Comentarii la concursul de genialitati
de fapt epoca incepe cu Ioan al VIII-lea care a fost intai otravit de apropiatzii sai, shi cum otrava nu era suficient de rapida, pana la urma s-a ajuns la ciocan 

- aphextwinz
- Junior Member
- aphextwinz
- Junior Member
loool, bucata aia mi-a scapat la vremea respectiva. Si oricum n-as fi inteles aluzia pana n-am pus mana pe Herodot si "povestile" lui.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
.. nu stiu cum naiba citesc eu posturile (adica stiu, nu-s atenta deloc), abia acum vad ca la intrebarea cu gondolele raspunsese si O. Mosh .. scuzatz
oricum, intrebarea cerea si detalii (cand, de ce), pe care afex respectiv faw le-au dat, asa ca e ok, zic io
oricum, intrebarea cerea si detalii (cand, de ce), pe care afex respectiv faw le-au dat, asa ca e ok, zic io
- Alienor
- Junior Member
bei, mikutzule, tipa de care ziceam este creditata drept inventatoarea sutienului, in forma in care-l cunoastem
noi astazi
acum, cine a imaginat chestia asta si a pus-o in aplicare... nush daca se cheama tot inventat

acum, cine a imaginat chestia asta si a pus-o in aplicare... nush daca se cheama tot inventat

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
Cica:
In 1889 Herminie Cadolle of France invented the first modern bra, a two-piece undergarment called le bien-íªtre
In America, Mary Phelps Jacob was granted the first U.S. patent
for the brassiere (nr 1,115,674), in 1913. She was aided in this work by her French maid, Marie
. Her invention is most widely recognized as the predecessor to the modern bra.
Dar primele au fost femeile minoice, care purtau sutienele alea decupate de li se vedea tot :p
lol, fenicienii bre?! na ca se inseala wikipedia
In 1889 Herminie Cadolle of France invented the first modern bra, a two-piece undergarment called le bien-íªtre

In America, Mary Phelps Jacob was granted the first U.S. patent

Dar primele au fost femeile minoice, care purtau sutienele alea decupate de li se vedea tot :p
lol, fenicienii bre?! na ca se inseala wikipedia

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Fenicienii astia au fost cei mai meseriasi in materie de prostitutie....si cum erau comercianti de vaza nu-si permiteau sa arate marfa cu tatele atarnate asa ca le-au ambalat.
nbm....am boldit "au" in intrabare cu un anume scop...

nbm....am boldit "au" in intrabare cu un anume scop...

- mikutzul
- Junior Member
kant emir, iarta-ma ca te deranjez...dar ce plm vrei sa intrebi ? nu poti formula si tu ca un om normal ? eu nu inteleg nimic din intrebarea ta....
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Explicitez: Eminescu, cel care a fost acuzat adesea de plagiat, s-a inspirat (ca multi dintre artisti) din diverse surse. Una dintre scrierile sale - deja "ginita" de SOLARIS, "Scrisoarea I" are o un vers (interpretabil ca fiind doua, avand in vedere si sursa) aproape tradus cuvant cu cuvant. Care este sursa? Ori versul - l-am bagat eu la inaintare - ?
Suficient?
Suficient?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
acum am inteles. iarta-mi prostia.
este vorba despre marile scrieri indiene din care Eminescu s-a inspirat. Mahabharata si Ramayana.
este vorba despre marile scrieri indiene din care Eminescu s-a inspirat. Mahabharata si Ramayana.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Imnul creatiei din Rig-Veda
Versul referitor la nasterea universului din nefiinta anterioara inclusiv timpului.
-
sol - Junior Member
ati distrus concursul asta. ce plm e aici ? ne distram...sau punem intrebari la care nici Nicolae Manolescu nu stie sa raspunda ? 

-
nu bre miraculosule, acu concursu ie "concurs de sparjeri in figuri" sau "care ie cel mai rotund". nu vezi ca juaca-n doi?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
vad ~(
am pregatite 2 intrebari marfa de tot. unde le pot pune ?
am pregatite 2 intrebari marfa de tot. unde le pot pune ?

-
ati distrus concursul asta. ce plm e aici ? - n-am ras azi la bancuri (de fapt, n-am ras pe nicaieri, dar nu se pune) cum am ras la postul asta. Ai o bere, OM, m-ai inveselit grozav.
Da' bine bre, cum sa mai fie de jenialitati daca ar raspunde tot OM-ul? (Rautate cu tinta : ...sau macar daca ar pricepe intrebarea?)
O bere si pt Solaris - ermetism si rafinament duse dincolo de limitele comunicarii "normale".
mda, si-un edit, ca-au mai aparut "nejte" - nu fitzi bre, oameni rai, ca nu-i chiar asa. N-am stiut nici cu popa Galeriu (e drept, am banuit, dar n-am mai dat "la plesneala" si a doua oara), si nici cu P B n-am nici o treaba
Da' bine bre, cum sa mai fie de jenialitati daca ar raspunde tot OM-ul? (Rautate cu tinta : ...sau macar daca ar pricepe intrebarea?)
O bere si pt Solaris - ermetism si rafinament duse dincolo de limitele comunicarii "normale".
mda, si-un edit, ca-au mai aparut "nejte" - nu fitzi bre, oameni rai, ca nu-i chiar asa. N-am stiut nici cu popa Galeriu (e drept, am banuit, dar n-am mai dat "la plesneala" si a doua oara), si nici cu P B n-am nici o treaba
- kant emir
ce-mi zici mie de cartzi ? 

-
chiar miraculosule, iote la jiji becali ce parti are
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eye-ule...am si eu 2 intrebari...pe care special pentru tine le-am conceput. bine...una era pt. Necko...dar in lipsa ei..ti-o pun tie (intrebarea
). unde sa le adresez ?

-
Oribilul Mosh scrie:ati distrus concursul asta. ce plm e aici ? ne distram...sau punem intrebari la care nici Nicolae Manolescu nu stie sa raspunda ?
Iata c-am formulat o intrebare (departe de inaccesibilitati Manolescine) care sa-ti dea ocazia sa ne uimesti cu macar una dintre cele doua intrebari pe care zici ca le-ai pregatit:
eye-ule...am si eu 2 intrebari...pe care special pentru tine le-am conceput. bine...una era pt. Necko...dar in lipsa ei..ti-o pun tie (intrebarea ).
- kant emir
vreau numai sa postez un zambet ...
cald ...pentru o anumita intrebare
prietenii stiu de ce
NA ! ca m-ati omorat cu bere Brasov, cu servus, ca acum o dau si eu in domeniu. o fi vreun semn.

prietenii stiu de ce
NA ! ca m-ati omorat cu bere Brasov, cu servus, ca acum o dau si eu in domeniu. o fi vreun semn.
"Treat people as if they were what they ought to be
and you help them to become what they are capable of being."
and you help them to become what they are capable of being."
- aurora
- Junior Member