Artistii din Romania !
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Artistii din Romania !
"Artistii" din Romania nu au nici o vina ca sunt asa cum sunt , vina o poarta cei care ii produc ,si cei care ii promoveaza care vad numai bani in fata ochiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilor ! In muzica romaneasca toti sunt o familie !!!! Daca ii cunosti pe Animal X , normal ca iti pune o vorba buna undeva sus , daca tactu' este vreun director de casete la taraba si a facut bani se rezolva , peste noapte esti si tu Acacakent sau un Adrian Copilu futut' de o minune ! Nu mai dati vina pe ei ! Eu nu vreau sa le iau apararea , nici nu am de ce , dar ganditi-va ca peste noapte ar da norocul peste voi si a-ti fi si voi "vedete" , crede-ti ca va veti amiti ca spunea-ti cuv . frumoase despre "aristii" astia de doi lei ?
- Blackie
- Junior Member
Re: Artistii din Romania !
Hai sa nu ne kkm pe noi shi sa nu ne mai ascundem dupa deget... Vina este impartzita shi spun asta pt ca shtiu, ca acolo unde exista cea mai vaga urma de bun simtz se spune nu, fiecare cunoscundu-shi calitatzile shi defectele. Este ilogic ca un afon sa ishi doreasca sa fie (macar) muzicant daca are bun simtz. Hai sa nu mai gandim din prisma fripturishtilor, in stil parvenitist. Daca tu gandeshti asha, inseamna ca daca vei avea ocazia, vei deveni unul dintre ei, dintre cei carora le gaseshti o scuza la momentul asta. Shtii ? A fost odata un nene , Napoleon parca, ce zicea ca "de la magnific la penibil nu e decat un pas". Itzi spune ceva treaba asta ?
Same shit, diffrent day...
- vladonne
- Junior Member
Re: Re: Artistii din Romania !
pana la urma tine totul de simtul penibilului pe care il detine fiecare. eu personal nu ash aparea pe o scena sa cant nici pt un milona de dolari. nu de alta, dar sunt perfect constient de limitele mele. si chiar daca ash avea un tatic sus-pus sau un prieten printre vedetele de astazi, dar nici un pic de voce sau de ureche muzicala... tot degeaba.
cum poti sa le dai circumstante atentuante unor "Georgia" unor "Andre' sau "Axxa" ori cum pana mea se numeau? au ales sa se faca de ras in fatza "natiunii" si au facut-o. aici nu mai e de vina nici producatorul care si-a bagat o miutza de para in buzunar ca-i murea nevasta necosmetizata shi nici parintele care ar da miutza respectiva sa-shi shtie plodul fericit. is devina aia care nu au simtul realitati si care cad in penibil.
si daca tot Napoleon spunea ca "modestia este pentru prosti si pentru mediocri" asta nu inseamna ca trebuie aduse in fata chiar defectele pe care, trebuie sa recunosc, le avem cu totii.
cum poti sa le dai circumstante atentuante unor "Georgia" unor "Andre' sau "Axxa" ori cum pana mea se numeau? au ales sa se faca de ras in fatza "natiunii" si au facut-o. aici nu mai e de vina nici producatorul care si-a bagat o miutza de para in buzunar ca-i murea nevasta necosmetizata shi nici parintele care ar da miutza respectiva sa-shi shtie plodul fericit. is devina aia care nu au simtul realitati si care cad in penibil.
si daca tot Napoleon spunea ca "modestia este pentru prosti si pentru mediocri" asta nu inseamna ca trebuie aduse in fata chiar defectele pe care, trebuie sa recunosc, le avem cu totii.
"cata luciditate atata drama; cata prostie atata melodrama"
-
kris - Junior Member
cred ca exagerezi!
eu as canta pe o scena pt 1000$,deci mult mai putin decat zici tu!
Dar,ar fi ceva de distractie,nu sa fac ''cariera'' si sa dau interviuri despre oboseala din studiou si despre botul de se face la producator!
Confundati chestiile una cu alta!Oameni care vor sa-si depaseasca conditia exista(nenumarati chiar),dar producatorii ii aleg pe ratatii sefi!
Dar,ar fi ceva de distractie,nu sa fac ''cariera'' si sa dau interviuri despre oboseala din studiou si despre botul de se face la producator!
Confundati chestiile una cu alta!Oameni care vor sa-si depaseasca conditia exista(nenumarati chiar),dar producatorii ii aleg pe ratatii sefi!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Cand eu ma duceam in discoteci cu prieteni , amici erau tratati ca niste ciudati pt. ca ne imbracam altfel ca avem paru de parca ne-am facut freza cu furca si mai dansam si cidat [ Cei drept , eu nu stiu sa dau din buric !] , erau si sunt numai manelisti care aveau ce aveau cu noi , e uite vremurile s-au schimbat ,acum manelistii astia imputiti care au ridicat manelele au inceput sa-si ia toti pluovere rosiiiiii cu pantaloni la dungulita si pantofi negri cu ciorapi albi , si ca sa fie tot tacamul mai si-au facut si tepi , poate nu ma crezi da eu sunt unu din ala disperat care face muzica de mult timp si ma chinui cu casele asetea de kkt pe 3 ani , acum m-i s-a oferit sansa ! Acum ramane de vazut cat de naspa suntem ca pe noi nu ne promoveaza nimeni important ! As accepta sa spuna cineva daca suntem naspa , daca ar avea dreptate , dar am facut in general tot cu banii nosti munciti , nu am pus prietena sau amica sa-mi dea din cur pe la vreun director ! Nu inseamna ca toti artistii sunt inculti sau nu au bun simt , daca ai stii cat a suferit Bodo de Proconsul ca sa ajunga ai sa dea lectii me muzica poate ca nu ai mai zice sa sunt lipsiti de bun gust !:confused:Initial trimis de vladonne
Hai sa nu ne kkm pe noi shi sa nu ne mai ascundem dupa deget... Vina este impartzita shi spun asta pt ca shtiu, ca acolo unde exista cea mai vaga urma de bun simtz se spune nu, fiecare cunoscundu-shi calitatzile shi defectele. Este ilogic ca un afon sa ishi doreasca sa fie (macar) muzicant daca are bun simtz. Hai sa nu mai gandim din prisma fripturishtilor, in stil parvenitist. Daca tu gandeshti asha, inseamna ca daca vei avea ocazia, vei deveni unul dintre ei, dintre cei carora le gaseshti o scuza la momentul asta. Shtii ? A fost odata un nene , Napoleon parca, ce zicea ca "de la magnific la penibil nu e decat un pas". Itzi spune ceva treaba asta ?
- Blackie
- Junior Member
Bei...
Dar cand o sa ai acolo banet o gramada, tie o sa-ti mai pese imagine at generala, poate ca da, dar la majoritatea, o sa le pese banii. Ar fii fain sa nu te doara in cur shi sa ignori orice presiune ca sa te schimbi.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Re: Re: Re: Artistii din Romania !
Povestea lui Bodo o shtiu destul de bine. Poate shi pentru ca ii dau punctaj mare de pe vremea lu ala micu' de dadea din mana. Shtiu cat de greu a dus-o ... shi pe vapoare shi in alte conujuncturi ... Dar ce are a face chestia subtzire shi ascutzita de intra mereu in coastele lu' nea Nelu, cu dedicatzie din partea opozitziei, cu penibilul de care se acopera multzi dintre asha zishii noshtrii artishti ? Nu cred ca are vre-una. Daca tu faci parte din tanara generatzie, bine ai venit in aceasta jungla .... Itzi doresc succes shi am sa comentez doar in momentul in care voi shtii despre ce e vorba. Asha ca momentan ramanem la prezumtzia de nevinovatzie.
- vladonne
- Junior Member
Mergand p principiul k e mai vinovat cel kre da ordinul decat cel care il executa consider in primul rand producatorii drept principali vinovati. Totushi, tentatzia banului e mare shi dak mai provine shi dintr-o familie mai saraca, pushtiul pune botu' shi se screme sa fak ceva k sa scoata shi el nishte bani, sa se descurce. Ceea ce e grav e k ajunshi sus, ei uita d unde au plecat, uita cine au fost, se umplu de ipocrizie shi ajung in final nishte artishti de doi bani cu mult prea multe impresii in cap. Tase zicea odata:"Cu ce te ajuta sa cashtigi lumea toata, dak oferi in schimb sufletul ca plata?". In concluzie nu am nimic impotriva celor ce sunt urcatzi pe scena ademenitzi de bani, doar k ar trebui sa realizeze k sunt nishte nimicuri in muzik shi k mai rau se fac de ras, dar sunt de parere k producatorii sunt adevaratzi mafiotzi shi merita pushi la zid!
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Normal ca producatorii 'sunt de vina' si 'sunt tentati de bani', ca doar asta e afacerea lor. Ar fi o treaba sa fie ca in evu mediu, artistu cinta in piata publica si daca nu place nu-i da nimeni bani sau, mai rau, il leaga de vreun copac sau il alunga din sat
Dar nu mai suntem in evul mediu. Producatorii au intrat in biz-ul asta ca sa faca bani de pe urma poporului cumparator de muzici. Si aici nu vad nici o vina. Daca ar fi exclusiv artisti de calitate s-ar promova, cred, doar calitate. Daca 90% din muzicantii nostri sunt de umplutura, tre sa-i vinda pe aia!

- Rolf
- Junior Member
Re: Artistii din Romania !
Initial trimis de Blackie
"Artistii" din Romania nu au nici o vina ca sunt asa cum sunt , vina o poarta cei care ii produc ,si cei care ii promoveaza care vad numai bani in fata ochiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilor ! In muzica romaneasca toti sunt o familie !!!! Daca ii cunosti pe Animal X , normal ca iti pune o vorba buna undeva sus , daca tactu' este vreun director de casete la taraba si a facut bani se rezolva , peste noapte esti si tu Acacakent sau un Adrian Copilu futut' de o minune ! Nu mai dati vina pe ei ! Eu nu vreau sa le iau apararea , nici nu am de ce , dar ganditi-va ca peste noapte ar da norocul peste voi si a-ti fi si voi "vedete" , crede-ti ca va veti amiti ca spunea-ti cuv . frumoase despre "aristii" astia de doi lei ?
Eu zic sa mai bagi o optiune la sondaj - de vina sunt si cei care cumpara tot gunoiu asta in sute de mii de exemplare.
Explica-mi si mie de ca casele de discuri ar trebui sa refuze sa faca bani din prostia poporului. Atata timp cat nu pot face bani din inteligenta si cultura muzicala a susnumitului popor...
- gazela
- Junior Member
Initial trimis de gazela
Eu zic sa mai bagi o optiune la sondaj - de vina sunt si cei care cumpara tot gunoiu asta in sute de mii de exemplare.
Explica-mi si mie de ca casele de discuri ar trebui sa refuze sa faca bani din prostia poporului. Atata timp cat nu pot face bani din inteligenta si cultura muzicala a susnumitului popor...
Nu potzi acuza pe nimeni ca asculta ceea ce i se ofera. Intr-o tzara normala, exista shi o contra-oferta, ca la, urma urmei nici la ei nu umbla domnii maidanezi cu numitzii covrigei in, vezi mata ? coditzele lor canine. Partea proasta e ca in Romania nu functzioneaza shi treaba asta. Calitatea este rar intalnita, asha ca revin la produceri care nu fac altceva decat sa indobitoceasca masele(alaturi de radiouri shi mai ales tv-uri) . Ca daca eshti ascultator de adevaraciuni, la un moment dat te shi intrebi daca e ceva in neregula cu tine ca nu ascultzui shi tu d'alea. Think gain !
- vladonne
- Junior Member
Dau vina pe Vest...
Imi amintesc caci acum 5 - 6 ani, cand nu aparuse Atomicu shi toate formatiile astea, muzica romaneasca era de mai bunacalitate. Acuma tot ce facem e sa copiem Vestul, ca se vede ca casele de productie fac shi acolo bani din prostia omului, deci de ce sa nu se faca la fel shi in muzica romaneasca. Oameni fara pic de talent apar in muzica. In viitor, pana shi artisti care nu stiu nica la coreografie o sa poata face un videoclip de invidiat. Cu ceva computer graphics, o sa le schiteze figurinele virtual, shi o sa le puna la niste faze, ca toata lumea care "i-ar vedea dansand" ar zice ca sunt tari.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Re: Dau vina pe Vest...
Initial trimis de Aurolacul
Imi amintesc caci acum 5 - 6 ani, cand nu aparuse Atomicu shi toate formatiile astea, muzica romaneasca era de mai bunacalitate. Acuma tot ce facem e sa copiem Vestul, ca se vede ca casele de productie fac shi acolo bani din prostia omului, deci de ce sa nu se faca la fel shi in muzica romaneasca. Oameni fara pic de talent apar in muzica. In viitor, pana shi artisti care nu stiu nica la coreografie o sa poata face un videoclip de invidiat. Cu ceva computer graphics, o sa le schiteze figurinele virtual, shi o sa le puna la niste faze, ca toata lumea care "i-ar vedea dansand" ar zice ca sunt tari.
Cred ca intr-acolo ne ducem, unde zici tu. Citeam pe la inceputul anilor '90 o carte - "Masinaria Rock'n'roll" - un SF care trata fix aceasta problema - virtualizarea excesiva in domeniul muzicii. Numai ca in cartea aia erau o gasca de nebuni care s-au opus "masinariei". Aici... slabe sperante.
- gazela
- Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii