C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
,mbsamna dsimoineatza!
postulat: tzuica nu-i bunafk dfimineatza daca vine dupa bere!
asta siempre comandasbte che guevara ie o pesa fuarte frumosad !
alunele parjiite sunt fuarrte bune!
mai satiau umpic sa-mi fac curaj shi plec sa ma culc!
pese: sa nu meretzi niciodata sa-l ducetzi acsa pe un pretin cant va suna in miez de nuaote shi va spune a-i muci!
postulat: tzuica nu-i bunafk dfimineatza daca vine dupa bere!
asta siempre comandasbte che guevara ie o pesa fuarte frumosad !
alunele parjiite sunt fuarrte bune!
mai satiau umpic sa-mi fac curaj shi plec sa ma culc!
pese: sa nu meretzi niciodata sa-l ducetzi acsa pe un pretin cant va suna in miez de nuaote shi va spune a-i muci!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
buenos dias
azi munci multe de tot.
azi munci multe de tot.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Najpa bre baics!La fel shi la mine daca vreau sa nu stau peste brogram.
Animal, ia vezi matala d-un mail acolesha!
IEerea sa uitz!M-am psihologit shi cica-s normal.Nishte proshti doctorii ashtia.
Animal, ia vezi matala d-un mail acolesha!
IEerea sa uitz!M-am psihologit shi cica-s normal.Nishte proshti doctorii ashtia.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
deci me-am revenit! ie bine sa ai biuro special de revenire, adeca cu canapea inclusa!
gamiash picerele, ca am shi munci amu!
alfel?
asta siempre comandante che guevara - Buena Vista Social Club shicu Compa(n)y Segundo - beeeeton!
gamiash picerele, ca am shi munci amu!
alfel?
asta siempre comandante che guevara - Buena Vista Social Club shicu Compa(n)y Segundo - beeeeton!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
deci precum am zis shi pe akm de dimineatza, ma repet cu sfatu ajutator in viatza:
daca va vin in vizita trei preteni, trei sticle de uischi shi una de gotca, avetz mare grija ca daca stingetzi trabucu de saltea, se intampla ceva invers efectului dorit, adica ia foc amandoo. Iar ca sa arunci un pahar de uischian peste flacara in scop ca s-o stingi, nu e cea mai buna idee.
shi ca sa mantzelegetz mai bine, ete ce santanplat asear. pa aia mica n-am mai dovedit-o.
daca va vin in vizita trei preteni, trei sticle de uischi shi una de gotca, avetz mare grija ca daca stingetzi trabucu de saltea, se intampla ceva invers efectului dorit, adica ia foc amandoo. Iar ca sa arunci un pahar de uischian peste flacara in scop ca s-o stingi, nu e cea mai buna idee.
shi ca sa mantzelegetz mai bine, ete ce santanplat asear. pa aia mica n-am mai dovedit-o.
- Fişiere ataşate
-
- speranta moare ultima.JPG (182.3 KiB) Vizualizat de 1316 ori
-

neatza - Mesaje: 5820
bate vant de uichend. nimenea nu mai munceshte, totzi gandeshte. altzii se pregatesc vitejeshte so dovedeasca paia mica plus inca altele, altzii se pregatesc la fel de vitejeshte sa infrunte valorile mobiliare cu gestiune lor cu tot. bafta sa fie shi un uichend sempitern va doresc.
-

nocturna - Mesaje: 8725
nocti, uichendu ie pentru handicapati
aici in zona casei poporului se munceste
tzo garantez io, cel putin vagamente
aici in zona casei poporului se munceste
tzo garantez io, cel putin vagamente
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
deci bre, sam bag pula in gura mamii lor de ponpieri care stiu sa ajunga fix in 15 minute sau mai mult dupa ce ii suni!!
-

weed13 - Mesaje: 1868
alaleo
az e luni.
ps: aiule, matale nu ai somn?
az e luni.
ps: aiule, matale nu ai somn?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
netzi umede va urez
nu jijica, duar somon
cant ie urmatuarea etapa de divizie A ?
nu jijica, duar somon
cant ie urmatuarea etapa de divizie A ?
-

luni dimin
care ie posiblitatea sa ai shi lamaie in parbriz, sa fii shi gagica la volan, shi singura, shi sa mai faci shi pana ? destul de mare. norocu iei ca o fo central shi nu pe undeva prin fun deshert.
care ie posiblitatea sa ai shi lamaie in parbriz, sa fii shi gagica la volan, shi singura, shi sa mai faci shi pana ? destul de mare. norocu iei ca o fo central shi nu pe undeva prin fun deshert.
-

nocturna - Mesaje: 8725
Imensa, iti zic eu!!!care ie posiblitatea sa ai shi lamaie in parbriz, sa fii shi gagica la volan, shi singura, shi sa mai faci shi pana ? destul de mare. norocu iei ca o fo central shi nu pe undeva prin fun deshert.
Eu am alt banc al zilei: mi s-a rupt minim o planetara = am venit cu maxi taxi =
vai ciam mai ras.semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ba te rog frumos, io dupe ce mi-am belit coatele la scandemberg shi vagamente am mai putut descifra cateceva din ce zicea L.O.S.T. acoloshea(no offence, da iram cam beat) m-am volatilizat derect intr-un otobus care mi-a servit ca pat pana in Ploiesti, de unde am ajuns intr-un final acasica.Noroc ca la cap de linie mai sta umpic autombuzu.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
un gand pios pentru cel care a fost pisiu lu danone. tomna ce am fost anuntat semeseic ca acu juma de ora se sfarsi in chinuri gruaznice. fiei integratele usoare. amin.
-

.Noroc ca la cap de linie mai sta umpic autombuzu.
noroc ca ieram io aprox treaz si team sculat....si noroc ca era altii si mai treji care mor anuntzat ca acolo tre sa te scol
ba futui...sambata am aflat o teaba: a nu se combina tuica cu rom cu vin rosh si cu bere decat daca a doua zi nutz trece prin bibilica sa bei apa...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
neatza scrie: avetz mare grija ca daca stingetzi trabucu de saltea, se intampla ceva invers efectului dorit, adica ia foc amandoo. Iar ca sa arunci un pahar de uischian peste flacara in scop ca s-o stingi, nu e cea mai buna idee.
weed13 scrie:deci bre, sam bag pula in gura mamii lor de ponpieri care stiu sa ajunga fix in 15 minute sau mai mult dupa ce ii suni!!
vezi bre uedule daca nu eshti atent cand itzi esplic ceva inportant ?
-

neatza - Mesaje: 5820