sa scapi de blestemul muzicilor romanesti. Da' e bun doar ca chestie intermediara, ori pana descoperi ca exista chestii mult mai interesante, ori pana scot ei ceva de-ti vine sa-i impusti, ori te prinzi de faptul ca melodiile suna la fel si mesajul (aparent profund) e acelasi (asta daca exista).
Si nu stiu prea bine care or fi cele mai bune formatii ale ultimilor ani, da' daca Evanescence si Nickelback se afla pe acolo, Radiohead se confunda cu Haggard.
Si nu stiu prea bine care or fi cele mai bune formatii ale ultimilor ani, da' daca Evanescence si Nickelback se afla pe acolo, Radiohead se confunda cu Haggard.
I'm flying...Come with me!
- Oana O.
- Junior Member
Mie mi se pare penal parnaie ala de la HIM.. El ii in videoclipe tot cu bustu gol si ii cat un bat de mare... E o trupa pur de imagine, nici pe departe metal.. E un pop-rock mai suparat, ce vrea sa atraga fani cu imaginea aia de satanist pe care o are solistu, ca noah acuma e la moda sa fi satanist, cu tot felu de pentagrame la gat si bratari cu tepi, chiar dc habar n-ai ce inseamna.. Si fanii.. se vede cat de bine stiu, mai ales baiatu' cu CAPS LOCK-u blocat care zice ca "H.I.M. E CEA MAI TARE FORMATZIE ROCK ...DIN '90 IN COACE"
species come and go. but the earth stands forever fast.
-
Satanclaus - Junior Member
deci sincer..mi se pare penibila toata faza asta cu love-metalul..c'mon..give me a break..si sex simbolu d ville valo..care ma face sa borasc nu alta..si c stil are..d cool guy p scena..nici makar nu arata aja d bine.nu inteleg c vad fetele la el..his eyes?lentile d contact mama..si vocea..d kkt:-&..he's so skinny dud..nasol d tot....just my opinion(nu imi sariti in cap)..:-"
-
sheep - Junior Member
au inceput promitator... Greatest Lovesongs vol. 666 este intr-adevar un album exceptional... Razorblade Romance e si el bunicel... dar apoi cu Deep Shadows and Brilliant Highlights au intrat in mainstream... Love Metal a dat ceva semnale d revenire dar din pacate nu prea puternice... vocea e excelenta, instrumentistii sunt f buni, versurile sunt profunde si originale... sa speram la o reintrare in ale metalului adevarat din partea baietilor d la HIM pentru k am totusi o mica slabiciune pentru ei si mi-ar placea sa redevina muzicieni d dragul muzicii si nu al banilor... 

Without you... the poetry within me is dead! - Miss
Proud member of the Mats Leven FanClub
-
SwanHeart - Junior Member
H.I.M.....nu sunt fan si nici nu ascult regulat, dar imi plac totusi cateva piese(wicked game si close to the flame). In fond, trupa mi se pare ok. Instumentalul e cam obosit.(Nu exista varietate,nene!)Valo are o voce fada(nu se impune),dar atrage pustiemea.
Ce imi place mie e imaginea. Videoclipurile sunt mult prea bine gandite(mai putin solitary man, care mi se pare o mare porcarie, poate cel mai prost clip al lor de pana acum).
Villie este modelul adolescentului(desi nu mai e adoloescent de mult) satul de viata cotidiana si de lume in general, dependent de droguri si alte alea,care cauta dragostea ideala si care nu poate fii niciodata fericit sau implinit. Poate de aceea are atatia fani(mai ales fane), ce se regasesc in rebela si neinteleasa â€Â
Ce imi place mie e imaginea. Videoclipurile sunt mult prea bine gandite(mai putin solitary man, care mi se pare o mare porcarie, poate cel mai prost clip al lor de pana acum).
Villie este modelul adolescentului(desi nu mai e adoloescent de mult) satul de viata cotidiana si de lume in general, dependent de droguri si alte alea,care cauta dragostea ideala si care nu poate fii niciodata fericit sau implinit. Poate de aceea are atatia fani(mai ales fane), ce se regasesc in rebela si neinteleasa â€Â
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
-
Trinnity - Mesaje: 657
nein! ville...e unul dintre cei mai stresanti solisti cu fite de rockstar...
puah! am citit in metal hammer-ul englezesc ca baile si spalatul is se par inutile...cu toate astea e epilat pe piept...si probabil si pe picioare...
apoi ma enerveaza ca in unele poze are oki albastrii si in alte poze are oki verzi... ;i
uneori imi proveaca mila...mai nou are cioc si si-a tras un look a la johnny depp...
puah!
discutia despre asa numita muzica a trupei a devenit atat de agasanta...incat o sa ma opresc aici...
puah! am citit in metal hammer-ul englezesc ca baile si spalatul is se par inutile...cu toate astea e epilat pe piept...si probabil si pe picioare...
apoi ma enerveaza ca in unele poze are oki albastrii si in alte poze are oki verzi... ;i
uneori imi proveaca mila...mai nou are cioc si si-a tras un look a la johnny depp...
puah!
discutia despre asa numita muzica a trupei a devenit atat de agasanta...incat o sa ma opresc aici...
i wish i could help, but i don't want to
-
meaculpa scrie:... scosesera nishte demo-uri sub numele his infernal majesty care erau doom shi de care ash fi interesata...
HIM cantau doom, c naiba?
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
meaculpa, mata te referi la cantecele gen borellus, serpent ride si altele... daca doresti pot eu sa ti le trimit printr-un yahoo cva
-
Swanheart, trimite-mi pls cantecele alea "doom" pe the_frozenlord@yahoo.com
Chiar sunt curios sa-l aud p ville cu o voce daia grohaita (desi tind s cret k nu foloseste asa ceva).
Mersi anticipat
sau dak nu merge prin mail, id-u meu e the_frozenlord (logic).
Chiar sunt curios sa-l aud p ville cu o voce daia grohaita (desi tind s cret k nu foloseste asa ceva).
Mersi anticipat
sau dak nu merge prin mail, id-u meu e the_frozenlord (logic).
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
SwanHeart scrie:meaculpa, mata te referi la cantecele gen borellus, serpent ride si altele... daca doresti pot eu sa ti le trimit printr-un yahoo cva
ti-as fi tare recunoscatoare...acum messu' meu s-a stricat din nou...
trimite la miercuri@gmail.com
i wish i could help, but i don't want to
-
imi place HIM. de fapt HIM si Nightwish sunt singurele formatii care imi plac de la cap la coada.
poate ca este mai bine sa devina comercial. decat sa vad ca guta, adi minune si alti manelisti iau bani frumosi pe urletele lor de kkt mai bine sa se vanda o voce buna
poate ca este mai bine sa devina comercial. decat sa vad ca guta, adi minune si alti manelisti iau bani frumosi pe urletele lor de kkt mai bine sa se vanda o voce buna
"Pe buzele ei mi se naste sufletul." (L. Blaga)
Si daca dragostea spune NU mai sunt 665 de motive ca sa traiesti.
Si daca dragostea spune NU mai sunt 665 de motive ca sa traiesti.
-
blue_wing - Junior Member
eu sincer m-as bucura sa nu apara... m-am saturat de atata cacat cat se tot arunca in HIM de cand au aparut... categoric nu sunt cea mai buna trupa dar nici sa nu exageram cu porcariile :p
-