prostituzie muzicala

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

prostituzie muzicala

Mesajde punkylove » Sâm Apr 13, 2002 11:04 pm

pe bune ca nu stiu ce naiba se intampla pe scena muzici romanesti.........e un fel de bordel shi ata pe bune cauma........ shi macar de ar fi un nul de lux.......dar asha......?
vezi noi formatii ...... de fete cele mai multe care pur shi simplu nu am nici cea mai mica ideie de cum e sa candti shi ....... ca sa nu fiu super rea cred ca totushi au shi ele un talen ...le-o nascut mama lor "cantarete" ( se intele ce vreau sa spun nuh?)
le vezi cat mai dezbracate shi cu niste versuri care sunt pur shi simplu aruncate acolo pe foiae la misto.........sa fie rima shi .... nici pic de minte!
ata ete shi ............ ma intreb daca merita ..... un videoclip ...... o melodie .......ele platesc pt . acestea cu ........ stim noi ce ... shi oare chiar merita?!
e un mister!
punkylove
Junior Member

Asa e punky!!!...

Mesajde Aurolacul » Sâm Apr 13, 2002 11:10 pm

In ce hal a ajuns muzica noastra. Cand te gandesti ca rockerii si hip-hop-erii mai incearca sa salveze ceva, dar e greu cu atatea foramtii de cacat "in joc".
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde punkylove » Sâm Apr 13, 2002 11:32 pm

shi k miam amintit fanii adre ar trebuii sa fie cei mai jignitzi cum , putetzi fratzilor sa iubitzi sa idolaritzatzi niste fiinte demne de dispretz , niste "panarame" de fete! tre sa fii tzicnit ......pe bune! fetele de la "andre" nu stiu decat sa-si arate sanii pe care deabia deabia reusesc sa ii faca sa para mai mari shi .........beatzc scum se imbcraca ....nici nu mai am cuvinte....oribil ......bunicutza mea de la tzara parca avea ratazit prin pod niste palariutze care seamana cu ce se imbraca ele! fitzi doml'e seriosi shi lasazti-va la mana voastra! demne de disptrezt!
punkylove
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Apr 14, 2002 12:25 pm

inca odata imi fac o cruce larga si ma intreb: ortografia e dificila?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

ha ha ha ha ha ha!

Mesajde Joao » Dum Apr 14, 2002 2:04 pm

zice gabytu:cam cat de grea e ortografia?
Grea rau de tot!Iar americanismele aste k-c tz-t,etc,pai ce ,e vina mea ca nu e folosit fontul romanesc?
Oricum tre sa recunoastem ca punky asta are ceva dreptate,dar e o chestie care s-a super spus si degeaba!Daca ar veni cu o solutie ar fi ''ecscelent''!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Daca...

Mesajde Aurolacul » Dum Apr 14, 2002 3:54 pm

Pei ar trebuii ca artistii adevarati din Romania sa provomeze muzica mai cu spor, ca sa nu ne faca de ras formatiile de c**at. Ar trebuii ca sa vada chestia asta ca o misiune de a destepta tara. Sloganuri ca:
"Nu ascultai Minune" sau
"Amicii si Andre strica muzica romaneasca" ar trebuii sa apare prin orase. Oamenii ar trebuii sa organizeze mass proteste impotriva aceste-i "muzici", care nu trebuie ascultata deloc, caci dauneaza grav sanatatii.
Aurolacul
Junior Member

Re: ha ha ha ha ha ha!

Mesajde punkylove » Dum Apr 14, 2002 6:43 pm

Initial trimis de Joao
zice gabytu:cam cat de grea e ortografia?
Grea rau de tot!Iar americanismele aste k-c tz-t,etc,pai ce ,e vina mea ca nu e folosit fontul romanesc?
Oricum tre sa recunoastem ca punky asta are ceva dreptate,dar e o chestie care s-a super spus si degeaba!Daca ar veni cu o solutie ar fi ''ecscelent''!

no adevarul ca dupa ce am vazut shi eu ce am scris doamne imi venea sa......... mor. dar in fine mai greseste omul :ata ete! scuze, sincer scuze shi promis ca alta data nu se va mai intampla! dar eram ff grabita shi in plus........
ei :ata ete!
dar ma bucur ca miai dat dreptate in ceea ce priveste subiectul shi sper sa mai venitzi cu argumente pro .....ideii mele!
mersi pt intelegere!:a
punkylove
Junior Member

incredibil!

Mesajde Joao » Dum Apr 14, 2002 7:25 pm

Draga punky,te rog sa-ti recitesti mesajele inainte sa le trimiti(nu stiu cati ani ai,putini banuiesc)dar ai greseli de ortografie...........
Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun asta,dar fii mai atenta in viitor(sper sa-ti insusesti critica ca si pe cealalta si sa nu te superi):a
Oricum nici solutia aurolacului nu e buna,ar insemna sa le dam ami multa atentie,ceea ce ar fii rau de tot!
Sa-i ignoram e cea mai buna solutie momentana!(Parerea mea):(
Joao
Junior Member

cacao

Mesajde Fester » Dum Apr 14, 2002 9:24 pm

Problema e ca daca marea majoritate a romanilor si-ar dori o altfel de muzica aceasta chiar ar apare. Dar am vaga impresie ca cei care isi doresc altceva sunt in minorotate. Asa ca muzica asta de cacao va exista atata timp cat va fi cerere, dupa o lege simpla a economiei. Subiectul asta oricum e expirat(ne-am facut inima rea destul), putina imaginatie n-ar strica.
O solutie anti astfel de formatii e sa le compromiti in public, la concerte. As vrea sa pot inlocui banda de playback si sa vad ce fetze fac. As baga eventual niste ragaieli sau zgomot de "flush toilet", ce bine ar suna pe vreo cateva mii de watti, hehehe.

:j
Fester
Junior Member

cacao cu lapte!

Mesajde punkylove » Dum Apr 14, 2002 9:46 pm

Initial trimis de Fester
Problema e ca daca marea majoritate a romanilor si-ar dori o altfel de muzica aceasta chiar ar apare. Dar am vaga impresie ca cei care isi doresc altceva sunt in minorotate. Asa ca muzica asta de cacao va exista atata timp cat va fi cerere, dupa o lege simpla a economiei. Subiectul asta oricum e expirat(ne-am facut inima rea destul), putina imaginatie n-ar strica.
O solutie anti astfel de formatii e sa le compromiti in public, la concerte. As vrea sa pot inlocui banda de playback si sa vad ce fetze fac. As baga eventual niste ragaieli sau zgomot de "flush toilet", ce bine ar suna pe vreo cateva mii de watti, hehehe.

:j

Poate ca e un subiect expirat , sau poate nuh! dar stii tuh cum e faza raul daca nu il opresti se transforma in shi mai rau shi ...... nu e deloc bine!
faza e ca de vina sunt shi unii dintre noi care ....vor mai degraba sa vada niste picioare shi un fund "descoperit" decat sa asculte o muzica buna! este ..prin urmare shi vb . de nivelul de cultura al acestor genuri de persoane! shi pt.ei .....fetele de la blondy sunt excelente........dar pt cu totul shi cu totul altceva!ca de doar is blonde!:))is cam rautacioasa aci dar asha e! .......shi sa nu mai vb despre fetele de la "sexxy'care shi prin numele formatziei tot asta fac......promoveaza prostitutzia ....muzicala shi nu numai....;P
punkylove
Junior Member

??????????????????????????

Mesajde Joao » Lun Apr 15, 2002 9:19 pm

Unde dracu sunt alea de la sexxy sexy?poate doar la nume,ca in rest :bleah: :bleah:
Ideea lui Fester e superba,o sa vedemcine ce poate face in sensul asta!
Daca ar iesi o faza de-asta......oau!
Joao
Junior Member

Mesajde Fester » Lun Apr 15, 2002 10:19 pm

Ar trebui spaguit unul dintre inginerii de sunet. Si sunt sigur ca ar trebui o multime de bani pt ca daca se afla cine a facut-o sigur va fi dat in judecata. Oricum cred ca nu-i imposibil, sunt destui nebuni pe la noi.
Fester
Junior Member

hai sa facem ......

Mesajde punkylove » Lun Apr 15, 2002 10:34 pm

Initial trimis de Fester
Ar trebui spaguit unul dintre inginerii de sunet. Si sunt sigur ca ar trebui o multime de bani pt ca daca se afla cine a facut-o sigur va fi dat in judecata. Oricum cred ca nu-i imposibil, sunt destui nebuni pe la noi.

pe bune ca ar trebui sa facem asha! haidem sa punem mana de la mana shi sa trangem niste bani shi sa mituim pe un inginer de sunet shi sa faca faza! ar fi super ......mai ales cand fetele de la "blondy" nu vor mai avea pe ce sa dea din "fund" ar fi ceva! lolutz!
mai vb!take care!
punkylove
Junior Member

Buna idee...

Mesajde Aurolacul » Mar Apr 16, 2002 12:56 am

Hehe, shi eu ma uit de aicea din Anglia sa vad ce faceti voi Chiar ar fii fain. Suntete de veceu.....hehe Eu propun oracaieli de animale salbatice la Animal X.
O scroafa, la Minodora.
Da am eu o idee mai buna. De ce nu mixam Blondy cu Mafia? Cand vin gagicile sa dea din cur shi sa "cante". Ingineru de sunet va baga intre versurile"Vreau sa te am sa te iubesc" sau "Toate fetitele mainile-n sus!" un Caddy cu limbajul ceva in genu"Da, esti o curva, vreau sa te f*t in gura"
Aurolacul
Junior Member

ha ha ha !

Mesajde Joao » Mar Apr 16, 2002 9:39 pm

nici ce zice aurolacu nu e rau,si chiar ar putea fi o greseala ''intamplatoare'' daca ar canta ambii la acelasi concert!
Joao
Junior Member

Shi dupa aia...

Mesajde Aurolacul » Mar Apr 16, 2002 10:38 pm

Initial trimis de Joao
nici ce zice aurolacu nu e rau,si chiar ar putea fi o greseala ''intamplatoare'' daca ar canta ambii la acelasi concert!

Sa intre mafia shi sa faca misto de ele, sa le trateze ca curvele ce sunt.
Aurolacul
Junior Member

ce dreacu ,ba, aurolacule!

Mesajde Joao » Mar Apr 16, 2002 10:42 pm

Se putea sa nu zici tu ceva spre marea lauda a lui bug?
Huaaaaaaa!:D
Lor ar trebui sa le bage un discurs de-al lui Vadim!
Joao
Junior Member

Mesajde scorpyuta » Mie Apr 17, 2002 12:31 pm

la capitolul asta Andre se incardeaza cel mai bine....pe locul 2 Blondy pe 3 Sexy si lista continua...'nu canta dezbraca-te' etc etc....
scorpyuta
Junior Member

Mesajde punkylove » Joi Apr 18, 2002 7:28 pm

Initial trimis de scorpyuta
la capitolul asta Andre se incardeaza cel mai bine....pe locul 2 Blondy pe 3 Sexy si lista continua...'nu canta dezbraca-te' etc etc....

e adevaratttttttttttttt!
brava! hehe las ca revin mai tarziu cu alte astfel de nume!
punkylove
Junior Member

Re: ha ha ha !

Mesajde Mirela » Joi Apr 18, 2002 9:38 pm

Initial trimis de Joao

Joao,fii serios!!!chiar crezi ca BUG ar accepta sa cante in concert dupa d'alde Andre,Sexxy &co.???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

draga Mirela.....

Mesajde Joao » Joi Apr 18, 2002 11:00 pm

...........nu neaparat concert,cat bal de boboci pe la vreo facultate,acolo fiind si mai usor o ''eroare'' asa........
Sa nu-mi spui ca nici acolo nu pot aparea impreuna,consecutiv,sau in aceeasi seara!
Joao
Junior Member

Re: draga Mirela.....

Mesajde Mirela » Joi Apr 18, 2002 11:30 pm

o fi posibil....io una nu cred ca ar vrea sa fie vazuti pe scena "alaturi2 de asemenea nume cu "rasunte"......

nu ca BUG ar fi mari "vedete"...dar totusi...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

parca ar fi scris Aurolacul..

Mesajde Joao » Joi Apr 18, 2002 11:34 pm

Deci nu apar simultan!Canta unii,apoi mai apar missurile,apoi ceilalti,si ''accidental'' baga aceeasi caseta.......!daca nici acum nu Intelegi...... ;P
Joao
Junior Member

Re: parca ar fi scris Aurolacul..

Mesajde Mirela » Joi Apr 18, 2002 11:45 pm

baaaahhhh...eu am inteles asta de muuult.....eu ma luasem de ce-ai spus ca daca s-ar nimeri impreuna in concert....

ar fi intr-adevar o faza demna de a fi vazut!!!mwahaha
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

intre noi fie vorba....

Mesajde Joao » Vin Apr 19, 2002 12:04 am

blondy au concerte mai reusite ca BUG!Aia de la bug si hip-hoperii nostrii in general,au concerte de tot kkt,in care linia melodica este modificat fara rost,cu tipete si toat a lumea cantaa......cel putin asta am vazut eu in 2 ocazii diferite si m-a dezmagit rau rau!
Joao
Junior Member

Nasol...

Mesajde Aurolacul » Vin Apr 19, 2002 1:22 am

Pei pe Cd intotdeauna va suna mai bine decat live. Oricum, ce sa-i faci daca toti incep sa cante la concert, impuscaii, shi poate tac.....lol/
Aurolacul
Junior Member

Joao

Mesajde Mirela » Vin Apr 19, 2002 4:26 pm

din proprie experienta.....
ascultat cedeu Aslan,sunat misto,nimic de comentat!!mers la concert Aslan...cantat live,sunat mishto,dar pe ici pe colo se mai auzea o nota falsata,un miorlait...ca deh!dupa chiar 20 de minute de sarit in sus pe scena ca dementu'(cu tot cu chitara de gat)ma mir ca mai sufla solistul...!!

asadar...concert Blondy "mishto"(:rolleyes: ma indoiesc!!) deoarece playbackul e la putere,melodia suna perfect si tipele stiu sa dea din c** ca sa animeze sala....
eu una n-am fost la concert BUG,nu stiu cum sunt(desi pot sa banuiesc ca e debandada totala) oricum...gandeste-te la lumea care merge la un concert BUG(mai clampa,mai cu chef,iti permiti sa urli,ca deh!e hip-hop si nu e regula!!in plus,asta e atmosfera generala,de totala dezlantuire!!unde vezi tu "dezlantuire" la Blondy,André sau mai stiu eu cine??)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Pai...

Mesajde Aurolacul » Vin Apr 19, 2002 7:57 pm

Cand se dezbraca alea acolo pe scena shi miorlie, cum e?
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Apr 19, 2002 8:04 pm

Initial trimis de Aurolacul
Cand se dezbraca alea acolo pe scena shi miorlie, cum e?

aia nu e "dezlantuire"...aia e prostitutie in public si corupere de minori(ca sigur se afla si de'astia in sala)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Asa e...

Mesajde Aurolacul » Vin Apr 19, 2002 8:09 pm

Corup ei pe minori, da nasol ca nu ma corup shi pe mine :D :N
Aurolacul
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii