)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
-

cutuma© - Mesaje: 3047
Wild Rose scrie:n-ai sa pupi tu pizda mea muistule! nu ca te-ar deranja, oricum nu te saturi de pula!
Copii, copii, ce-aveti ma de va-nvrajbirati asa? Nu mai bine va duceti sa va jucati in curte?
Nu stiu, intreb si eu...
If there's a war, we'll all fight!
-

bhuttu - Mesaje: 2510
-

bhuttu scrie:Copii, copii, ce-aveti ma de va-nvrajbirati asa? Nu mai bine va duceti sa va jucati in curte?
Nu stiu, intreb si eu...
Doar daca vii si tu sa te joci cu noi... :p
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
-

-

Daimon - Mesaje: 5074
e ultima oara sezonul asta cand ma mai duc pe stadion. M-am convins. Urez rapidului succes maine in derby-ul cu dinamo. E singura echipa care merita titlul.
-

Marfa Decret :p -> tzine-l cat potzi de mult 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-

Red_Mustang - Mesaje: 979
SUNT CEL MAI FERICIT OM DE PE PAMANT
BARí‡A ESTE NOUA CAMPIOANA A SPANIEI SI A CUCERIT CEL DE-AL 17-LEA TITLU chiar in fata ochilor mei
FORí‡A BARí‡A, n-am cuvinte pentru a spune cat de fericit sunt
I :G :love: BARí‡A
BARí‡A ESTE NOUA CAMPIOANA A SPANIEI SI A CUCERIT CEL DE-AL 17-LEA TITLU chiar in fata ochilor mei
FORí‡A BARí‡A, n-am cuvinte pentru a spune cat de fericit sunt
I :G :love: BARí‡A-

Catalánul - Mesaje: 625
Eu ma tot intreb cat o sa mai stea trandafirul salbatic in dus. ;a E 5 dimineata si (incredibil dar adevarat) vreau sa dorm...
-

Sweet Peach - Junior Member
La fel ca daimon am si eu aceeasi impresie...zi plictisitoare de duminica...bine ca mai sunt 30 de min si se termina ziua !:D
Sunt very happy ca Cehia conduce Canada cu 2-0 astazi in finala de la Viena ! GO Czech Republic!!!!
Sunt very happy ca Cehia conduce Canada cu 2-0 astazi in finala de la Viena ! GO Czech Republic!!!!

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-

WR si Micky...de ce va luati la pula ? :yD
Catalane...si eu sunt fericit...ca a luat mondialul de hockey....Republica Ceha...iar Jaromir Jagr a devenit al 16-lea jucator din istorie care a cucerit..cel putin..un titlul olimpic, un titlu mondial si un campionat NHL.
In alta ordine de idei...imi pare rau ca Dinamo si Rapid au facut egal. Mi-e sila de Steaua...si imi doresc sa nu prinda nici UEFA. Muie Steaua !
Catalane...si eu sunt fericit...ca a luat mondialul de hockey....Republica Ceha...iar Jaromir Jagr a devenit al 16-lea jucator din istorie care a cucerit..cel putin..un titlul olimpic, un titlu mondial si un campionat NHL.
In alta ordine de idei...imi pare rau ca Dinamo si Rapid au facut egal. Mi-e sila de Steaua...si imi doresc sa nu prinda nici UEFA. Muie Steaua !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Auzi bre' Moshule...da' tu cu cine tzii ? 

-

Parca l-ai iubi 

-

nu..parca. ci...cu sigurantza 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member