nu mai comentati aiurea inainte de notare ca influientati si pe ceilalti jurati si nu-i corect
ia mucles ca acu vine neatzu si va da bataita si o bere la toti

dany_S scrie:Dar vreau ca dupa prima proba sa mi se argumenteze notele (fie bune, fie rele) de catre juratzi.
era mai bine sa pui capu lu aia mai la stanga sau mai la dreapta
Propun juriului sa sanctioneze, depuncteze sau desclaifice fotografiile modificate altfel decat cu crop si resize.
memetule, bine c-ai venit tu sa ne aratzi cate gagici cunoshti. pana shi monc s-a simtzit eclipsat
Propun juriului sa sanctioneze, depuncteze sau desclaifice fotografiile modificate altfel decat cu crop si resize
spune sarumana ca nu te-am intrebat daca poze mai najpa nu gaseai.
neatzu scrie:Fiecare concurent ishi stabileshte numaru de poze pe care vrea sa-l puna (intre 1 shi 5 poze per proba). Numarul de poze poate fi diferit de la proba la proba.
monk scrie:ba voi sunteti chiori ma ? sunt MAXIM 2 POZE CONTEST ! adica nu mai mult... ce e asa greu de inteles ?
daca nu e portret -
fluffy* scrie: - cum se (de)puncteaza pozele care nu respecta tema? (adica, in cazul de fata, daca nu e portret - se exclud de tot sau se puncteaza totusi, ca la concursul de literatura? (un 2 la tehnica, ceva la impresia artistica, sau tot 2 si la artistica?) :con:
ce inseamna flori la voi?
viziunea mea e portret=chip, maxim bust, sau hai, pana la mijloc
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori