Ce filme ati mai vazut ?
Die Untergang 9/10
germanii au avut curajul sa faca un film despre ultimile zile ale lui hitler si capitularea celui de-al treilea reich. impresionant si precis dpdv istoric.
germanii au avut curajul sa faca un film despre ultimile zile ale lui hitler si capitularea celui de-al treilea reich. impresionant si precis dpdv istoric.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
sahara - bun de pierdut timpul, matthew mcconnaugh... foarte misto, penelope cruise sux
death of a dynasty - foarte ok, in special pentru cei care gusta comedii cu negri
constantine - jalnic. prietena a salivat pe monitor, eu am atipit dupa primul sfert de ora.
death of a dynasty - foarte ok, in special pentru cei care gusta comedii cu negri
constantine - jalnic. prietena a salivat pe monitor, eu am atipit dupa primul sfert de ora.
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Fargo . 8/10
Povestea nu este complicata, dar fratii Coen stiu sa faca filme. Mi-a placut de Frances McDormand, care a jucat cu foarte mare naturaletze, simplitate si bun gust. Se spune ca pelicula este inspirata din fapte reale.
Un film bun !
Povestea nu este complicata, dar fratii Coen stiu sa faca filme. Mi-a placut de Frances McDormand, care a jucat cu foarte mare naturaletze, simplitate si bun gust. Se spune ca pelicula este inspirata din fapte reale.
Un film bun !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Kingdom of Heaven - 2005 - 7/10 - Liam Neeson, Orlando Bloom (aka legolas) - supermegaproductziepanamea - regie Ridley Scott - mishto per total dar dezamagitor totushi
! ! ! SPOILER ! ! !
in primu rand sare sangele din ashtia la cea mai mica atingere, probail aveau oferta speciala la ketchup sau ceva in genu asta
la primu omor al lu legolas, sare sange pe el shi de atunci, tot filmu, fetzishoara aia a lui alba ramane patata
sybilla, sora regelui Ierusalimului, care logic, e creshtin, numa comportament de femeie crestina maritata din sec xii n-are...mult timp credeam ca e ceva araboaica d'a alorlaltzi
cea mai mishto faza ... am stat 2 ore sa urmaresc faza in care apare legolas naked...citisem pe undeva ca cele mai mishto efecte speciale sunt constituite de peptu fals pe care l-au aplicat sfx-ishtii sa para omu mai solid viril barbos etc
! ! ! SPOILER ! ! !
in primu rand sare sangele din ashtia la cea mai mica atingere, probail aveau oferta speciala la ketchup sau ceva in genu asta
la primu omor al lu legolas, sare sange pe el shi de atunci, tot filmu, fetzishoara aia a lui alba ramane patata
sybilla, sora regelui Ierusalimului, care logic, e creshtin, numa comportament de femeie crestina maritata din sec xii n-are...mult timp credeam ca e ceva araboaica d'a alorlaltzi
cea mai mishto faza ... am stat 2 ore sa urmaresc faza in care apare legolas naked...citisem pe undeva ca cele mai mishto efecte speciale sunt constituite de peptu fals pe care l-au aplicat sfx-ishtii sa para omu mai solid viril barbos etc
i kjærlighet med bubuletz og dra fremme inn i B
-
ssonja - Mesaje: 152
Filme construite in jurul calitatilor magice ale mancarurilor gatite cu dragoste :G
Magie gastronomica si erotism :B
Como agua para chocolate (Mexic, 1992) - vazut acu cativa ani pe Arte, pierdut inceputul, asa ca nush cum se numea, dar retinut filmul si recunoscut imediat saptamana trecuta :yD putin cam telenovelistic subiectul, insa maniera in care este "povestit" il scoate din marea de filme banale. Inainte de difuzarea filmului, cineva (un critic de film probabil, nush) a zis ca-i aminteste de realismul magic al lui Gabriel Garcia Marquez (fantasticul face parte integranta din realitatea de zi cu zi). Finalul m-a enervat, mi s-a parut un pic cam fortat, dar banuiesc ca era necesar pentru pastrarea caracterului poetic :p
Chocolat (SUA, 2000) - Orasel mic si traditionalist confruntat cu provocarea ciocolatzii eliberatoare
amor cat incape, ciocolata, senzualitate, erotism, ciocolata, Johnny Depp, Juliette Binoche, ciocolata ;b
Woman on Top (SUA, 2000) - incepe in Brazilia, pe malul marii, intr-un mic restaurant traditional, apoi ne mutam impreuna cu eroina (Penelope Cruz), in San Francisco, unde respectiva ii da pe spate pe toti cu retetele si senzualitatea ei. Avem si personajul sotului brazilian gelos, niste combinatii amoroase si o coloana sonora superba :yD (bre, io aveam senzatia ca mai facusem o cronica la filmul asta, dar se pare ca m-am inselat, ca am tot sapat pe thread si nimic :con: ).
Magie gastronomica si erotism :B
Como agua para chocolate (Mexic, 1992) - vazut acu cativa ani pe Arte, pierdut inceputul, asa ca nush cum se numea, dar retinut filmul si recunoscut imediat saptamana trecuta :yD putin cam telenovelistic subiectul, insa maniera in care este "povestit" il scoate din marea de filme banale. Inainte de difuzarea filmului, cineva (un critic de film probabil, nush) a zis ca-i aminteste de realismul magic al lui Gabriel Garcia Marquez (fantasticul face parte integranta din realitatea de zi cu zi). Finalul m-a enervat, mi s-a parut un pic cam fortat, dar banuiesc ca era necesar pentru pastrarea caracterului poetic :p
Chocolat (SUA, 2000) - Orasel mic si traditionalist confruntat cu provocarea ciocolatzii eliberatoare

Woman on Top (SUA, 2000) - incepe in Brazilia, pe malul marii, intr-un mic restaurant traditional, apoi ne mutam impreuna cu eroina (Penelope Cruz), in San Francisco, unde respectiva ii da pe spate pe toti cu retetele si senzualitatea ei. Avem si personajul sotului brazilian gelos, niste combinatii amoroase si o coloana sonora superba :yD (bre, io aveam senzatia ca mai facusem o cronica la filmul asta, dar se pare ca m-am inselat, ca am tot sapat pe thread si nimic :con: ).
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
ALFIE cu Jude Law
povestea este una veche de cand lumea : burlac si din floare in floare cu toate avantajele si deceptiile aferente sau familist si cu responsabilitati asumate cu toate bucuriile si greutatile de rigoare.
clar ca filmul nu este ce pare a fi la inceput
(7/10) dar pentru ca e clar un film cu tema facut parca in trend-ul de la holywood si pentru ca din perspectiva batranetilor mele se mai vede ceva si dedesubtul actiunii ma risc la 9/10
PAPARAZZI regizat de Mel Gibson cu Daniel Baldwin (nu in rolul principal)
m-a facut sa ma bucur de pozitia mea de picatura intr-un ocean
sentimentele provocate raman prezente mult timp. nu cred ca e numai un scenariu pur si simplu.poate ca filmul vorbeste de la sine pentru multi dintre holywoodieni.
9/10
povestea este una veche de cand lumea : burlac si din floare in floare cu toate avantajele si deceptiile aferente sau familist si cu responsabilitati asumate cu toate bucuriile si greutatile de rigoare.
clar ca filmul nu este ce pare a fi la inceput
(7/10) dar pentru ca e clar un film cu tema facut parca in trend-ul de la holywood si pentru ca din perspectiva batranetilor mele se mai vede ceva si dedesubtul actiunii ma risc la 9/10
PAPARAZZI regizat de Mel Gibson cu Daniel Baldwin (nu in rolul principal)
m-a facut sa ma bucur de pozitia mea de picatura intr-un ocean
sentimentele provocate raman prezente mult timp. nu cred ca e numai un scenariu pur si simplu.poate ca filmul vorbeste de la sine pentru multi dintre holywoodieni.
9/10
"Treat people as if they were what they ought to be
and you help them to become what they are capable of being."
and you help them to become what they are capable of being."
- aurora
- Junior Member
Monster-in-law cu Jennifer Lopez si Jane Fonda daca n-aveti treaba in casa sambata sau duminica puteti merge sa vedeti filmuletzu asta de vreo ora jumate... cam siropel 4/10
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Sahara cam plictisitor filmu'...da' pentru unii cica merita asha ca nu strica sa il vedetzi...poate va place !
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Kingdom of Heaven - 2005 - Suberb. Filmul mi-a placut la nebunie si vreau neaparat sa-l revad, mai ales pt ca n-am fost atat de atent la dialoguri pe cat ar fi trebuit. Bloom joaca chiar bine (contrar prestatiei precare din Troy). Din pacate, multi din restul de actori au o prestatie slaba spre mediocra. Scenele de lupta sunt f bine realizate, insa putin (f putin) sub cele din LOTR II si III. Ar fi chiar interesant sa se faca o intreaga serie despre cruciade! 10/10
The Interpreter - 2005 - Si acest film mi-a placut. Mi s-a parut putin cam lung si fara prea multa actiune. Finalul f interesant, avand in acelasi timp o parte f previzibila dar si om parte la care nu m-am asteptat.Merita 8/10
The Interpreter - 2005 - Si acest film mi-a placut. Mi s-a parut putin cam lung si fara prea multa actiune. Finalul f interesant, avand in acelasi timp o parte f previzibila dar si om parte la care nu m-am asteptat.Merita 8/10
draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
Scuze ca sunt un pic off-topic, dar caut doua filme si nu am gasit alt loc mai bun...Asadar caut:
- filmul cu Bjork - Dancer in the dark
- Run Lola Run cu Franka Potente.
Daca cineva le are si ma poate ajuta, rog sa-mi dea un semn pe p.m. sa stabilim detalii! Merci
- filmul cu Bjork - Dancer in the dark
- Run Lola Run cu Franka Potente.
Daca cineva le are si ma poate ajuta, rog sa-mi dea un semn pe p.m. sa stabilim detalii! Merci
Urban Guerilla --- Druckerii
-
SkA - Junior Member
Sin City - misto , a inceput sa-mi placa Clive Owen de la o vreme si Bruce Willis inca se tine bine . 9/10
xXx 2 : State Of The Union - nu mi-a placut , chiar mi s-a parut mai nasol decat primul . 5/10
Ong-Bak - dragutz , Tony Jaa ie noul Jet Li [ si ie mai bun decat el ! ]. 7/10
*No wires or CG work were used in the fights.
Tony Jaa performs all of his own stunts.
Tony Jaa trained extensively in the ancient form of Muay Boran (the predecessor to Muay Thai) for four years in preparation for Ong-Bak.*
Serendipity - film recomandat doar ptr romanticii incurabili
xXx 2 : State Of The Union - nu mi-a placut , chiar mi s-a parut mai nasol decat primul . 5/10
Ong-Bak - dragutz , Tony Jaa ie noul Jet Li [ si ie mai bun decat el ! ]. 7/10
*No wires or CG work were used in the fights.
Tony Jaa performs all of his own stunts.
Tony Jaa trained extensively in the ancient form of Muay Boran (the predecessor to Muay Thai) for four years in preparation for Ong-Bak.*
Serendipity - film recomandat doar ptr romanticii incurabili
Moved away.
- Cristy
Star Wars Episode III - The revenge of the sith - 2005
Per total mi se parut f reusit. Singurul loc unde filmul nu exceleaza este jocul actorilor care pe alocuri e chiar slab. De asemenea, cateva replici sunt oarecum penibile. In rest, cam tot e la inaltime de la efectele speciale la scenele de lupta. Un lucru care mi-a placut mult este ca filmul aduce, prin realizare si continut, mult mai mult cu episoadele IV, V si VI decat cu primele doua. De vazut, mai ales de fani! - 9.5/10
Per total mi se parut f reusit. Singurul loc unde filmul nu exceleaza este jocul actorilor care pe alocuri e chiar slab. De asemenea, cateva replici sunt oarecum penibile. In rest, cam tot e la inaltime de la efectele speciale la scenele de lupta. Un lucru care mi-a placut mult este ca filmul aduce, prin realizare si continut, mult mai mult cu episoadele IV, V si VI decat cu primele doua. De vazut, mai ales de fani! - 9.5/10
draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
Star Wars Episode III - The Revenge Of The Sith
Shi mie mi s-a parut slaba prestatia actorilor, singurul care a fost la inaltime a fost Ewan McGregor. Cel care l-a interpretat pe Vader insa nu mi s-a parut potrivit pentru rol insa asta are mai putina relevanta.
Scenariul, efectele speciale si felul in care s-a dat acestei serii o forma unitara raman insa highlight-urile acestui film. Per total, un film de 8.5/10.
SPOILER!!!
m-am contrazis cu cineva asta-seara pentru ca eu cred k Imparatul s-a lasat invins de Windu pentru a-l forta pe Anakin sa intervina si sa treaca de Partea Intunecata. Any second opinions?
Shi mie mi s-a parut slaba prestatia actorilor, singurul care a fost la inaltime a fost Ewan McGregor. Cel care l-a interpretat pe Vader insa nu mi s-a parut potrivit pentru rol insa asta are mai putina relevanta.
Scenariul, efectele speciale si felul in care s-a dat acestei serii o forma unitara raman insa highlight-urile acestui film. Per total, un film de 8.5/10.
SPOILER!!!
m-am contrazis cu cineva asta-seara pentru ca eu cred k Imparatul s-a lasat invins de Windu pentru a-l forta pe Anakin sa intervina si sa treaca de Partea Intunecata. Any second opinions?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Eu nu am bani sa ma duc la avampremiere la Multiplex :cry: ...asa ca aseara am vazut un film la cinematograful meu personal, aflat in dormitorul apartamentului meu din Titan
....
The Iron Giant . 8/10
Un film de animatie plin de simboluri, destinat deopotriva celor mici si adultilor. Mi-a placut modul de prezentare al povestii, diferit fatza de filmele celor de la DreamWorks,Pixar sau Disney. Film modern, fara cantecele copilaresti, glume gratuite sau alte prostii. Pe celebrul imdb este cotat cu 7.9 !

The Iron Giant . 8/10
Un film de animatie plin de simboluri, destinat deopotriva celor mici si adultilor. Mi-a placut modul de prezentare al povestii, diferit fatza de filmele celor de la DreamWorks,Pixar sau Disney. Film modern, fara cantecele copilaresti, glume gratuite sau alte prostii. Pe celebrul imdb este cotat cu 7.9 !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Constantine: o abureala in care Neo bate cam tot ce misca si joaca mult prea teatral 6/10 pentru efecte.
?????
constantine 8/10. subectu nu e de mare excepte, un nene care vede demoni. dar filmu e facut misto si Neo nu prea bate tot ce misca si avand in vedere ca este un film luat dupa benzi desenate creca jocu lui teatral este potrivit
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Star Wars III - Revenge Of The Sith 9/10
Mi-a placut filmul datorita actorului principal, era asa de dragut si dintr-o data s-a schimbat. Mi-a placut de el, a jucat asa de bine, dar nu mi-a placut deloc scena cu lava, eu chiar am intrat in piele personajului si am simtit pt.el . Este putin romantic asa ca e bun si pentru fete, dar nu recomand filmul, e cam trist la sfarsit.
Mi-a placut filmul datorita actorului principal, era asa de dragut si dintr-o data s-a schimbat. Mi-a placut de el, a jucat asa de bine, dar nu mi-a placut deloc scena cu lava, eu chiar am intrat in piele personajului si am simtit pt.el . Este putin romantic asa ca e bun si pentru fete, dar nu recomand filmul, e cam trist la sfarsit.
- Crist1na
- Junior Member
kingdom of heaven-slab, genu de filme cu eroi,si alte vrajeli de jenu asta.pacat de liam neeson,da probabil ca foamea-i mare si la ei acolosha. oricum efecte speciale mijtou,da am incetat sa mai consider asta o chestie necesara ptr un film bun 6,5/10
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Hostage - tot filmu e un maare clisheu noroc cu bruce care mai salveaza aparentzele 5/10
Sin City - un film excelent, cel mai bun pe care l'am vazut anul asta 9/10
Kingdom of Heaven - nice, genu' de film bun de vazut la multiplex
8/10
Sahara - interesant pt cei fascinatzi de poveshti gen indiana jones 7/10
Around the world in 80 days - a fost amuzant dar cam atat..6/10
D.C. Sniper: 23 Days of Fear - dat fiind faptu' ca nu prea shtiam multe despre lunetistu' cu pricina mi'a prins bine, insa e genu' de film la care te uitzi doar odata 7/10
The Mists of Avalon - plictisitor de'a dreptu', cu greu am reushit sa'l vad pe tot 5/10
Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events - strange, but yet nice..7/10
The Real Da Vinci Code - documentar discovery, bun..dan brown este un imbecil la fel shi cei care inghit gogomaniile debitate in rahatu' ala de carte.. 9/10
Sin City - un film excelent, cel mai bun pe care l'am vazut anul asta 9/10
Kingdom of Heaven - nice, genu' de film bun de vazut la multiplex

Sahara - interesant pt cei fascinatzi de poveshti gen indiana jones 7/10
Around the world in 80 days - a fost amuzant dar cam atat..6/10
D.C. Sniper: 23 Days of Fear - dat fiind faptu' ca nu prea shtiam multe despre lunetistu' cu pricina mi'a prins bine, insa e genu' de film la care te uitzi doar odata 7/10
The Mists of Avalon - plictisitor de'a dreptu', cu greu am reushit sa'l vad pe tot 5/10
Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events - strange, but yet nice..7/10
The Real Da Vinci Code - documentar discovery, bun..dan brown este un imbecil la fel shi cei care inghit gogomaniile debitate in rahatu' ala de carte.. 9/10
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
Man on Fire - 8/10 . F. bun filmul pt. genu' in care se incadreaza...
Lisa Gerrard canta cum numai ea stie....
The Core - 6/10. Pt idee. Genu' de film care "prezinta" o tema clasica: Apocalipsa cauzata de ...diferite motive.
In cazul de fatza miezul exterior al pamantului s-a oprit din rotatia lui peste miezul interior ceea ce a cauzat disparitia campului electro-magnetic al Pamantului.
Ca in orice film american, niste smecheri construiesc o "sonda" cu care patrund prin paturile pamantului pana in centru pt. a detona bombe atomice ... s.a.m.d (mult mai frumoasa era opera lui Jules Verne legata de centrul pamantului). In rest.....eroi, martiri, alea-alea....

The Core - 6/10. Pt idee. Genu' de film care "prezinta" o tema clasica: Apocalipsa cauzata de ...diferite motive.
In cazul de fatza miezul exterior al pamantului s-a oprit din rotatia lui peste miezul interior ceea ce a cauzat disparitia campului electro-magnetic al Pamantului.
Ca in orice film american, niste smecheri construiesc o "sonda" cu care patrund prin paturile pamantului pana in centru pt. a detona bombe atomice ... s.a.m.d (mult mai frumoasa era opera lui Jules Verne legata de centrul pamantului). In rest.....eroi, martiri, alea-alea....
-
Love2Fly - Junior Member
Monty Python: And Now For Something Completly Different - video cu sketch-uri din primele doua sezoane ale Monty Python's Flying Circus, inclusiv faimosul sketch cu papagalul. umor englezesc de cea mai buna calitate. 9/10
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
.
pai ultimele filme care le-am vazut si mi-au placut sunt the grude si constantine.
cred ca sunt destul de bune...
cred ca sunt destul de bune...
somebody angry BROKEN
'''I've carried this weight for too long... o ooooo
disasociated,,,
,,,unapreciated
'''and everything I've hated,,000
keeping me so jaded,,,
I look 222 into the mirror and I''' hate what I see,,,
0LP all my lifes 00 000 disfunction
'''ALIVE in front of me,,,
'''I've carried this weight for too long... o ooooo
disasociated,,,
,,,unapreciated
'''and everything I've hated,,000
keeping me so jaded,,,
I look 222 into the mirror and I''' hate what I see,,,
0LP all my lifes 00 000 disfunction
'''ALIVE in front of me,,,
-
the_glue - Junior Member
Kingdom of Heaven . 7/10
Am asteptat acest film cu interes, gandindu-ma ca e produs de acelasi om care a produs Gladiator. Dar a fost departe de filmul ce cucerea 5 premii Oscar in 2001. Personajele nu sunt bine conturate, asta datorandu-se in mare parte si actorilor, care fatza de Gladiator sunt mediocrii. Orlando Bloom nu prea e de astfel de roluri. Bataliile nu au dramatismul din Gladiator...nici muzica de fundal nu este la fel de buna.
Dar daca ar fi sa privesc filmul...fara sa-l compar cu Gladiator....n-as putea spune ca e rau. Un film epic ce merita urmarit....dar care nu impresioneaza.
Am asteptat acest film cu interes, gandindu-ma ca e produs de acelasi om care a produs Gladiator. Dar a fost departe de filmul ce cucerea 5 premii Oscar in 2001. Personajele nu sunt bine conturate, asta datorandu-se in mare parte si actorilor, care fatza de Gladiator sunt mediocrii. Orlando Bloom nu prea e de astfel de roluri. Bataliile nu au dramatismul din Gladiator...nici muzica de fundal nu este la fel de buna.
Dar daca ar fi sa privesc filmul...fara sa-l compar cu Gladiator....n-as putea spune ca e rau. Un film epic ce merita urmarit....dar care nu impresioneaza.
-
Delicatessen - actziune, umor, amor, imprevizibil, personaje geniale, un amestec de comedie neagra, horror, thriller, fictziune, extravagantza, utopie, absurd. o bijuterie, un film original de la un cap la altul. in doo cuvinte: ceva deosebit.
-
nocturna - Mesaje: 8725