ANUNTURI importante pentru fanii IRIS
115 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Alinuto, mai esti suparata? Ce se mai aude despre concertul din Cluj? Astazi i-au ales la radio piesa lui DEATHANGEL cu IRIS (don't believe a word). Am ascultat-o de 2 ori si o sa o mai ascult.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Apropos de topicul asta: anunturi pentru fanii IRIS, ce se mai intampla cu marele turneu? Am impresia ca impresarii s-au aruncat mai sus decat au putut sari (cu banii) si tare rau au facut.
- gaga
Dezamagire mare pentru Mincu
din cate vad de marele turneu se alege praful dupa cum v-am spus deja doua orase au picat totusi in cluj se va face nu stiu unde si nu stiu cand dar astept ...
addio pirata!
-
alina - Junior Member
LANTURI
Daca vin eu acolo, vor fi si alti irisi! sPER SA NU FIE CA LA BRASOV... Voi fi LANTURI!!!!He,he,he!!!Bagati-va MINTILE_N CAP! In cap! IN CAAAAAP! (citit cu voce cavernoasa)
-
DEATHANGEL - Junior Member
bai rockeri sunt multi (centru universtar ) iris ,cargo nu stiu cati dintre ei gusta
n-ai fost niciodata in cluj nu stii ce pierzi ,spune-i angel:banci vopssite in r,g,a ,mai nou si bari etc o groaza de chestii
nu chiar e fain clujul
n-ai fost niciodata in cluj nu stii ce pierzi ,spune-i angel:banci vopssite in r,g,a ,mai nou si bari etc o groaza de chestii
nu chiar e fain clujul
addio pirata!
-
alina - Junior Member
sanatate
este un club sau mai bine zis un bar 'music pub' eu nu prea umblu pe acolo ca la a mei prieteni nu le place
i will wait for the angels to knock on my door
e eurpope cu o mica adaptare facuta de mine pt voi
este un club sau mai bine zis un bar 'music pub' eu nu prea umblu pe acolo ca la a mei prieteni nu le place
addio pirata!
-
alina - Junior Member
Gara noastra mica, cuibusor de nebunii!?
Diesel CLUB si Mircea Butaru, daca nu gresesc...
-
dupa damian's fire
dupa damian's fire am fost in FIRE
rockereala la greu
bere shi vodka...apoi vedeam triplu
rockereala la greu
bere shi vodka...apoi vedeam triplu
- Vizitator
Initial trimis de DANA
Sunt multi fani in Cluj? Eu nu am fost niciodata acolo si habar n-am. :confused:
daca mergi acolo ia-ma si pe mine!sa mai schimb aerul!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
mai!
Dar vine Iris in cluj pe 5 octombrie sau nu?Ca vreau sa merg la concert daca vin.Pls,give me notice about this...
- [GAINA]PENALA
- Junior Member
CRISTI
Initial trimis de [GAINA]PENALA
Dar vine Iris in cluj pe 5 octombrie sau nu?Ca vreau sa merg la concert daca vin.Pls,give me notice about this...
Am tot spus, daca esti atent, ca in Cluj e in jurul datei de 23 sept.2001. Se duc inca negocieri. Pe 5 oct. la Buc.
-
Initial trimis de DEATHANGEL
Am tot spus, daca esti atent, ca in Cluj e in jurul datei de 23 sept.2001. Se duc inca negocieri. Pe 5 oct. la Buc.
Pai...Merci ca m-ai lamurit.Inseamna ca trebuie sa fac eu cumva sa mai stau 10 zile cel putin pe aici ca sa-i prind.Si de data asta n-am sa-i mai scap din mana!:D
Gyanny
to be born is the first sin-to live is the second ;
- [GAINA]PENALA
- Junior Member
posibile concerte iris
<mesaj de la o fana>
am inteles ca o sa fie o cantare IRIS in 15 sept. pe strada de vara si ceva
in 16 sept. cu Lukoil si as vrea sa vin si eu la Bucuresti.
cei de la fundatie nu stiau nimic sigur si m-am gandit ca poate stii tu ceva.
- Vizitator
Cornel Chiriac
dana ai zis ca o sa anunti cand va fi emisiunea(shame on you) a fost vinerea asta n-am prins-o numa de la juma am crezut ca mor de ciuda ce am vazut a fost super (in afara de faza cu maria tanase) ultima fraza a fost super tare cred ca camil petrescu jr. a spus-o suna cam asa 'creand o filozofie ,pentru ca rockul e o filozofie'
-
alina - Junior Member
DIGITAL
Initial trimis de claudia
pe 14 sept nu a fost concert in iasi....si nici nu se aude nimic!daca era vorba de probleme financiare,de ce naiba a fost gratis in BV?asa a fost...daca mai aflati ceva,dati-mi si mie un semn...
.......eu auzisem ca ar fi ceva naspha cu cristi.........
DA, ESTE CEVA NASPA CU VOI. DIGITAL ATHENAEUM VA FI 5 OCT. LA ARENELE ROMANE. PRET. 150000 LEI + CD INEDIT IRIS-COLECTIE LIMITATA; DUPA 1 0CT. 200000 LEI + CD-UL RESPECTIV. GRABITI-VA!!! AFISELE LE INTALNITI INTRE CISMIGIU SI KOGALNICEANU!!!
-
Initial trimis de alina
sanatate
am fost si eu acum un an si ceva in Music Pub acum un an!mi-a placut atmosfera desi era in miezul zilei.Pacat ca nu te duci acolo des,alina!!Nici preturile nu erau f.mari......Diesel e o tampenie!!!mare dezamagire.....vin acolo numai gacici cu fitze sa faca bani...mai e un bar misto care mi-a placxut mult--tenta orientala,locatie intr-o casa veche,underground........
rau de gura!
- curly
- Junior Member
Re: Cornel Chiriac
Initial trimis de alina
dana ai zis ca o sa anunti cand va fi emisiunea(shame on you) a fost vinerea asta n-am prins-o numa de la juma am crezut ca mor de ciuda ce am vazut a fost super (in afara de faza cu maria tanase) ultima fraza a fost super tare cred ca camil petrescu jr. a spus-o suna cam asa 'creand o filozofie ,pentru ca rockul e o filozofie'
Omu' meu s-a cam dat la fund, emisiunea nu era sigura si eu am pierdut-o sper sa fac rost de o inregistrare. Oricum ii rup realizatorului capul, asta e sigur. Merci de informatie Alina.
- gaga
Re: DIGITAL
Initial trimis de DEATHANGEL
DA, ESTE CEVA NASPA CU VOI. DIGITAL ATHENAEUM VA FI 5 OCT. LA ARENELE ROMANE. PRET. 150000 LEI + CD INEDIT IRIS-COLECTIE LIMITATA; DUPA 1 0CT. 200000 LEI + CD-UL RESPECTIV. GRABITI-VA!!! AFISELE LE INTALNITI INTRE CISMIGIU SI KOGALNICEANU!!!
.....eu intrebam ceva de IASI!in bucuresti asa o fi!are cineva idee macar unde as putea sa ma interesez?
.....era radio contact unul din sponsori?poate stiu aia ceva...astept un ajutor!!!!!!
- claudia
bucurestiul e ultimul
din cate stiam eu, shi eu stiu multe, bucurestiul e ultima oprire a turneului digital
sorry for ya:D
sorry for ya:D
- Vizitator
115 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4