O shueta...amicala

Mesajde Djinn » Mie Mai 18, 2005 11:41 am

da bre, asa mi-a sunat si mie, a computer game :p da' n-am luat-o asa, io m-am gandit ca e ceva de genul "evolutiei" aleia de-o pomeni felina, deci dupe acest nivel doi urma unu' si mai pervers :D vaz ca n-am fost cumplit de pe langa, gud.

Si da, o opera literara este deschisa interpretarilor - la o adica, fiecare cititor, prin actul lecturii, o "re-creaza", pentru ca o judeca dupa propriile conceptii/valori/etc, yada-yada si luceafarul straluceste, deci exista "riscul" ca fiecare cititor s-o perceapa in alt mod si eventual nici unul dintre aceste "interpretari" nu va fi cea pe care a intentionat-o autorul, tough luck :D

Io d-aia am incetat sa ma mai oftic ca juriul nu ma intelege ~p

ps - I hope i'm making sense, ca azi iar am zi de munci grele si mi-e si-o foame de mor, ma duc sa mananc, pa.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde eyewitness » Mie Mai 18, 2005 11:43 am

merengueeee... ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Djinn » Mie Mai 18, 2005 11:46 am

si-am uitat sa adaug: "o judeca dupa propria experienta de viata sau culturala" :rolleyes:
(edit: am adaugat "culturala" ca sa nu se inteleaga ce-a inteles perversu de daimon ~p deci da, azi nu sunt prea coerenta, distractie placuta )

shefu, adica ce vreti a spune? ca sa stiu daca-mi prieste pranzu au ba :D
Djinn

Mesajde SOD » Mie Mai 18, 2005 11:57 am

tzinad seama de faptul ca io maine dimineatza pelc din buc si ma intorc pe 23, iar listele cu explicatzii nu exista, am o singura intrebare. cum se rezolva depunctarile pentru ashezatul in pagina si folosirea sh / tz ? nu de alta, da asta e singura problema palpabila ce vreau s-o semnalez.

asta deocamdata.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mie Mai 18, 2005 12:00 pm

shefu, adica ce vreti a spune? ca sa stiu daca-mi prieste pranzu au ba

voiam sa zic ca...

merengueeeee ~p
eyewitness

Mesajde nbm » Mie Mai 18, 2005 12:02 pm

SOD,
din punctu meu de vedere, exprimat si zilele trecute, avind in vedere ca fc-u nu accepta decit cu greutate diacritice, daca folosesti s in loc de sh si t in loc de tz nu e nici o problema. NU DEPUNCTEZ LIPSA DIACRITICELOR ;) si nici nu punctez in plus prezenta lor
in schimb, depunctez limbajul de chat

cit priveste treaba cu paragrafele, eu propun ca - daca mai ai probleme de acest gen - sa vb cu dana, cum ti-am sugerat, si ulterior sa atentionezi juriul pe acest thread sau pe orice alte cai ca s-au modificat posturile.
evident, ca aceste precizari sunt valabile si pt ceilalti concurenti
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde Alienor » Mie Mai 18, 2005 12:03 pm

Eu una nu am depunctat la asezarea in pagina, mai ales pt ca m-am gandit ca e posibil ca textele sa fi aparut in alta forma decat cea initiala.

Cat priveste folosirea lui sh si tz, astept si parerile celorlalti jurati ; la o adica, in caz de majoritate, pot sa ma chinui sa fac abstractie.. repet insa, pe mine sh si tz ma duc cu gandul mai degraba la conversatii bascalioase pe ym decat la un text literar.
Alienor
Junior Member

Mesajde Djinn » Mie Mai 18, 2005 12:09 pm

eyewitness scrie:merengueeeee ~p

no, azi oi fi io grea de cap, tot n-am intales :p

einuei, treaba cu paragrafele:
In loc de alineat, baga rand gol intre paragrafe. Asa arata bine in posturi si e usor de citit.

ex:

bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla.

- yada-yada, bla-bla-bla.
- bla?
- parol, yada.

yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada yada-yada.

blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla blabla.

- bla.
- &^%$$!
- ba pe ma-ta.

etc :p
Djinn

Mesajde gaga » Mie Mai 18, 2005 12:10 pm

da sod, e pana maine la 12 si daca scrieti in viteza asta nu apuc sa vaz nimic ca merge prost netu.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Mie Mai 18, 2005 12:23 pm

fluffy, ce-i mai sus sunt spicuiri din povestirea ta SF? io sper sa nu ~p

merengueeee

edit: nu depunctez folosirea lui sh sau tz. insa preferabil ar fi eliminarea lor si folosirea duar in cazuri exceptionale atunci cand exista posibilitatea de similitudini ca de exemplu :

-shortz - obiect de imbracaminte aplicat peste haine
-sort - tip, gen etc
-short - pantaloni scurti
-sortz - mod de alegere
eyewitness

Mesajde gaga » Mie Mai 18, 2005 12:32 pm

merluc: se poate aseza in pagina in vbuletin? ca parca la gabuba vazusem nejte scripturi. de fapt el mi-a dat pm de genu:

[CENTER ]Mana, toropita, somn.[/CENTER ]
[RIGHT ]de Pierrick
[/RIGHT ]

adica daca le trimitetz asa io asa le pun, daca are paragrafe in word si alti michimausi, in fericitul caz in care merge mailu si le primesc, tot nu stiu sa le transcriu ca programatorii si de fapt nu ca nu stiu da nu crez ca ie biznisu meu.
gaga

Mesajde SOD » Mie Mai 18, 2005 12:33 pm

nbm - nu mai departe de ieri scrie:SOD,
Nu stiu daca ai terminat cu mine si mai vrei alte explicatii de la juratu nbm, dar...
Cele de mai sus sunt notele mele pentru lucrarea ta trimise catre baicsu. sa ti le detaliez:
stil si estetica - dupa cum am mentionat deja, am scazut foarte mult pentru sh si tz si pt greselile de scriere (nu ma intereseaza daca sunt din neatentie sau din necunoastere)
la tehnica ai una dintre cele mai mari note acordate de mine la acest capitol. am depunctat usor finalul, care mi s-a parut - MIE - nepotrivit cu tonul lucrarii
la originalitate ai o nota medie pentru ca lucrarea ta nu m-a surprins, precum cea cu chiuvetele - de exemplu. sa nu ma intelegi greshit, nu cred ca e o idee rea, doar ca am trait cu impresia ca imaginile prezentate de tine le-am mai vazut/citit pe undeva (cum zicea si daimon).
precizarea privind lipsa erotismului din primul meu mesaj de comentarii nu s-a soldat si cu depunctari, era doar o remarca personala.

PS: am spus ca, la modul general, am depunctat lipsa de paragrafe, dar oricum nu conta prea mult la nota finala.
daca astea sunt conditiile forumului, eu nu am ce sa fac si mai ales nu am de unde sa stiu. singura solutie e sa modifice dana posturile care nu corespund paragrafarii initiale

[quote="nbm, acu cateva minute"]SOD,
din punctu meu de vedere, exprimat si zilele trecute, avind in vedere ca fc-u nu accepta decit cu greutate diacritice, daca folosesti s in loc de sh si t in loc de tz nu e nici o problema. NU DEPUNCTEZ LIPSA DIACRITICELOR ]

bai nene, pai cine ma judeca pe mine ? io personal, daca pana plec acasa, adica la orele 19.oo, nu primesc raspunsuri clare, ma retrag si ma fut in concursul vostru.

si zi bre nmbule, cum e cu punctarea? ia bre lecitina daca nu mai tzii minte ce scrii dupa o zi pa alta.

dana, vreau sa-mi zerolvi problema cu asezarea in pagina.

fluf, mersi. pe mine nu ma ducea capul.

+ de asta, in regulamnt zice ca e voie cu sh si tz. hai, hotaratzi-va, facetzi brainstroming si datzi pana deseara regulamentul ala bun. si poate ne explicatzi pana la urma de ce sunt 3 note pentru 5 criterii.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Djinn » Mie Mai 18, 2005 12:33 pm

cu placere, sod.

aiule, sunt cenzurate mah, sa nu mi le copieze careva :p

(corecta corectura, danone, mersi.)
si aia care nu stie vbulletin? mi se pare ca cei care stiu ar avea astfel un atu si nu stiu daca e corecta treaba.
Djinn

Mesajde gaga » Mie Mai 18, 2005 12:36 pm

sod, nu am cum sa iti rezolv fiindca nu stiu scripturi iar wordul de la tine nu l-am primit data trecuta ca rugam io pe cineva.
gaga

Mesajde nbm » Mie Mai 18, 2005 12:43 pm

nene SOD, care e problema?

io depunctez scrierea cu sh si tz, nu cu ş si ţ
adica nu ma deranjeaza faptul caco mputeru vostru sau forumul nu accepta diacritice si folositi s si t, ma deranjeaza scrierea de chat. acum e clar?
nbm

Mesajde eyewitness » Mie Mai 18, 2005 12:47 pm

ma retrag si ma fut in concursul vostru

sod, concursul este AL NOSTRU, al tuturor, adica si al tau

io zic sa te calmezi ca oricum nu intelege nimeni exact ce vrei, mai bine iti versi energia creatoare teleportandu-te in anu 2125 :D
eyewitness

Mesajde SOD » Mie Mai 18, 2005 12:56 pm

danone scrie:sod, nu am cum sa iti rezolv fiindca nu stiu scripturi iar wordul de la tine nu l-am primit data trecuta ca rugam io pe cineva.

mintzi. tzi-am trimis si pe pm si pe mail. vezi in atashament.

deci, cum imi rezolvi depunctarea din cauza aranjamentului?

nbm ule, baiete, regulamentu nu e valabil si pentru tine? esti incoerent.
Fişiere ataşate
mail trimis.jpg
mail trimis.jpg (220.27 KiB) Vizualizat de 3778 ori
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nbm » Mie Mai 18, 2005 12:59 pm

SOD,
regulamentul concursului e aici:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=14413

arata-mi si mie unde scrie ceva de sh si tz si eu imi maninc mouse-ul, pe cuvint :D

pies: credeam ca am lamurit treaba cu incoerenta ~p

iedit: uite cum ajunsei la postu cu numaru o mie. nu-mi ramine decit sa-ti multumesc nene SOD pentru disputa noastra - sper - amicala, cum ii zice titlul threadului, ca altfel - la cite trebi s-a strins pe capu meu - nush cind mai ajungeam la postu milenar :yD
nbm

Mesajde SOD » Mie Mai 18, 2005 1:09 pm

uite, io itzi dau alt link si citesti matalutza totul si cu sigurantza ajungi si la partea cu pricina.

http://www.fanclub.ro/forumdisplay.php?f=237
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Mie Mai 18, 2005 1:13 pm

bre cata sa mor io ca ma faci cu capu, ai uitat ca nu mergea mailu?

io(5:15:24 PM): imi trimitz capodopera?
sod (5:15:45 PM): dap
sod(5:16:00 PM): am trimis
[...]

io(5:17:32 PM): bre tu mi-ai trimis povestea pe mail?
io(5:17:57 PM): nu pe PM?
sod (5:21:28 PM): pe mail
sod (5:21:30 PM): de ce?
sod (5:21:40 PM): ceare a face?
io (5:21:40 PM): am probleme cu mailul momentan

si chiar daca l-as fi primit: "nu am cum sa iti rezolv fiindca nu stiu scripturi"

io mai devreme scrie:merluc: se poate aseza in pagina in vbuletin? ca parca la gabuba vazusem nejte scripturi. de fapt el mi-a dat pm de genu:

[CENTER ]Mana, toropita, somn.[/CENTER ]
[RIGHT ]de Pierrick[/RIGHT ]

capisci? poti sa imi trimiti si sa primesc o mie de worduri asezate in toate directiile, nu stiu sa transfer asta in vbuletin!!!
gaga

Mesajde nbm » Mie Mai 18, 2005 1:23 pm

SOD scrie:uite, io itzi dau alt link si citesti matalutza totul si cu sigurantza ajungi si la partea cu pricina.

http://www.fanclub.ro/forumdisplay.php?f=237

SOD, io vad ca nu avem sanse sa ne intelegem
matale m-ai trimes la regulament, io iti aratai ca regulamentu nu are prevederi in acest sens. nici tu, nici eu nu ne-am referit la comentariile pe tema concursului

si cum nu vad nici o ieshire din treaba asta, luati voi o decizie, ca mie mi s-a urit de discutii, si eu ma voi conforma

parerea mea a fost deja postata de mai multe ori si in multiple forme. daca vrei, o mai nuantez:
sunt de acord cu ceea ce a zis aiu mai sus - cind pot fi probleme de intelegere se pot folosi sh si tz - dar nu trebuie abuzat de ele, pt ca eu unul nu ma simt atit de batut in cap, incit sa nu inteleg ca prin "fetita" tu ai vrut sa zici "fetitza"
nbm

Mesajde SOD » Mie Mai 18, 2005 1:27 pm

regret nespus ca nu am arhiva activata, sa fi vazut cum mi-ai scris imediat ca si-a revenit mailul tau.

plus de asta, exista atasament.

plus de asta, io , daca ar fi sa fac maine un concert cu lost din postura de organizator si n-as face rost de cinele, cu toate ca stiu ca asha s-a cerut in rider, as sugeo.
tu, din postura de organizator la concurs, cu toate ca stiai ca se depuncteaza asezarea in pagina, nu ai facut nimic in directia asta.

plus de asta, regulamentul de voi e facut, nu de mine. pe mine nu m-atzi bagat in seama. asa ca vreau un raspuns clar.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Mie Mai 18, 2005 1:28 pm

RUGAMINTE MERLUCIANA IN ATENTIA JURATILOR

cand imi trimiteti pe pime notele, puneti la titlu una din urmatoarele doo variante: etapa a doua - note sau note - etapa a doua.
multumesc

ps: in loc de etapa, puteti sa bagati orice sinonim (runda, proba, etc etc).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Mie Mai 18, 2005 1:35 pm

am io arhiva, am zis ca poate-si revine maine mailu kilului, oicum nu e important pt. ca l-am luat din PM si l-am postat, daca a venit sau nu deja nu conteaza.

plus de asta s-a stabilit ca sa se trimita pe PM si in plus de asta daca chiar vrei TU special ca pentru TINE sa facem exceptie si sa le primesc pe mail nu am ni'ca impotriva cu mentiunea ca acasa nu am mailu' de aici si aici p'ala de acasa. am mai facut exceptii cu mailu' pt cei din strainezia si parca odata pt flufi ca nu stia sa dizableze smilurile asa ca nu ma deranjeaza. da' poate se vor simti nedreptatiti ceilalti care folosesc pm. mie mi-e egal.

=============
test:

Cod: Selectaţi tot
Care a zis ca bautura e buna daca te tii de ea mare dreptate a avut. Uite eu nu reusesc sa ma tin la nesfarsit, mai ales din cauza prestarii de diverse beneficii in folosul companiei si aici in sanul firmei nu te lasa sa consumi. Mai ales fiindca iau si bani pentru ca sa ard gazul trebuie sa respect asta.

Ferice cu weekendurile.

edit:
plus de asta, exista atasament.

asa si? la ce foloseste? :con:
plus de asta nush de ce amesteci personalu' cu forumu' da ma rog.
gaga

Mesajde SOD » Mie Mai 18, 2005 1:38 pm

tot nu se justifica trunchierea textului original. trebuia sa te gandesti dinainte.
si daca sunt singurul care cere asta? e dreptul meu, drept pentru care chiar doresc raspuns nu discutzii pe marginea altor raspunsuri.

draga mea, io nu vreau nimica tu special pentru mine. de obicei, cand vreau ceva, obtzin. garantat.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Mie Mai 18, 2005 1:42 pm

zi clar ce vrei tu atunci. vrei ca tie sa iti pun wordul, da?

edit: cum adica trunchere? vrei sa zici ca am pus altceva decat mi-ai trimis tu pe PM??????
gaga

Mesajde eyewitness » Mie Mai 18, 2005 1:43 pm

asa ca vreau un raspuns clar

merengueeee
eyewitness

Mesajde SOD » Mie Mai 18, 2005 1:48 pm

danone scrie:edit:

asa si? la ce foloseste? :con:
plus de asta nush de ce amesteci personalu' cu forumu' da ma rog.

care amestecaturi, ca nu ma prind? + de asta, la amestecaturi deastea, ejti meshtera. cea mai meshtera!

la cetzi foloseste atashamentu? iote :

Regulament
----------

1/ Toti concurentii sunt obligati sa trimita lucrarile fiecarei probe organizatorului Danone sub pseudonim in termenul comunicat de organizator, pana la data/ora limita.

E scris de manutza ta si nu zice nimica de pm, mail sau porumbel calator. singura ta treaba era sa te asiguri ca ele vor fi oferite jurilor in forma originala. sau sunt io dement?
Fişiere ataşate

[Extensia doc a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]

FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Mie Mai 18, 2005 1:58 pm

singura ta treaba era sa te asiguri ca ele vor fi oferite jurilor in forma originala.

unde zice asta? ar insemna sa aiba tot forumu' mailul meu!!!! nu iti dai seama? vad si eu ca nu zice PM da' ma gandeam ca se subantelege PM, toata lumea (exceptiile se stiu) a dat PM, am zis eu vreodata ceva de mail si forma originala? cum sa dau mailul firmei la toti dementii???????? nici prin gand nu-mi trece, sa imi fac cont special e zadarnic fiindca nu pot accesa de aici. in plus spamul meu opreste o droaie de lucrari, cum pnm sa le primesc pe mail????

bre a mai inteles si altcineva ca nu trebuie trimise pe pm? forma lor originala era cea de pe peme, io asa stiu.
gaga

Mesajde Djinn » Mie Mai 18, 2005 2:10 pm

iote bre, misto ideea de a le baga ca attachmenturi.

Numa sa-si scoata autorii numele de pe docoment cand salveaza [(pentru cine nu stie: Tools -> Options -> Security -> Remove personal information on save (check za damn box si gata) ].

Mie mi-ar conveni asa. Considerati ca exista vreo problema, vreun obstacol? :con: Votam?

ps - ah, problema e la mail, da :( question: se pot atasa fisiere la PM? Ca asa chiar ca n-ar mai fi nici o problema.
Djinn

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Concursuri creatii literare