Laboratorul FOTOGRAFILOR

o imagine valoreaza cat 1000 de cuvinte

Mesajde neatza » Vin Mai 13, 2005 12:49 pm

kantemire, eo te propun jurat

imediat o sa vina shi regulamentu in forma finala
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Djinn » Vin Mai 13, 2005 12:49 pm

lol tu lol nocturnici, da' io chiar am loat-o de buna si m-am dat peste cap :D gugushtiuc ma cheama ~p
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde kant emir » Vin Mai 13, 2005 12:49 pm

nocturna scrie:deci, ma scuzatzi, aici vorbeatzi de juratzi sau de concurentzi ? deci la ce insinuatzi sa presteze juratzii acolo, dupa ce termin cu formalitatzile mai sus amintite, cred ca de asemenea m-ash putea da de 3 ori peste cap shi sa ma prefac in porumbel, shi asta foarte lejer. :D

Aia a fost o prima propunere, anulata de a doua, care, la randul ei....
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde kant emir » Vin Mai 13, 2005 12:51 pm

neatza scrie:kantemire, eo te propun jurat

multumesc pt incredere; dupa cum am mai zis, o sa ma gandesc
kant emir

Mesajde neatza » Vin Mai 13, 2005 12:58 pm

booon

asta e regulamentul in forma lui finala. o sa fie un singur lucru de adaugat, dar asta o so facem mai incolo. in rest, ramane definitiv.

asta va sta in capul tredului unde se vor posta pozele shi notele juriului, tred care se va deschide luni de catre mine. zic luni pentru ca atunci o sa avem shi forma finala a juriului.

[B]Regulament:

Concursul se va desfashura pe perioada a doua luni (respectiv 8 saptamani) incepand cu data de luni 16 mai. Concursul va contzine 8 probe din care la inceput vor fi anuntzate doar 6. Fiecare proba va dura o (1) saptamana.

Concurentu participa cu numele propriu. Orice forma de pseudonim sau clona va fi exclusa din concurs.

Fiecare concurent ishi stabileshte numaru de poze pe care vrea sa-l puna (intre 1 shi 5 poze per proba). Numarul de poze poate fi diferit de la proba la proba.

Pozele poate sa fie vechi sau noi, nu conteaza, important e ca autorul sa creada in valoarea lor.

Juriul le va nota in parte cu doua note (impresie artistica shi tehnica), se face media artimetica shi se ajunge la o nota finala per concurent, per proba.

Nici un jurat nu este contestabil.

Nota juriului este definitiva. Asta nu inseamna ca nu poate fi comentata.

Publicul nu are drept de vot.

Probele sunt urmatoarele:

1 - portret
2 – oameni (nu portret)
3 - flori
4 - animale
5 - arhitectura
6 – peisaj
7 - ?
8 - ?

Probele 7 shi 8 vor fi anuntzate in timp util, dar nu mai devreme de o luna adica nu mai devreme de 13 iunie.

Despre juriu: deocamdata in avem pe urmatorii:

Jurati:
1 - aphextwinz
2 - fluffy*
3 - JaJa Beens
4 - danone
5 – older
6 - nocturna

Mai ashtept oarece inscrieri pana luni. Avand in vedere ca sunt organizator, imi permit sa validez sau nu candidaturile pentru juriu. Este nejte persuane care sa nu se chinuie sa se propuna ca nare rost.

Concurentzii.

Avand in vedere ca asta este tot un concurs de fotografie, dar altul decat cel pentru care s-au inscris initzial, ar trebui sa le cer sa ishi dea acordul inc’odat. Totushi, pentru ca mie imi place sa cred ca aia care s-au inscris au facut-o de dragul competitziei, fara sa tzine seama de un juriu sau un amarat de regulament, cer doar ca din cei de mai jos sa scrie doar cei care vor sa se retraga din concurs.

Concurenti:

01 - ROXANA
02 - whatever
03 - Daïmon
04 - MiG29
05 - monk
06 - Red_Mustang
07 - memetShol
08 - Guliver
09 - nbm
10 - sly
11 - XPOSED
12 - Lu_Lu
13 - mikutzul
14 - weed13
14 - tre
15 - Weet-weet
16 - _Matei_
17 - Dany_S
18 - sin ella
19 - esoteria

PS: daca pe parcursul concursului, vreunul din concurentzi va fi banat pe forum, el nu va mai putea participa la concurs pe perioada respectivului ban. Asha ca fitzi atentzi sa nu facetzi prostii. Nu este admisa postarea pozelor „de catre un pretenâ€Â

neatza

Mesajde weed13 » Vin Mai 13, 2005 2:32 pm

de acord cu regulamentu. + pt ca nu se specifica, as dori ca pozele care ie deja puse sa se poate lua in considerare pt ca io daca am avut mai multe poze despre un anumit subect, care ie posibil sa fie proba in concurs, apoi io am pus cea mai faina poza care am avut-o, nu cea mai naspa, asa ca faza asta mie personal mi se pare o prostie.
si mai mult, io chiar am incredere in obiectivitatea lu aiu, si cred ca si alti iuzeri ibidem mie. asa ca io l-as vrea inapoi la (in)jurati.
weed13

Mesajde neatza » Vin Mai 13, 2005 2:37 pm

da bre, deci se puate shi cu poze mai vechi. chiar shi cu d'alea care a mai fost postate.

dar reamintesc ca asta ar fi primul dintr-o serie de concursuri photo. parerea mea ie ca o poza poate participa numai o singura data la un concurs.

cat despre regulament, eventualele gresheli se vor remedia in editziile urmatuare ale concursului.

totushi, forma lui actuala impiedica discutziile care vad ca au ajuns nelipsite la orica concurs shi care, in loc sa fie constructive, duc maidegraba la decesul initziativei.

neatza

Mesajde _Matei_ » Sâm Mai 14, 2005 9:04 am

_Matei_ se retrage din motive stiute numai de el.

Bun, regulamentul! mai ramane sa puneti la punct ultimele detalii, apoi sa indreptati pistolul spre Memet si sa dati semnalul de start.
Bafta la tot concurentu'!
_Matei_

Mesajde kant emir » Dum Mai 15, 2005 9:50 pm

Boier neatza, as comenta doua dintre prevederile regulamentului tau:
1. votul publicului - ai mai zis undeva : in general, la concursurile foto, nu exista "votul publicului" dar tot tu (si inca niste useri) ai remarcat ca acest concurs nu este un concurs cu pretentii prea mari. Trag concluzia ca se putea permite si la aceasta modesta competitie noterea din public (asta ar atrage interesul mai multor useri)
2. ar fi facut parte shi shtim-noi-cine, pai ori ieshea iel din juriu, ori eo din concurs. nu pentru ca respectivu ar fi fost partinitor (pentru ca asta orcum este), ci pentru ca a da o ceapa degerata pe asha zisa lui judecata de valoare ar fi o jignire la adresa cepei. - uite vezi, la asemenea questii se referea demersul meu pentru confidentialitate, mai ales ca juratii "plini" nu au de demonstrat competenta/seriozitatea. Nu sunt de acord cu excluderea din start a "unor" useri, asta denota prezenta simpatiilor/antipatiilor (aceeasi legatura cu confidentialitatea/seriozitatea)
Dar, nefiind altceva decat "omu cu ideea" (adica nu particip nici ca jurat si nici nu concurez), reamintesc ultima prevedere:
FOARTE IMPORTANT

PRIN INSCRIERE, ORICE CONCURENT ESTE DE ACORD CU REGULAMENTUL
kant emir

Mesajde Red_Mustang » Dum Mai 15, 2005 10:04 pm

Bre', matale ai facut regulamentul dupa ce ne-am inscris noi ! :D
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde weed13 » Dum Mai 15, 2005 11:35 pm

pai retragete uomule, nu te tine nimeni aici. vrei sau nu. ii fuarte sinplu.
weed13

Mesajde neatza » Lun Mai 16, 2005 9:31 am

domnu kantemir, uite care ie treaba cu "anumitzi iuzari" care sunt lasatzi pe dinafara la jurizare: am auzit de nenumarate ori cum divershi oameni se pricep la apsolut orice shi cum ca nu ie lucru pe lumea asta pe care sa nu-l poata face sau despre care sa nu aiba o parere mai mult decat pertinenta. daca astea sunt vorbele, din nefericire, realitatea (shi nu ma refer la postul tv) mi-a arata ca starea de fapte nu ie chiar ashea roz.

in concluzie, bazandu-ma pe diverse trebi la care am fost martor de-a lungul shederii mele pe acest forum, imi exprim opinia precum ca anumitzi iuzari nu au nici in clin nici in maneca ceva in comun cu fotografia, cu atat mai mult cu judecarea ei. tot experientza ma face sa cred ca exista posibilitatea ca unii dintre aceshti iuzari sa vrea sa participe la procesul de jurizare.

despre regulamentul post inscrieri: nu vad care ar fi problema. nu cred ca ie chiar asha prost regulamentul incat sa sperie participantzii.

in incheiere, declar concursul deschis. lista concurentzilor este cea de mai sus +/- cateva persoane. cei care vor sa se retraga, au dreptul sa nu puna poze. cei care vor sa participe, pot pune de azi poze pe tredul deicat special in acest scop.

Tocmai pentru a pastra obiectivitatea concursului intacta, cred ca accesul la jurizare trebe permis numai acelora care merita.

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Mai 16, 2005 9:59 am

anumitzi iuzari nu au nici in clin nici in maneca ceva in comun cu fotografia, cu atat mai mult cu judecarea ei

pentru mine a fost motivul principal al retragerii din randu juratilor afland ca o jurizare corecta nu este suficienta duar cu ce "mi-a incantat mie ochii"
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Lun Mai 16, 2005 11:36 am

amu domnu neatza viu si io cu o intrebare macsim doo sau mai multe:
- daca o sa pun mana pe un aparat foto cu care sa ma pot juca ceva mai mult, se poate veni cu poze alb-negru?
- avand in vedere ca poti sa faci uplod la 5 poze macsim dece tre sa mentionez io: pun 5 poze? nu poti pur si simplu sa bagi acolo si juratii sa numere ei pozele cand fac media?
- titlul pozelor are vro limita de cuvinte?
cam atat momentan...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde neatza » Lun Mai 16, 2005 12:35 pm

so lom pe rand:

nu conteaza culoarea pozii. inportant ie sa fie mishto. personal, imi sunt mai atras de fotografia alb negru decat de aia color. sfatu meu insa e sa nu abuzezi nici de una, nici de ailanta. fiecare are sugestivitatea ei in functzie de ceea ce vreai sa exprimi cu ia.

titlurile pozelor. asta e o problema. nu are decat limita data de imaginatzie shi bun simtz. depinde de pozar sa gaseasca titlul care sa exprime cat mai bine intentzia pozei.

cat despre numaru de poze, cui sal anuntzi ? ia clar ca lumina zilii ca daca ai pus 4 poze juriul va evalua 4 poze shi nu cinci.

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Mai 16, 2005 12:55 pm

neatzule, n-ai inteles. memetu frea sa faca economie la hartie fotografica si s-a gandit daca ie posibil sa baje duar o poza si juriu sa noteze 5 poze. ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Lun Mai 16, 2005 1:07 pm

nu hartie domle....biti
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde neatza » Lun Mai 16, 2005 1:31 pm

pai daca lui ii convine sa primesca o nota shi so inparta la 5... ie afacerea lui.

neatza

Mesajde sin ella » Lun Mai 16, 2005 3:25 pm

sunt nevoita sa ma retrag din concurs din mai multe motive care nu au nimic de a face cu regulamentul, juriul sau organizarea.

mult succes in continuare concurentilor
sin ella

Mesajde memetshot » Mie Mai 18, 2005 9:54 am

am si io o rugaminte...
dupa notare si certuri...se pot sterge pozele?
azi pe la pranz vin cu primul set de poze....
memetshot

Mesajde kant emir » Mie Mai 18, 2005 10:11 am

Da' de ce bre, las' sa se bucure si posteritatea! Ori ai de gand sa aduci poze "rusinoase" ?
kant emir

Mesajde memetshot » Mie Mai 18, 2005 10:19 am

daca nam acordu poznografiatilor de ai pune pe net...o sa cer sa fie sterse pozele. poate e unii care nusi vor fatza pe un forum...
memetshot

Mesajde kant emir » Mie Mai 18, 2005 10:23 am

Apai tot aia e, mai bine convinje-i din prima, poate te-or mai si plati, cine stie ?
kant emir

Mesajde neatza » Mie Mai 18, 2005 10:36 am

pozele nu se shterge ! ce ie pus, pus ramane !

neatza

Mesajde older » Mie Mai 18, 2005 12:42 pm

imi cer scuze ca nu am participat pana acum la cu posturi la acest concurs.. din pacate timpul fizic nu mi-a fost suficient, dar si faptul ca nu am fost vreo 5 zile in fata unui calculator. Nu ma retrag din juriu, sunt inca acolo, iar daca organizatorii considera ca au nevoie de fotografiile mele pentru a putea juriza le vor primi pe mail in cel mai scurt timp de cand ma anunta :)

Succes concurentilor! (si sper sa nu iasa cu certuri ca la literatura...)
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
older

Mesajde Dany_S » Mie Mai 18, 2005 9:54 pm

eu raman in concurs deocamdata

Dar vreau ca dupa prima proba sa mi se argumenteze notele (fie bune, fie rele) de catre juratzi.
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde Sivan » Mie Mai 18, 2005 10:16 pm

buna.vreau sa ma inscriu si eu la concursul de fotografie
Sivan
Junior Member

Buna si tie !

Mesajde kant emir » Joi Mai 19, 2005 2:49 am

Sivan, avand in vedere ca acest concurs este abia la prima proba, cred ca poti sa te apuci de postat pozele (proba 1 - portret). N-ar strica sa citesti regulamentul .
kant emir

Mesajde gaga » Joi Mai 19, 2005 8:44 am

io ce plm jurizez? ~p ca ale memetului le-am notat dejea, astept sa puna unele cand e treaz ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Djinn » Joi Mai 19, 2005 8:56 am

io deocamdata nu jurizez nimic, astept zioa de luni, poate mai apare ceva pe threadu de concurs :p daca nu, memetu takes the lead :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fotografie