Comentarii la Cats Blues Pool Club
l'am prins pe baixinho in dim asta. a avut niste probleme personale de n'a putut juca pna acum, asa ca nu va suparati pe el ca n'a putut apare 
nu am apucat sa terminam, pana acum meciul este baixinho - adonys: 1-2 (ar fi tb sa fie 2-1, dar a bagat neagra aiurea la ultimul). n'am apucat sa terminam pentru ca intarzia la munca, si n'o sa mai poata juca mai devreme de orele 18-19. mi'a spus sa trec scorul baixinho - adonys: 1-3 dar prefer sa mai astept, poate se mai amana termenul si o sa mai putem juca..
k@tzy.. ce'ai hotarat?

nu am apucat sa terminam, pana acum meciul este baixinho - adonys: 1-2 (ar fi tb sa fie 2-1, dar a bagat neagra aiurea la ultimul). n'am apucat sa terminam pentru ca intarzia la munca, si n'o sa mai poata juca mai devreme de orele 18-19. mi'a spus sa trec scorul baixinho - adonys: 1-3 dar prefer sa mai astept, poate se mai amana termenul si o sa mai putem juca..
k@tzy.. ce'ai hotarat?
odi et amo
- adonys
- Junior Member
in mod exceptional, termenul de disputare al partidelor din faza I a turneului, se prelungeste pana luni 16 mai orele 23.00
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
-
monk - Mesaje: 2747
problema se pune in halul urmator: la scorul de 2-1 pentru mine si dupa ce bagasem cinci bile, lui k@tzy i s-a blocat calculatorul. coincidentza face ca acest lucru sa i se intample stimabilei domnishoare foarte des si exact in momentele in care da de zid, adica atunci cand isi da seama ca sunt shanse mari sa piarda. nu sunt primul care are de suferit din acest motiv, dar sper sa fiu ultimul.
mi s-a mai intamplat o data, dar am crezut ca, intr-adevar, este doar o coincidentza. acum, insa, mi-am dovedit ca respectivul calculator si yahoo-messenger-ul se blocheaza ca asha vrea k@tzy, nu ca au probleme.
o seara buna.
ps: nu am nevoie de victorie in meciul cu ea, deoarece nu am tzinut in mod expres sa ma calific, pentru ca mi-ar trebui foarte multe puncte sa ajung in Grupa A. ideea este ca ceilaltzi membri ai CDO sa ia in foarte scurt timp o decizie in ceea ce o priveshte pe k@tzy.
mi s-a mai intamplat o data, dar am crezut ca, intr-adevar, este doar o coincidentza. acum, insa, mi-am dovedit ca respectivul calculator si yahoo-messenger-ul se blocheaza ca asha vrea k@tzy, nu ca au probleme.
o seara buna.
ps: nu am nevoie de victorie in meciul cu ea, deoarece nu am tzinut in mod expres sa ma calific, pentru ca mi-ar trebui foarte multe puncte sa ajung in Grupa A. ideea este ca ceilaltzi membri ai CDO sa ia in foarte scurt timp o decizie in ceea ce o priveshte pe k@tzy.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
eu nu vad nici o problema.. a spus [email="k@tzy"]k@tzy[/email] ca nu mai vrea sa reia meciul???????
-
Daimon - Mesaje: 5074
Sper ca inafara de faptul ca am gresit rezultatul dintre meciul cHanni-Joanna din tabelul pe care l-am facut azi , sa nu mai existe alta greseala...scorul este cHanni-Joanna 3-0...multumesc pentru intelegere 

All i've got is insane
-
Ciuma - Junior Member
nu ai inteles. imagineaza-ti urmatoarea secventza: joci cu mine, ma conduci cu 2-0 (sau 2-1), iar mie imi pica brusc netul sau mi se blocheaza calculatorul sau ma fura triunghiul bermudelor. itzi repet figura asta de multe ori intr-un interval scurt de timp. reapar si te bat pe fondul nervozitatzii tale.
dupa catva timp afli ca mie mi se intampla faza cu picat net / blocat calculator / etc etc etc in momentele in care sunt condus si nu prea mai am shanse sa cashtig (daca vrei, pune la socoteala si faptul ca stau cel putin un minut la fiecare lovitura, dar nu este obligatoriu).
vine vremea in care vrei sa te convingi cu adevarat daca fac manarii sau este o simpla coincidentza. incepem jocul, ma conduci cu 2-1, bagi cinci (cinq, cinque, funf, five) bile, iar mie, brusc si dintr-o data, mi se blocheaza calculatorul. reluam jocul, bagi doua bile, dupa care imi pica netul.
acum vine intrebarea mea: tu ce ai crede despre situatzia mea, ca fac treburile astea intentzionat sau ca sunt coincidentze?
dupa catva timp afli ca mie mi se intampla faza cu picat net / blocat calculator / etc etc etc in momentele in care sunt condus si nu prea mai am shanse sa cashtig (daca vrei, pune la socoteala si faptul ca stau cel putin un minut la fiecare lovitura, dar nu este obligatoriu).
vine vremea in care vrei sa te convingi cu adevarat daca fac manarii sau este o simpla coincidentza. incepem jocul, ma conduci cu 2-1, bagi cinci (cinq, cinque, funf, five) bile, iar mie, brusc si dintr-o data, mi se blocheaza calculatorul. reluam jocul, bagi doua bile, dupa care imi pica netul.
acum vine intrebarea mea: tu ce ai crede despre situatzia mea, ca fac treburile astea intentzionat sau ca sunt coincidentze?
ANTI
-
eu te inteleg. e enervanta situatia. dar nu cred ca fiind vorba de [email="K@TZY"]K@TZY[/email] are rost sa pleci de la premisa ca se joaca cu nervii tai. in plus de asta, fata s-a plans de nu stiu cate ori ca ii merge aiurea netul.
-
Daïmon scrie:eu nu vad nici o problema.. a spus [email="k@tzy"]k@tzy[/email] ca nu mai vrea sa reia meciul???????
nu e treaba ta sa te bagi ... se va ocupa CDO de asta imediat cum o sa fim toti online... adica maine dimineatza.
-
Daïmon scrie:(...)nu cred ca (...) are rost sa pleci de la premisa ca se joaca cu nervii tai.
nu cu ai mei. cu ai mai multor jucatori / useri.
ANTI
-
pe mine ma deranjeaza ca tine ft mult si acest lucru l-am spus si mai demult dar nu s-a facut nimic.
-
bun. n-am avut timpu si starea necesara ca sa-mi joc partidele din grupa. scuze la tuata lumea.
daca e ceva, incerc sa fiu online desear de la ora 19 / 20 si sajoc toate restantzele. daca nu, is descalificat si pierd la masa verde.
multzumesc mult de intzelegere. intentzia mea nu a fost de a incurca atata lume.
daca e ceva, incerc sa fiu online desear de la ora 19 / 20 si sajoc toate restantzele. daca nu, is descalificat si pierd la masa verde.
multzumesc mult de intzelegere. intentzia mea nu a fost de a incurca atata lume.
-
SOD - Mesaje: 6035
Multumesc mult pentru ajutor, cHanni ! :kiss:
Deci din grupa B...mai e de jucat OM - joanna...si meciul fratricid si la propriu si la figurat dintre...RooT si joanna.
joanna...diseara jucam. voi fi la pc intre 20 si 2 dimineatza ! te astept !
Deci din grupa B...mai e de jucat OM - joanna...si meciul fratricid si la propriu si la figurat dintre...RooT si joanna.
joanna...diseara jucam. voi fi la pc intre 20 si 2 dimineatza ! te astept !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Io nu pot sa mai stau azi dupa 17
Oricum, parca nu era vorba de descalificare sau pierderea partidelor nejucate in cazul in care jucatorii nu reusesc sa se intalneasca...
ps - monk si baixinho, hai sa ma plang si io ca anumiti jucatori, vezi Duamne :rolleyes: ma saboteaza finca ai naibii ei sa fie nu intra decat seara si ma obliga sa stau la biuro pana tarziu, obosita, nemancata si cu nervii pe moatze si uite d-aia pierd io partide. Fleoshc.
(in cazu in care nu s-a inteles, nu acuz pe nimeni de nimic
)

Oricum, parca nu era vorba de descalificare sau pierderea partidelor nejucate in cazul in care jucatorii nu reusesc sa se intalneasca...
ps - monk si baixinho, hai sa ma plang si io ca anumiti jucatori, vezi Duamne :rolleyes: ma saboteaza finca ai naibii ei sa fie nu intra decat seara si ma obliga sa stau la biuro pana tarziu, obosita, nemancata si cu nervii pe moatze si uite d-aia pierd io partide. Fleoshc.
(in cazu in care nu s-a inteles, nu acuz pe nimeni de nimic

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
cand era concursul la inceputurile lui, exista bunul obicei ca fiecare sa anunte orele intre care poate fi gasit...
cred ca era o idee buna:D
cred ca era o idee buna:D
-
bai nea asta cu sambata duminica sau cum ti se mai zice. mata (nu ma-ta) nu stii ce inseamna golaveraj ? eu al 13 victorii .. el 10 .. cum de e inaintea mea ...
-

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard