Trupa exceptionala, cauta solista..
36 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Trupa exceptionala, cauta solista..
Autori ai unui album muzica exceptional, cautam solista profesionista, de preferintza consacrata. Nu vei regreta! Relatii la telefon: 0745898162 sau pe lastradadancemusic@yahoo.com
- Dj_Diddy
- Junior Member
Dj_Diddy scrie: Autori ai unui album muzica exceptional, cautam solista profesionista, de preferintza consacrata. Nu vei regreta! Relatii la telefon: 0745898162 sau pe lastradadancemusic@yahoo.com
Care album de exceptie? A auzit cineva de el ? Eu zic sa dau si eu un anunt : hello , suntem THE EAGLES, o trupa de mare succes international , suntem profesionisti 100 % dar nu suntem in stare sa ne gasim solist vocal decat pe ..un forum ! Eh....
- ConteleDrakula
- Junior Member
Sa-ti explic....
ConteleDrakula scrie:Care album de exceptie? A auzit cineva de el ? Eu zic sa dau si eu un anunt : hello , suntem THE EAGLES, o trupa de mare succes international , suntem profesionisti 100 % dar nu suntem in stare sa ne gasim solist vocal decat pe ..un forum ! Eh....
Salut si tie Drakula... In primul rand vreau sa-ti spun ca mentalitatea asta ca o trupa mai necunoscuta nu poate sa scoata ceva bun...e super tampita. Eu ma ocup de o trupa care activeaza pe piata romaneasca de 2 ani. In acest timp a luat parte la 3 mari turnee alaturi de mari formatii ale tarii, si a avut foarte multe concerte prin tara, dar si litoral...unde nu au loc decat trupele mari din Romania.
Aceasta formatie a avut nenorocul fie din Sibiu...din cauza ca in acest oras, desi n-o sa-ti vina sa crezi, nu poti sa gasi o fata intreaga la minte care sa poata face o astfel de treaba...care pana la urma este o afacere foarte serioasa.
In toamna vom scoate primul album pe piata...cu turneu...videoclip...mediatizare...etc. Albumul este gata...dupa cum spuneam...mai trebuie doar trase vocile. Este ceva super diferit fata de ceea ce exista la noi. Acum avem nevoie doar de o solista foarte seriosa...careia o sa-i dam totul de-a gata....muzica....coregraf...impresar...concerte...,dar care sa ne dea in schimba mult profesionalism.
- Dj_Diddy
- Junior Member
Dj Diddy,
TOTUSI nu dai prea multe informatii despre trupa!
De exemplu, numele trupei tale, cum se numesc piesele de succes deja scoase pe piata(macar un titlu). Astea ca sa avem un punct de reper totusi!
Am inteles ca sunteti din Sibiu?... Si de ce spui ca a avut "nenorocul" sa fie din Sibiu?!
M-ai facut FOARTE curios mai ales cand spui ca genul muzical este ceva "SUPER DIFERIT" fata de ce exista la noi(presupun ca pe piata !)
Ce ar putea fi atat de SUPER diferit?
A, si inca ceva: de ce e nevoie TOCMAI de o voce feminina in trupa?!
O voce masculina nu ar putea face acelasi lucru, adica... sa cante BINE!!
Ci sentiamo!
De exemplu, numele trupei tale, cum se numesc piesele de succes deja scoase pe piata(macar un titlu). Astea ca sa avem un punct de reper totusi!
Am inteles ca sunteti din Sibiu?... Si de ce spui ca a avut "nenorocul" sa fie din Sibiu?!
M-ai facut FOARTE curios mai ales cand spui ca genul muzical este ceva "SUPER DIFERIT" fata de ce exista la noi(presupun ca pe piata !)
O voce masculina nu ar putea face acelasi lucru, adica... sa cante BINE!!

Ci sentiamo!
-
Max Him - Junior Member
Dj_Diddy scrie: cautam solista profesionista, de preferintza consacrata.
problem 1: f. important: ce gen de muzica vreti sa cante fata?
problem 2: consacrata?

succes. Da' sa ne tineti si pe noi la curent cand va iese ce va iese - sunt curioasa sa va aud in cele din urma

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Mda...
Max Him scrie:Dj Diddy,
O voce masculina nu ar putea face acelasi lucru, adica... sa cante BINE!!![]()
![]()
Ci sentiamo!
Uite...in primul rand, trupa se numeste La Strada Dance. De ce spuneam ca este vorba de ceva diferit? Pt ca este vorba de muzica Goa..cu influentze. Pt. cine nu stie..muzica Goa este cea mai bine vanduta muzica de afara la ora actuala, este ceva super ritmat..si de dans.
"Nenorocul" ca suntem din Sibiu, pt ca este un oras de tzarani, unde nu poti gasi niste oameni intregi la mine care sa faca o treaba serioasa.Crede-ma...nu vorbesc prostii. E nevoie de o voce feminina..pt ca asa a fost gandita formatia de producator. Oricum..nu-mi pun eu mari sperantze in forum

- Dj_Diddy
- Junior Member
Dj_Diddy
Hm!...Recunosc ca nu cunosc acest gen de muzica! Totusi Goa imi suna oriental, daca nu cumva chiar are legatura cu orasul indian Goa?!
Daca e asa atunci suna cel putin interesant.
Si daca mai spui ca e si de dans, atunci trebuie sa fie chiar OK.
Oricum, daca voce feminina se cauta atunci din pacate EU nu va pot ajuta!:) Insa va doresc MULTA BAFTA in continuare in derularea proiectelor tale.
De fapt, TE-AS RUGA sa ma ti la curent... Daca nu cer prea mult!
p.s.: apropo de muzica, vezi si topicele:
"Cine stie ce inseamna Italo Disco Dance"
si
" Mylene Farmer"
unde ma gasesti discutand despre alte genuri de muzica.NU ca as asculta DOAR acele genuri, insa acelea imi plac in mod deosebit. Da-ti si tu cu parerea.
Ci sentiamo!
Hm!...Recunosc ca nu cunosc acest gen de muzica! Totusi Goa imi suna oriental, daca nu cumva chiar are legatura cu orasul indian Goa?!
Oricum, daca voce feminina se cauta atunci din pacate EU nu va pot ajuta!:) Insa va doresc MULTA BAFTA in continuare in derularea proiectelor tale.
si
" Mylene Farmer"
unde ma gasesti discutand despre alte genuri de muzica.NU ca as asculta DOAR acele genuri, insa acelea imi plac in mod deosebit. Da-ti si tu cu parerea.
Ci sentiamo!
-
Max Him - Junior Member
Max Him scrie:Dj_Diddy
si
" Mylene Farmer"
Ci sentiamo!
Uite...daca imi lasi un mail...sau ceva sa luam legatura..iti trimit niste muzica Goa...sa-ti faci o parere. Intradevar...la noi nu e foarte cunoscuta, sau mai bine spus...putini sunt cei care au auzit, sa nu mai vorbesc de cei care o asculta.
Oricum...e foarte misto, poate chiar o sa-ti placa. Sunt si cateva festivaluri de Goa...de ex. in iulie....la Sibiu, 2 zile...pret bilet 100 Euro, si deja s-au vandut 1000 de bilete, 900 fiind cumparate de catre straini.
Mai tinem legatura daca te intereseaza.....

- Dj_Diddy
- Junior Member
In primul rand ce inseamna ca "te ocupi"? Le speli hainele, le faci de mancare, le plimbi cainii?! Ce le faci?!DJ DIDI scrie:Eu ma ocup de o trupa care activeaza pe piata romaneasca de 2 ani.
3 mari turnee - adica ati plecat din bukale, ati ajuns la Poplaca, Damijeni, Rosiorii dintre Vai si ati ajuns inapoi la bukale... care turnee, taticule? cat de mari? mari de tot tot?!dIJEI DIDI scrie:in acest timp a luat parte la 3 mari turnee alaturi de mari formatii ale tarii
+
care "mari formatii"? Animal X, 3SudpESTi?! Care`s alea trei mari formatii, mancatear tata de naiv mic si dragalas care se ocupa el de toate formatiile mari, mici, mijlocii si nonguvernamentale...
didi scrie:si a avut foarte multe concerte prin tara, dar si litoral...unde nu au loc decat trupele mari din Romania.
Asta cu "nu au loc decat trupele mari" ie elucubranta, frate...
Adica toate rebuturile shoubizului romanesc care se duc sa cante la doua hoteluri in Mamaia, sunt formatii mari?! Am si eu o intrebare.. De care litoral vorbesti?!
Acu` am vazut ca`s din sibiu saracii... ofofof...
intr-adevar, ai dreptate. retrag tot ce am spus...
p.s: ai citit multe reviste bravo inainte sa aterizezi pe aici?! a! tu le-ai inventat? Pai ma miram eu...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
Amaterasu scrie:In primul rand ce inseamna ca "te ocupi"? Le speli hainele, le faci de mancare, le plimbi cainii?! Ce le faci?!
3 mari turnee - adica ati plecat din bukale, ati ajuns la Poplaca, Damijeni, Rosiorii dintre Vai si ati ajuns inapoi la bukale... care turnee, taticule? cat de mari? mari de tot tot?!
+
care "mari formatii"? Animal X, 3SudpESTi?! Care`s alea trei mari formatii, mancatear tata de naiv mic si dragalas care se ocupa el de toate formatiile mari, mici, mijlocii si nonguvernamentale...
Asta cu "nu au loc decat trupele mari" ie elucubranta, frate...
Adica toate rebuturile shoubizului romanesc care se duc sa cante la doua hoteluri in Mamaia, sunt formatii mari?! Am si eu o intrebare.. De care litoral vorbesti?!
Acu` am vazut ca`s din sibiu saracii... ofofof...
intr-adevar, ai dreptate. retrag tot ce am spus...
p.s: ai citit multe reviste bravo inainte sa aterizezi pe aici?! a! tu le-ai inventat? Pai ma miram eu...
1)

2) ..."3 mari turnee"... Spre dezamagirea ta...nu e vorba de localitatile pe care le-ai enumerat mai sus... Dar hai...ca esti simpatic(a) o sa-ti enumar cateva orase in care am fost.... Timisoara, Brasov, Fagaras, Craiova, Valcea, Cluj, Mangalia,Bucuresti.... Asta in unul dintre cele 3 turnee de care iti spuneam.
3) ...care "mari formatii"?..."Animal X, 3SudpESTi?! ".... Te mai dezamagesc o data...dar chiar este vorba de 3 Sud Est..printre altele.... Bineinteles...trupele neconsacrate deschid spectacolele...dar chiar daca noi faceam deschiderea...eram cu ei.
Nu stiu cat cum iti petreci tu vara...dar daca in sezonul estival care a trecut ai fost si tu pe litoral macar 2-3 zile...si ai luat parte la un spectacol in teatrele de vara...ca a fost in Mamaia...Neptun..Eforie...etc....nu conteaza...vreau sa te anunt....ca vei fi dezamagit(a) inca o data. O mica particica din pretul biletului...l-ai platit chiar pentru trupa care a avut turneu in : "Poplaca, Damijeni, Rosiorii dintre Vai si..... bukale... " Iar daca ai fost pe litoral...si nu ai fost la spectacol...trebuie macar sa fi vazut un afis... Nu cred ca ai vazut in continutul afisului trupe neconsacrate. E logic....nu sunt pentru ca ei nu atrag publicul...lumea nu cumpara bilete...si organizatorii nu fac bani. Ceea ce ai vazut tu pe la "hoteluri in Mamaia" e cu totul altceva. Orice patron te lasa sa-i cantzi gratis...
Cand ziceam ca "nu au loc decat trupele mari" ma refream la spectacole in toata regula...care se organizeaza in teatrele de vara...unde biletul variaza intre 100.000 si 250.000, deci nu e gratis.
Daca mai tinem legatura

Mi-a facut placere sa-ti raspund la mesaj... ;-)
- Dj_Diddy
- Junior Member
in primul rand, sunt asa de dezamagita ca nu ma mai obosesc sa iti explic ca, printre altele, am stat de vorba si cu (asa cum ii numesti tu) artisti; nici n-am sa-ti mai spun ca in mom de fata sunt pe cale sa scriu niste versuri pt anumiti artisti (daca asta sunt), dar asta este o alta poveste.
in al doi-lea rand, te compatimesc sincer daca tu consideri trupe ca 3SudEst , trupe mari, numai pt ca sunt consacrate (pe plaiurile mioritice) si regret ca iti asociezi imag (a ta, a trupei) cu astfel de formatii.
in al trei-lea rand, spre dezamgirea ta (de asta data) am fost pe litoral si imi aduc perfect aminte de nenea ala cu megafon care spunea de 2000 de ori pe zi exact ce spui tu acum: "Spectacol la Neptun, bla bla bla... va vor incanta trupe consacrate ca #SudEst, Bambi, Blondy si CHIAR (nota bene!) Andreea Balan. In plus, veti avea parte de mom inegalabile de ras si voie buna cu.. VACANTA MARE!"... Scuze, dar mi-e greata.
Concerte?! Care concerte?! A... in Vama Veche, poate or mai fi.... Neptun, Mamaia?! Concerte sponzorizate de Coca Cola si Media Pro cu formatii "consacrate", scuze, nu ma intereseaza.
si, finalmente, cinci... esti prost informat. nici un patron de hotel nu lasa o trupa sa-i cante gratis... sau, mai bine zis, nici o trupa nu canta gratuit la un hotel (pt ca numai hotelurile mari isi permit concerte - vezi Rex)... asa ca sorry again.
p.s: n-am nimic cu trupa ta, cu munca.. tot respectul ca ai o preocupare, insa nu imi vinde mie gogosi despre industria muzicala din Romania ca nu functioneaza.
p.s doi: whatever... ai febra?! te-a deocheat didi?!
in al doi-lea rand, te compatimesc sincer daca tu consideri trupe ca 3SudEst , trupe mari, numai pt ca sunt consacrate (pe plaiurile mioritice) si regret ca iti asociezi imag (a ta, a trupei) cu astfel de formatii.
in al trei-lea rand, spre dezamgirea ta (de asta data) am fost pe litoral si imi aduc perfect aminte de nenea ala cu megafon care spunea de 2000 de ori pe zi exact ce spui tu acum: "Spectacol la Neptun, bla bla bla... va vor incanta trupe consacrate ca #SudEst, Bambi, Blondy si CHIAR (nota bene!) Andreea Balan. In plus, veti avea parte de mom inegalabile de ras si voie buna cu.. VACANTA MARE!"... Scuze, dar mi-e greata.
Concerte?! Care concerte?! A... in Vama Veche, poate or mai fi.... Neptun, Mamaia?! Concerte sponzorizate de Coca Cola si Media Pro cu formatii "consacrate", scuze, nu ma intereseaza.
si, finalmente, cinci... esti prost informat. nici un patron de hotel nu lasa o trupa sa-i cante gratis... sau, mai bine zis, nici o trupa nu canta gratuit la un hotel (pt ca numai hotelurile mari isi permit concerte - vezi Rex)... asa ca sorry again.
p.s: n-am nimic cu trupa ta, cu munca.. tot respectul ca ai o preocupare, insa nu imi vinde mie gogosi despre industria muzicala din Romania ca nu functioneaza.
p.s doi: whatever... ai febra?! te-a deocheat didi?!
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
[quote="Amaterasu"]in primul rand, sunt asa de dezamagita ca nu ma mai obosesc sa iti explic ca, printre altele, am stat de vorba si cu (asa cum ii numesti tu) artisti]
Sal din nou !
Se pare ca in safrsit ai atins o problema cu care sunt intru totul deacord cu tine. AI cea mai mare dreptate...la noi nu exista industrie muizicla. Despre asa ceva putem vorbi doar in tari precum Germania, Anglia, U.S.A...... Ceea ce este la noi este o incercare infecta de a imita pe altii, sau nici macar asta. In ceea ce priveste "marii artisti" ai tarii noi...e evident ca sunt niste formatii de 2 lei...cu aceleasi tampenii de versuri, "de ce-ai venit..de ce-ai plecat...de ce nu te-ai c...t" care nu sunt nicidecum vedete. Dar, si asa...ei inca mai au concerte...si mai atrag publicul, deci trebuie sa acceptam ca sunt, raportat la Romania, "mari formatii".
Foarte bine ca ai stat de vorba cu playbecistii nostri, si ca poti sa scoti un bani de la ei. Sunt foarte curios sa aud versuri de-ale tale pe piesele lor.
In felul lor...sunt simpatici...
Tozi vor "ceva misto...sau diferit"...
Ce ziceai...ca-mi asociez trupa cu 3 Sud Est? In nici un caz. Nu mai revin la trupa mea....sa zici ca ma laud...dar puteam de 1 an de zile sa am un album pe piata. Asta nu s-a intamplat...tocmai din cauza "marilor producatori", care ne cereau versuri mai "simple", si binenteles...isi dadeau cu parerea cum ar suna piesa x refacuta la ei in studio...etc. Niste gunoaie !!! Decat sa cant o tampenie si sa apar peste tot cu ea...mai bine ma lipsesc de "vedetismul" asta. Oricum...nu e tragedie pentru ca in toamna sper ca in sfrasit, cu ajutorul unui case de discuri mai "deschisa"(la minte,bineinteles)sa scoatem primul album.
In ceea ce priveste hotelurile, nu prea ai dreptate. Exceptand Rex-ul si inca vreo 4-5 hoteluri...care probabil nici nu au patroni romani, iti spun eu, si asta nu din informatiile altcuiva, din ale mele ca te lasa sa-i cantzi in hotel....sau in terasa...ma rog. Bineinteles...daca ai o muzica decenta...care sa nu-i deranjeze clientii. Mar rar la noi....dat ata ete.
mda...ce sa mai zic...astept sa te vad pe copertile albumelor unde sa scrie : "Text - Amaterasu".
Sal din nou !

Foarte bine ca ai stat de vorba cu playbecistii nostri, si ca poti sa scoti un bani de la ei. Sunt foarte curios sa aud versuri de-ale tale pe piesele lor.
In felul lor...sunt simpatici...

Ce ziceai...ca-mi asociez trupa cu 3 Sud Est? In nici un caz. Nu mai revin la trupa mea....sa zici ca ma laud...dar puteam de 1 an de zile sa am un album pe piata. Asta nu s-a intamplat...tocmai din cauza "marilor producatori", care ne cereau versuri mai "simple", si binenteles...isi dadeau cu parerea cum ar suna piesa x refacuta la ei in studio...etc. Niste gunoaie !!! Decat sa cant o tampenie si sa apar peste tot cu ea...mai bine ma lipsesc de "vedetismul" asta. Oricum...nu e tragedie pentru ca in toamna sper ca in sfrasit, cu ajutorul unui case de discuri mai "deschisa"(la minte,bineinteles)sa scoatem primul album.
In ceea ce priveste hotelurile, nu prea ai dreptate. Exceptand Rex-ul si inca vreo 4-5 hoteluri...care probabil nici nu au patroni romani, iti spun eu, si asta nu din informatiile altcuiva, din ale mele ca te lasa sa-i cantzi in hotel....sau in terasa...ma rog. Bineinteles...daca ai o muzica decenta...care sa nu-i deranjeze clientii. Mar rar la noi....dat ata ete.
mda...ce sa mai zic...astept sa te vad pe copertile albumelor unde sa scrie : "Text - Amaterasu".
- Dj_Diddy
- Junior Member
Bre io nu prea stiu despre ce vorbiti voi aici ca mi-e o lene (de ma doare) si, prin urmare, n-am chef sa citesc posturile kilometrice.
Deci, da. Spune-mi si mie:
1. Trupa asta despre care ne vorbesti tu aici... cam ce gen canta? Aveti imagine? Cantati live? Casa de discuri? etc
2. Pe litoral predomina concertele cu manelisti & co. Nu spun ca toate trupele care incanta litoralul pe timpul verii sunt de cacat, doar ca predomina muzica de proasta calitate si spectacolele care nu reusesc sa iasa in evidenta cu ... nimic!
3. Defineste "consacrat". Si retine ca exista o mare diferenta intre a fi un artist consacrat cum spui tu si a fi un artist de valoare (adicalea sa nu provoci dureri de cap sau stari febrile).
1. Trupa asta despre care ne vorbesti tu aici... cam ce gen canta? Aveti imagine? Cantati live? Casa de discuri? etc
2. Pe litoral predomina concertele cu manelisti & co. Nu spun ca toate trupele care incanta litoralul pe timpul verii sunt de cacat, doar ca predomina muzica de proasta calitate si spectacolele care nu reusesc sa iasa in evidenta cu ... nimic!
3. Defineste "consacrat". Si retine ca exista o mare diferenta intre a fi un artist consacrat cum spui tu si a fi un artist de valoare (adicalea sa nu provoci dureri de cap sau stari febrile).
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
bre, goa asta ie o chestie.adica nu jtiu io cum ie la noi,da aia de afara,deji nu ie tocma genu meu suna binisor.da nu nteleg de ce va trebe si voce consacrata?ca cu un sinth facetz vocea iecsact cum va trebe voo acolosha.
uite aicia un linc ce ce ieste goa asta, si ce vrea ia.
http://www.psynews.org/
uite aicia un linc ce ce ieste goa asta, si ce vrea ia.
http://www.psynews.org/
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Sal din nou !
Se pare ca in safrsit ai atins o problema cu care sunt intru totul deacord cu tine. AI cea mai mare dreptate...la noi [B]nu exista industrie muizicla. Despre asa ceva putem vorbi doar in tari precum Germania, Anglia, U.S.A...... Ceea ce este la noi este o incercare infecta de a imita pe altii, sau nici macar asta. In ceea ce priveste "marii artisti" ai tarii noi...e evident ca sunt niste formatii de 2 lei...".[/B]
tui in gura pe alde holograf, vdv, no 13, zob, si altzii o droaie + bagamias pula in ele de case de discuri de cacat de la noi. nui asha ma didi?
auz, da nu mai bine pui aicia vro doo treiempetreiuri sa vedem si noi despre cei vorba?

tui in gura pe alde holograf, vdv, no 13, zob, si altzii o droaie + bagamias pula in ele de case de discuri de cacat de la noi. nui asha ma didi?
auz, da nu mai bine pui aicia vro doo treiempetreiuri sa vedem si noi despre cei vorba?
-
SOD - Mesaje: 6035
didi scrie:In ceea ce priveste hotelurile, nu prea ai dreptate. Exceptand Rex-ul si inca vreo 4-5 hoteluri...care probabil nici nu au patroni romani, iti spun eu, si asta nu din informatiile altcuiva, din ale mele ca te lasa sa-i cantzi in hotel....
Intr-adevar Iacubov, Dragomir nu`s romani.. si daca sunt nu recunosc nimic!

pai in fara de alea 4-5 mari de tot, care mai sunt cele care au spatiu/bani pt concerte? In plus, este irelevant daca au sau nu patroni romani...
.. si m-as mira sa-i lase sa cante "in hotel", poate pe terasa hotelui, cum facusera la Rex anul trecut...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Wild Rose scrie:Bre io nu prea stiu despre ce vorbiti voi aici ca mi-e o lene (de ma doare) si, prin urmare, n-am chef sa citesc posturile kilometrice.
Sal. Trupa de care vorbesc se numeste La Strada Dance si canta o combinatie intre muzica Goa si muzica disco. Din pacate nu suntem niciunul vreun fiu de sentor...deputat sau miliardar ~) ...deci nu avem inca nimic pe piata. Cat despre live, da, cantam cu negativul, dar bineinteles ca mai sunt locuri unde sonorizarea lasa de dorit, si mai cantam si cu pozitivul. Nu am semnat inca cu nici o casa de discuri, dar am avut norocul sa ne imprietenim cu unul intre cei mai buni organizatori de spectacole din Romania, care ne si impresariaza.
Vara trecuta am stat 3 luni pe litoral, si iti dau dreptate in legatura cu "muzica de proasta calitate".Asta pentru ca in general la noi se canta numai tampenii. Dar sa stii ca si "scumpul" nostru popor...e la fel de "proasta calitate". Spun asta pentru ca la un spectacol unde era Guta, Carmen alu' Serban sau Costi cap de afis,se umpleau teatrele de vara.
La mare se practica spectacolele cocktail, asa ca nu prea ai ce face...canti si alaturi de mult iubitzii nostri manelisti. Cat despre termenul de "consacrat", stiu foarte bine ce inseamna. Deocamdata,cautam o tipa seriosa cu care sa inregistram primul nostru album.
Ciao !
- Dj_Diddy
- Junior Member
SOD scrie:Sal din nou !Se pare ca in safrsit ai atins o problema cu care sunt intru totul deacord cu tine. AI cea mai mare dreptate...la noi [B]nu exista industrie muizicla. Despre asa ceva putem vorbi doar in tari precum Germania, Anglia, U.S.A...... Ceea ce este la noi este o incercare infecta de a imita pe altii, sau nici macar asta. In ceea ce priveste "marii artisti" ai tarii noi...e evident ca sunt niste formatii de 2 lei...".[/B]
Sal. Eu nu bag...dar ar trebui sa-ti dea careva la ascultare niste muzica...intelegi? MUZICA.Apoi faci comparatia .
"alde holograf, vdv, no 13, zob, si altzii o droaie " Altzii o droaie... mda.... sunt intradevar multi, si multa muzica de calitate ~P.
- Dj_Diddy
- Junior Member
io cred ca stie si el, dar nu vrea sa ne spuna... ce stii tu bre?! el face disco.. si a cantat cu 3SudEst pe aceeasi scena, iti dai seama?!...
am voie sa spun ca mi-e greata?!
am voie sa spun ca mi-e greata?!
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu, lasa bre greata (nu ca n-ar fi voie !). Omu' cauta solista, crezi ca nu se va gasi vreuna care sa fie onorata sa cante pe scena cu pricina ?
Dj_Diddy, pune bre aici un atasament cu MUZICA (neaparat Goa sa fie), sa ne luminam si noi. Cine stie de unde sare solista? Nu te uita ca-s numai fraieri modesti pe aici, uimeste-ne!
Dj_Diddy, pune bre aici un atasament cu MUZICA (neaparat Goa sa fie), sa ne luminam si noi. Cine stie de unde sare solista? Nu te uita ca-s numai fraieri modesti pe aici, uimeste-ne!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Spre marea mea rusine, 'abar n-am ce inseamna "muzica Goa"... :con: cat despre muzica "disco"... pot spune doar ca mi se pare un termen mult prea vag.
Teatrele de vara sunt umplute numai de persoane care au (per total) gusturi execrabile din punct de vedere muzical. Nu mi se pare cine stie ce sa umpli o sala cu un astfel de public. Ce este drept aceste persoane platesc pentru a ajunge la astfel de concerte si, mai mult de atat, platesc pentru a-si cumpara un album cu diverse gunoaie care sustin ca fac muzica. Si aici depinde de artist. Majoritatea "artistilor" din Ro (cu alte cuvinte, nu TOTI) fac "muzica" pentru $. Calitate zero. Eu nu consider ca este un motiv de lauda, fie vorba intre noi. Cum spuneau cei de la Parazitii "playback poa' sa faca si o surdo-muta".
Cat despre public... Eu cred ca publicul poate fi influentat. Iar gusturile pot fi schimbate.
Deocamdata si din nefericire, nu sunt foarte multe trupe in Ro care pot afirma ca fac muzica de calitate.
Baga si tu un empetrei din ala sa ne putem da cu parerea.
Teatrele de vara sunt umplute numai de persoane care au (per total) gusturi execrabile din punct de vedere muzical. Nu mi se pare cine stie ce sa umpli o sala cu un astfel de public. Ce este drept aceste persoane platesc pentru a ajunge la astfel de concerte si, mai mult de atat, platesc pentru a-si cumpara un album cu diverse gunoaie care sustin ca fac muzica. Si aici depinde de artist. Majoritatea "artistilor" din Ro (cu alte cuvinte, nu TOTI) fac "muzica" pentru $. Calitate zero. Eu nu consider ca este un motiv de lauda, fie vorba intre noi. Cum spuneau cei de la Parazitii "playback poa' sa faca si o surdo-muta".
Cat despre public... Eu cred ca publicul poate fi influentat. Iar gusturile pot fi schimbate.
Deocamdata si din nefericire, nu sunt foarte multe trupe in Ro care pot afirma ca fac muzica de calitate.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Wild Rose scrie:Spre marea mea rusine, 'abar n-am ce inseamna "muzica Goa"... :con: cat despre muzica "disco"... pot spune doar ca mi se pare un termen mult prea vag.
Va rog frumos sa ma mai scutitzi de trupe ca Parazitzii. Una e sa cantzi si alta e sa vorbesti pe piese. Normal ca e foarte usor sa faci live cand ai niste piese pe care doar vorbesti, pentru ca ce fac ei nici macar nu e rap adevarat. Nici eu nu sunt de acor cu playback-ul,dar nu e chiar asa cum spun cei de la Parazitii.
- Dj_Diddy
- Junior Member
36 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2