Divizia A Burger, sezonul 2004/2005

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 19, 2005 2:14 pm

Stancioiu este un portar excelent. Am avut ocazia sa-l vad pe viu de cateva ori. O super achizitie facuta de Steaua. De Bucur nici nu mai zic.
Pacat de Sportu astia. Au dat si dau o gramada de jucatori fenomenali. Daca isi pastrau echipa aveau echipa de Champhions League !
Sunt sigur ca si Tibi Balan va pleca in vara.
eye-ule...de ce nu investesti niste bani in Sportu ? iti place sa-i vezi asa ? :)

mai ramane sa plece si nea Gigi...si din toamna imi fac abonament la Steaua :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Lu_Lu » Joi Mai 19, 2005 2:18 pm

:shock: :shock: :shock: :shock::cry: :cry: :cry: :cry: :nope:

DE CE L-A DAT AFARA?????? nuuuu..... nu vreau sa plece!!!!!!!!!

il iubesc pe Lacatus, e simbolul STELEI, dar nu e antrenor de Steaua. cine mai pregateste jocurile ca Massimo Pedrazzini?
Hai sa ne mutam la mare!
Lu_Lu
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mai 19, 2005 2:18 pm

eye-ule...de ce nu investesti niste bani in Sportu ?

momental am o afacere mult mai rentabila. investesc in pungi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Ayrton » Joi Mai 19, 2005 2:19 pm

Tibi Balan e 50% la Rapid din vara.

Titi Dumitriu la Steaua! Ole!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 19, 2005 2:19 pm

pai nu vine Lacatus. o sa vine nea Tzitzi...care ultima oara era antrenor pe la UTA Arad parca, nu ? si i-a retrogradat ~p

later edit : vezi Lulu ? valoarea lui nea Tzitzi...este confirmata de ole-ul lui ayrton :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Ayrton » Joi Mai 19, 2005 2:24 pm

La Oradea si la Timisoara a fost in ultima vreme... a plecat dat afara pt ca nu batea pe nimeni...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Lu_Lu » Joi Mai 19, 2005 2:26 pm

intru in silenzio stampa. nu mai vreau sa aud de ei.
ii urasc pe toti.
niste idioti care mi-au mancat toti nervii.
sa faca ce vor.
sa stea si Gigi pe banca, daca vrea.
Hai sa ne mutam la mare!
Lu_Lu
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 19, 2005 2:30 pm

sa fiu eu boss la Steaua stiti pe cine as aduce ? pe Zdrobis. asta mare antrenor. mi-a placut mereu de el.

ayrtone, pe unde e acum ? pe la Slobozia parca, nu ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Lu_Lu » Joi Mai 19, 2005 2:31 pm

ultima chestie: lucratura super jenanta si pe fata.
Hai sa ne mutam la mare!
Lu_Lu
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mai 19, 2005 2:37 pm

pai unul din factorii care au dus la "caderea" stelei din ultima perioada a fost si stilu interistic a lu zenga. omogenizare, aparare, fragmentare , posesie, temporizare . nu poti inpune stelei, echipa cu cea mai mare pofta de gol si spectacol din romania sa juace asa. sa muara bibi daca steaua de 6-7 etape n-a uitat sa marcheze goluri.
eyewitness

Mesajde Ayrton » Joi Mai 19, 2005 2:42 pm

da, Sdrobis e pe la Slobozia sau Urziceni, nu prea stiu exact... dar nu mai zice ca e mare antrenor, ca te aude lumea! :D
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 19, 2005 2:43 pm

mie imi placea de el...pe cand antrena Resita...cand aveau ei marea echipa cu San Siro Ciocoi, Vrajitoarea...etc.

atunci poate vine Hizo la Steaua :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Ayrton » Joi Mai 19, 2005 2:56 pm

memetShol scrie:poola mea bah, cu borcea pe post de sef de haita: ciocu mic si joc de glezne.

la orce echipa mare (aici pastram normal proportiile) se intampla perioade dastea de cacao.

Eu nu m-am referit la jocul echipei ci la ce se intampla in clubul vostru: unii la puscarie (directorul "sportiv"), oare cine urmeaza?, jucatorii sunt injurati cand sunt pe primul loc, presedintele da pumni in bot suporterilor, este amendat si suspendat, galeria asediaza vestiarul, jiji berbecali ameninta pe toata lumea si se autoproclama "Capitanul" (oare o stii cu adevarat ce inseamna asta?), capitanul de echipa face accident de masina prin Turnu Severin si scapa cu spagi grase de urmari penale, antrenorul e concediat cu 3 etape inainte de final... un adevarat haos...
haos asemanator pana la identificare cu cel Craiova...si uite unde s-a ajuns...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde baixinho© » Joi Mai 19, 2005 3:11 pm

apropo de Craiova: "toti jucatorii care fac parte din lotul de seniori sa fie considerati transferabili, iar clubul sa intrerupa platile catre acestia, conditia fiind ca societatea Universitatea Craiova sa-si recupereze cheltuielile facute cu acestia. Pina in prezent, s-au finalizat discutiile cu Adnan Guso, Corneliu Papura, Ionut Lutu, Mihaita Plesan, Cosmin Moti, Ilie Iordache, Mariko Dauda, Madalin Murgan, Jane Gavalovski si Claudiu Dragan. Urmeaza ca in perioada urmatoare, in functie de ofertele primite, sa se poarte discutii cu ceilalti jucatori ai lotului", se arata intr-un comunicat al clubului. Cei zece, dintre care Guso, Dauda, Murgan, Moti, Plesan si Iordache se pare ca vor ajunge la Dinamo, au inceput, joi, sa-si predea echipamentul".
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Mai 19, 2005 3:16 pm

ie frun baiat dejtept sau mai informat sa puna mai jos meciurile pe care la mai au de disputat cele 3 pretendente la titlu, steaua, dinamo si rapid?

mai facem si noi o carcoteala, o speculatie colosha
eyewitness

Mesajde memetshot » Joi Mai 19, 2005 3:16 pm

jucatorii sunt injurati cand sunt pe primul loc

nu, jucatorii sunt injurati cand nu juaca nimic
ieri pana in minutul 85 galeria nu a zis niica...abia pe final s-au auzit uaresce scandaluri

satz amintesc de galeria formatieie rosalbe caresi baga poola dupa 4-0? sau e mai usor sa te uiti peste gard?

steaua are acasa cu bacau in deplasare la brasov...meciuri care in conditii normale nu ar trebui sa ii streseze rau.
meciul decisiv e cel cu poli de acasa...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Ayrton » Joi Mai 19, 2005 3:27 pm

Etapa a 28-a (21 mai 2005)
Dinamo - Otelul
FC Arges - Rapid
Steaua - FCM Bacsu

Etapa a 29-a (28 mai 2005)
Dinamo - U Craiova
Rapid - Farul
FC Brasov - Steaua

Etapa a 30-a (11 iunie 2005)
FC Arges - Dinamo
Sportul - Rapid
Steaua - Poli Timisoara
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 19, 2005 3:34 pm

Eu zic ca Dinamo nu are cum sa nu ia 9 puncte. Iar Steaua va pierde cel putin 2 puncte. Fie la Brasov...fie cu Timisoara in ultima etapa.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mai 19, 2005 3:34 pm

steaua are cel mai usor parcurs zic io
pe urma dinamo si cel mai greu mi se pare pentru rapid

pitestenii intalnesc la pitesti si pe dinamo si pe rapid. poate va face cartzu diferenta :D

in ultima etapa insa, numa dinamo juaca in deplasare pentru ca pentru rapid deplasarea in regie e mai avantajuasa decat daca ar juca in julesti :D
daca no sa fie blat ,rapid va avea insa misiune grea :D
eyewitness

Mesajde baixinho© » Joi Mai 19, 2005 3:42 pm

eyewitness scrie:poate va face cartzu diferenta

e mai greu, ca si-a dat demisia.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Mai 19, 2005 3:57 pm

si are fro inportanta?
banuiesc ca n-a plecat si cu echipa dupa el
eyewitness

Mesajde h0va » Joi Mai 19, 2005 5:01 pm

eo mizez pe otzelari..au mai dat iei odat la cap dinamovishtilor..meciu cu craiova e o gluma..iar la argesh nu crez sa fie pb pt dinamoo :D

acu sper duar ca ai nosh sa cashtige tot pana la final shi vedem atuncea ce shi cum..daca rapid ia 9 puncte din 9 posibile avem uefa asigurata shi in acest moment e ceea ce imi doresc cel mai mult..daca stimabilu' domn copos n'o sa'i vanda pe fundashii nosh de egsceptzie, pe coman, pe vasilache, pe negru shi pe malda chiar avem oareshce shanse in uefa..

in alta ordine de idei, daca rapiduletzu nu poa, prefer sa cashtige dinamo campionatu(in defavoarea stelei), au un lot mai solid decat al stelei shi cu cei care vor veni de la craiova (plesan, motzi) cred ca dinamo are shanse sa incropeasca o echipa bunicica capabila sa treaca de tururile preliminarii din CL

oricum ar fi sper duar sa fie linishte shi pace pe la tuate echipele din tzara..sa dea Domnu sa vina sponsori shi la galatzi shi aia de la tim sa ramana acolo unde ieste :D s'avem shi noi un campeonat serios..

?!
h0va

Mesajde Daimon » Joi Mai 19, 2005 5:40 pm

nu zic ca Poli bate pe steaua in mod mormal, dar eu as prefera sa piarda Poli si sa nu ia dinamo campionatul.
steau are meciurile cele mai usoare si rapid pe cele mai grele... asta la prima vedere.

nu zice nimeni de national nimic? au sanse reale la locul doi!
Daimon

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 19, 2005 5:47 pm

naaa. sunt la 5 puncte de locul 2. doar o minune i-ar plasa acolo la sfarsit.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mai 20, 2005 6:34 am

nu zice nimeni de national nimic? au sanse reale la locul doi!

sansa p00lii si-a fripturii :D
eyewitness

Mesajde eyewitness » Dum Mai 22, 2005 4:42 pm

baics scrie:e mai greu, ca si-a dat demisia.

da bre, vazui meciu cu rapid. ala de statea pe vine langa tusa era ilie balaci, nu?
eyewitness

Mesajde baixinho© » Dum Mai 22, 2005 10:23 pm

claro che si.
ANTI

baixinho©

Mesajde cutuma© » Dum Mai 22, 2005 10:29 pm

mda. blatiadele continua. Titlul o sa-l ia aia care fura mai mult. Imi pare rau de Rapid, sincer, fara pic de ironie, erau singurii care meritau titlul.

Gigi.........du-te invartindu-te......
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde baixinho© » Dum Mai 22, 2005 10:31 pm

n-are de ce sa iti para rau. o echipa care intr-un tur de campionat nu castiga decat un singur meci in deplasare nu (cred ca) merita sa ia titlul.
ANTI

baixinho©

Mesajde cutuma© » Dum Mai 22, 2005 10:34 pm

da, dar e singura echipa care a mai jucat fotbal in retur. Ca sa nu mai zic ca e singura cu o conducere tehnico-administrativa decenta.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fotbal Intern