Serile de italo disco continua la Timisoara!
Si asta seara, ca in fiecare miercuri, la Timisoara in CLUB 30, se desfasoara ITALO DISCO NIGHT!
BAFTA organizatorilor!
ANUNT IMPORTANT: Subsemnatul va fi prezent IN PREMIERA in data de miercuri, 04 mai, la CLUB 30 din Timisoara pentru a "savura" o seara de italo disco! Asta in cazul in care NU intervine altceva.
Timisorenii sunt gazde de treaba si s-au declarat incantati sa ne intalneasca acolo pe cati mai multi italo disco fani. Asa ca... Via Timisoara!
Ok, in alta ordine de idei as fi incantat daca cineva m-ar putea ajuta cu gasirea unei piese italo disco. :con:
Nu stiu cine o canta, cum se numeste piesa, o am pe un boot mix. ;a ;a
Va pot spune doar ca este cantata de o voce feminina(...cel putin asa pare!), care la refren striga ceva de genul "Shee's number one!",

fiind dublata de o alta voce pe un registru foarte inalt care iarasi "striga" ceva indescifrabil... cel putin pentru mine.
Ei? Ia sa vedem cine trece testul?
Ca eu unul nu reusesc sa-i dau de urma!
Ok, My POWER PLAY:
CLAUDIA T- Rocket 2 Your Heart
... pe care o ascult de nenumarate ori de cand aceasta a venit din partea cuiva ;-) ;-) si si-a facut un loc pe cinste in colectia mea!
Va asigur prieteni, piesa este BESTIALA! Are ritm, melodie, voce de exceptie, synthetizatoarele cu toate efectele producand o adevarat cascada sonora!
...Eh, uite de asta imi place mie in mod deosebit muzica italo disco: are ritm, melodie, voce, iar producatorii dau dovada de ingeniozitate si muuuulta imaginatie muzicala, ca sa spun asa.
Rezultatul? Piesele de EXCEPTIE!
Ce ma incanta in plus la muzica italo disco, este SENZATIA DE SPATIALITATE si relaxare pe care o creaza. Cel putin asta este senzatia ce o traiesc eu!
Hm!... daca stam sa analizam vom vedea ca de fapt multe, extrem de multe hituri si artisti italo disco of the '80s au abordat foarte profund tema SPATIULUI, COSMOSULUI, si a ... extraterestrilor!
Cateva exemple: RADIORAMA, LASERDANCE, KOTO, HYPNOSIS, PROXYON, PAUL REIN, etc. etc.
Ok, deocamdata ma opresc aici.
O seara placuta tuturor.
Ci sentiamo prossimamente!