(se va vedea ca doua lucrari ce au primit note similare nu au fost (de)punctate din aceleasi motive )
Mosc... de Alia - lucrare buna si armonioasa, nu m-a dat pe spate dpdv al originalitatii; seamana cu alte lucrari de gen; am dat nota maricica pentru ca e curgatoare, tema e respectata, exprimarea e frumoasa, gramatica ok, text fara porcozitati inutile.
Garsoniera de ghiusi: am depunctat la estetica si tehnica pentru ca, desi lucrarea e sugestiva si credibila ("vezi" scena si intamplarile cu ochii mintii), exprimarea e prea vulgara ca sa poata fi erotica...e relatarea unui futai.. "muie in buda jegoasa" nu-mi evoca ceva erotic.. Punctele in plus sunt deci pentru realism si putere de sugestie, precum si umor pe alocuri, depunctarea e pt porcozitate si originalitate medie spre deloc (baut -agatat - baut -futut - borat - "viata e misto, totul e ok").
Toaleta de ... am punctat destul de mult, pentru ca ideea e originala. Am vrut sa incurajez aceasta originalitate si sa consider ca textul e in mare parte o metafora (a iubirii, a sordidului spre care aluneca lucrurile, samd, detaliez la nevoie). A luat doar 7,5 la tehnica pt ca, desi frumos scrisa, prezenta partii erotice e subtirica.
Voioloncel de Pilozitate - povestirea nu m-a incantat prea mult; geseli de exprimare, fraze prea lungi, poanta "ieftina", erotism destul de banal.
Pacatul Maestrului de Mustar - Mi-a placut, tablou sugestiv, frumos situat in timp si spatiu, "vezi" scenele clar. Eros nu indeajuns de prezent, mai ales ca "participarea" duduii (mai putin o fraza, doua unde gandurile dumneaei se intalnesc cu fantasma, nu foarte rar intalnita, a violului) e nesigura. Povestire buna.
Blind date - de Art Lover - Banala, nu m-a miscat. Am punctat totusi pentru ca, vorba cuiva, se intampla una alta, iar povestirea are o structura (povestire in povestire). Depunctare la estetica si stil - greseli la capitolul gramatica, ortografie.
Ploaia - de Serene - Draguta, scrisa cu sentiment si fior adolescentin. Fragmentul erotic prea vag. Mai mult romantica decat erotica.
Nivelul 2 - de sterilet - Respecta cerinta, alunecarea spre aventura erotica e fericit combinata cu motivul calatoriei/invitatiei misterioase; incadrare buna in spatiu si timp, poveste sugestiva ("vezi" scenele descrise). Exista cateva greseli de scriere si nu sclipeste la originalitate, semanand binisor cu alte povestiri de gen. Din pacate, scrierea cu "tz", "sh" a taiat din estetica..
Fara titlu de Pseudonim - prea lunga si diluata, fragment erotic insuficient distribuit in economia povestii; originalitatea nu prea mare. Exprimari hilare care taie macaroana ( "micul pompier"

Mana toropita, somn de Pierrick - Mi-a placut, autorul are talent. Pacat de "juvenil adolescent" care pune pe ganduri juratul sever inca de la inceput. Erotism insuficient reprezentat, insa evocare misto a fiorilor iubirii de varsta frageda.
Ploaie cu zane - de Caldarusha - Poveste cu incarcatura erotica destul de semnificativa, chiar daca tema e veche de cand veacul

Revin cu detalii daca e cazul