Sfaturi | Intrebari | Solutii

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde TopCat » Mie Mai 04, 2005 3:48 am

Da, normal ca exista...Cantitati mici de sperma sunt eliminate si in timpul actului sexual, nu numai atunci cand ejaculezi....este vorba despre "picatura placerii", asa cum i se mai spune.Asa ca daca vrei sa fii 100% sigur, eu zic sa folosesti prezervativ.
Un tigan bun e un tigan mort !
TopCat
Junior Member

Mesajde marian jan » Lun Mai 09, 2005 6:53 am

cercetatori americani spun ca sunt!aia se numesc inspectori sau spioni.ei se duc inainte sa inspecteze(respectiv spioneze) zona.adica sa nu fie laba sau sa vada daca este gaurica care trebuie.daca este gaurica cautata(pink pantera roz) se intorc si dau raspuns pozitiv.d'abia atunci pleaca si ceilalti.daca actu sexual dureaza prea putin,inspectorii(spionii) nu mai au timp sa se intoarca,asa ca nu ramai gravida.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde marian jan » Vin Mai 13, 2005 7:33 pm

da' virgina daca e gravida?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Lu_Lu » Vin Mai 13, 2005 7:49 pm

da, ma, da. poate fi si virgina.
FIV (fertilizarea in vitro) se poate face si unei virgine. de exemplu.
Hai sa ne mutam la mare!
Lu_Lu
Junior Member

Mesajde nonick » Sâm Mai 14, 2005 12:26 am

Voi de Jesus Christ supranumit si Isus Cristos ati auzit ? :D
nonick
Junior Member

Mesajde Mariner101 » Mar Mai 17, 2005 3:16 am

Eu sunt de acord cu antevorbitorii mei cu pozitia pe masuta, intrucat el are un control foarte bun al miscarilor. Chiar si dupa prima partida, pozitia pe masa, ofera foarte multa anduranta, o pozitie recomandata celor care termina prea repede. Masa sa fie la inaltimea lu ala micu cel mai recomandat, asta cand el sta normal in picioare, sau in genunchi daca masuta e mai scunda. In cazul asta o perna, ca altfel se juleste pe genunchi.
Mariner101
Junior Member

Mesajde Mariner101 » Mie Mai 18, 2005 10:40 pm

E adevarat ca la barbati, dupa ejaculare se produce in creier o substanta care ne trimite la culcare? Sau e doar un mit?
Mariner101
Junior Member

Mesajde Abbadon » Joi Mai 19, 2005 10:18 am

da, e adevarat.

Solutia impotriva acestuia : te dai jos din pat repede, chit ca e prietena ta sau mana ta dreapta ( depinde acum, poate sa fie si stanga ) - te duci repede si faci un dush rece ( RECE am zis ). Te stergi repede, te duci in casa, faci cateva genoflexiuni, flotari, abdomene pana simti ca transpiri, te duci iar in baie, mai tragi un dush de data asta cald. Te imbraci si te bagi iar langa prietena ta ( mana ta dreapta, sau stanga ).

+ ca te cuprinde si o stare de curatenie personala, greu de atins dupa baia normala. Combinatia iti mai da si energia necesara pentru 12h, venita dupa o noapte de fu***.

bafta :) ( momentan imi scapa numele stiintific al substantei, ca ti-l dadeam ).
Doua lucruri m-au umplut neincetat de o isterie metafizica: un ceas care sta si-un ceas care umbla.
Abbadon
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mai 19, 2005 12:23 pm

faci cateva genoflexiuni, flotari, abdomene pana simti ca transpiri, te duci iar in baie, mai tragi un dush de data asta cald.

cred c-o rezolvi mai usor cu un abonament la o sala de fitness

abbadon, mai ai idei dintr-astea bre ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde tzutzush » Vin Mai 20, 2005 2:25 pm

Deci, pana acum s-a spus k cel mai bien ar fi pozitia misionarului, cand ea sta pe o masa, birou,etc sau cand ea sta deasupra...Pana la urma cum e cel mai bene?
tzutzush
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Vin Mai 20, 2005 2:36 pm

S-ODuci ;-) la unu' care stie mai bine ce are de facut.... si apoi sa o incerci si tu.

... ca e mare pericolu' sa ramana frigida fatuca..

... :T
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Mariner101 » Vin Mai 20, 2005 10:09 pm

tzutzush scrie:Deci, pana acum s-a spus k cel mai bien ar fi pozitia misionarului, cand ea sta pe o masa, birou,etc sau cand ea sta deasupra...Pana la urma cum e cel mai bene?

Pe masa sau birou, aia cu a misionarului e vrajeala.
Mariner101
Junior Member

Mesajde M@le » Vin Mai 20, 2005 11:21 pm

Nu cred ca exista o pozitie potrivita pt virgini :)

Prima data tot dezastros e :D

Scuze ca nu-ti pot da vesti bune...
Your Kiss is my command.
[font=Book Antiqua]Incubus online.
[/font]
M@le
Junior Member

Mesajde M@le » Dum Mai 22, 2005 1:14 pm

Soriyn17 scrie:o femeie poate fii gravida dak e virgina???adik dak ar fi ejaculat cineva pe vaginul acesteia ea n-ar putea fi gravida nu???(fiind virgina)

Din pacate se poate :(
Your Kiss is my command.
[font=Book Antiqua]Incubus online.
[/font]
M@le
Junior Member

Mesajde crisu` » Dum Mai 22, 2005 3:41 pm

asta e problema baietzilor ca de cele mai multe ori sunt foarte inconstientzi.....ar trebui sa v-a informatzi mai mult despre sarcina si bolile cu transmitere sexuala....virginitatea e asha de forma....cel putzin himenul ,dar himenul nu ii o dovada ca esti virgina sau nu....
crisu`
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Mai 22, 2005 9:36 pm

bre v-a omoara asta de mai sus cu sfaturi! s-al ascultati, da? inconstientilor!! informati-va!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde baby blues » Mar Mai 31, 2005 11:24 am

eu zic ca cea mai buna pozitie pt virgini e a misionarului, pt ca cei doi se pot privi, atinge si vizual pt amandoi e mai excitant, iar pt ea e mai putin dureros, deoarece o ajuta toti factorii ce i-am mentionat mai sus.

that's my opnion.
baby blues
Junior Member

Mesajde Mariner101 » Mar Iun 07, 2005 2:45 am

baby blues scrie:eu zic ca cea mai buna pozitie pt virgini e a misionarului, pt ca cei doi se pot privi, atinge si vizual pt amandoi e mai excitant, iar pt ea e mai putin dureros, deoarece o ajuta toti factorii ce i-am mentionat mai sus.

that's my opnion.

Auzi, tu vorbesti din experienta proprie, sau asa crezi tu? Pai sa o crezi tu ca pe ea o sa o doara mai putin din cauza ca se pot vedea si atinge, n-are nici o treaba atinsul si vazutul cu diminuatul durerii! Prima data nimic nu e excitant ptr ea poate doar preludiul, dar cand se ajunge la faza critica senzatiile alea s-au dus de mult!
Eu vorbesc din experienta proprie si din ce am mai auzit de la altii. Si desi fetele prefera sa fie in toate simtirile la faza asta, eu cred ca ar fi mai bine sa fie putin mai destinse, niste alcool face minuni. Nu vodca, dar un vin rosu sau un lichior ar merge.
Mariner101
Junior Member

Mesajde Devlynn » Mar Iun 07, 2005 9:01 am

nu conteaza pozitia!e la fel de dureros in orice pozitie, ca pana la urma tot in gaurica aia mica intra! (poate exceptie sa faca umeri-craci, ca aia poate fi dureroasa si dupaia) ;-)
in general, fata ar trebui sa decida pozitia, iar daca e lipsita de inhibitii si curajoasa (si in momentu ala slabe sanse sa fie) poate o sa stea deasupra si sa controleze ea totul. dar in acel moment tensionat cand, ca fata, iei o decizie serioasa, preferi sa il lasi pe el, ca stie el ce face!si atunci pozitia clasica e indicata!
asta v'o spun din proprie experienta, dar stiu si cazuri mai altfel...oricum in principiu, va cracanati de ras pana la urma! :)
Smile, life is f***ing beautiful!!!
Devlynn
Junior Member

Mesajde Lauri-k » Mar Iun 07, 2005 12:09 pm

Eu zic ca oricum ai da-o, oricum ai pune-o si oricum ai face-o prima oara nu e niciodata prea grozav. Oricum o sa o doara, indiferent de pozitie.
Eventual, fiind prima data pentru ea, ai putea sa vorbesti cu ea si sa ii spui pe parcurs ce o sa i se intample. Asta o sa o mai detensioneze putin si o sa ii reduca teama de durere. Va spun asta din proprie experienta.
Asa ca important e sa treaca peste prima experienta. Dupa aia exista sanse mari sa ii placa si sa nu mai scapi de ea. :)
Lauri-k
Junior Member

Mesajde m0rgul » Joi Iun 09, 2005 12:53 am

cu ea deasupra in nici un caz... experienta: ea deasupra...viteaza rau... si cand a inceput sa DOARAAAAAAAA s-a inmuiat cu totu si s-a lasat cu totu... am zis k crap de durere eu!!!! ea ce sa mai zic k mai avea putin si lesina...

cu misionaru nu e prea bine...unghiuri, chestii...cat despre privit... well... cand vezi ce fata schimonosita are...si o si vezi de aproape parca parca te doare si pe tine...sufletelu...

pe masa e cel mai bine...si nu umeri craci...sau cel putin nu intrati pana in stomac dk o faceti asa...cel putin nu primele 2-3 ori...
m0rgul
Junior Member

Mesajde m0rgul » Joi Iun 09, 2005 2:02 am

Am 21 de ani si hai sa-ti explic ce am invatat eu...

1. cand femeia cere o pauza s-a dus totu dreq!!! iti zic sincer... partea proasta e ca intr-adevar e un copil la mijloc si asta complica mult lucrurile... dar e adevarat ca dragoste cu sila nu se poate...

2. daca deja e vorba de o casnicie inseamna ca ar fi trebuit sa se treaca peste dragoste si orgasme si sa se ajunga macar la un respect reciproc... si sincer macar din respect pt tine nu ar fi trebuit sa faca asta! retine asta! o relatie fara respect si loialitate nu mai e relatie... din nou, partea proasta e k exista un copil...si asta e o chestie tare complicata...

3. inainte de casatorie nu si-a dat seama k nu ii place sexul?!?! adik la dreq! dk tot te-a luat de sot te-a luat pt k ii placi... CU TOTUL!!! sau spera ca un certificat va garanta orgasmul?!

4. s-ar putea sa fie o a 3a persoana in relatie si foloseste asta ca o scuza ca sa scape... din nou o chestie de respect si loialitate...

5. orgasmul poate fi obtinut pe multe alte cai decat penetrarea efectiva...

6. relaxarea este un factor important... dk ea e nervoasa k o sa ajungi sa o scarpini la amigdale atunci clar nu va ajunge nicaieri... ceea ce complica si mai mult situatia e k nu vorbiti despre asta

7. frustrare... cum dreq sa o faci sa se simta bine cand ea te face de kkt povestindu-ti despre cat de buni erau ceilalti

8. am cunoscut odata o fata careia ii placeau "mititeii"... si mi-a starnit curiozitatea... exista femei la care terminatile nervoase sunt concentrate la "intrare" si mai rare la "adancime"...respectivele femei cauta una mai mica nu una mai mare...este si asta o explicatie... solutie? sexul oral!

9. la un momentdat va trebui sa accepti faptul k s-a terminat (eu sincer sper sa nu fie cazul...). sincer ce iti pot spune: nu mai bea!!! alcoolul amplifica starea in care te afli...oricare ar fi asta! vei ajunge in pragul unei depresii nervoase, Doamne fereste sa faci vreo prostie! asa k nu mai bea! fii rational! gandeste-te la tine si eventual la copil...in primul rand la tine! pregateste-te pt ce e mai rau si spera in bine... odihneste-te...te consumi si nu rezolvi nimic... repet FII RATIONAL!!!

cam atat...ce pot spune... imi pare sincer rau... dar orice lucru rau are si o parte buna! retine asta!
m0rgul
Junior Member

Nu Se Poate

Mesajde zatin » Mie Iun 22, 2005 6:07 am

Sa Inteleg Ca O Partida Scurta De Sex Este, Asa Cum Zici Tu, O Metoda De Contraceptie? Nu Prea Imi Vine Sa Cred! Daca E Asa, Sa Stim Si Noi! Ar Fi Un Pretext Bun Cand Terminam Repede "draga, Am Facut-o Ca Sa Nu Ramai Cumva Gravida". Lolz
zatin
Junior Member

Mesajde bnapoleon » Mie Iun 22, 2005 9:52 am

soryn17
exista spermatozoizi si in lichidul prespermatic, iar riscul de a ramane o femeie gravida este acelasi. Iti spun din experienta cand am terminat afara... Ai grija ce faci!
Lasa testele facute de americani, chinezi, africani.... :sperm:
bnapoleon
Junior Member

Intrebare...despre sexul oral...

Mesajde Devlynn » Mie Iun 22, 2005 10:15 pm

am auzit, si am citit pe mai multe site'uri cum ca pe baieti, cand o gagica le face stiti voi ce....ii excita sa le introduca un deget intr'o anumita gaura tot de pe'acolo... :blink: ...e adevarat?
bine, mai zicea si ca multi nu recunosc asta....
kiar sunt curioasa...ma lamuriti?pls... :D
Devlynn
Junior Member

Mesajde nonick » Mie Iun 22, 2005 10:22 pm

Incearca si o sa vezi :D
nonick
Junior Member

Mesajde Devlynn » Mie Iun 22, 2005 10:25 pm

pai...as incerca, sincer,....da' ma gandesc sa intreb mai intai sa nu fac vreo prostie....poate vezi ca nu'i place si...iese nasol... :oups:
oricum o sa'l intreb si pe prietenu meu....da' io as vrea sa aud mai multe pareri.... :D
Devlynn
Junior Member

Mesajde nonick » Mie Iun 22, 2005 10:34 pm

Nu-ti putem spune ce-i place si ce nu prietenului tau. Vorbeste cu el
nonick
Junior Member

Mesajde Devlynn » Mie Iun 22, 2005 10:38 pm

hai,mei, lasa'l pe prietenu meu...io intreb in general....
Devlynn
Junior Member

Mesajde nonick » Mie Iun 22, 2005 10:52 pm

in materie de sex generalitatea este irelevanta
nonick
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex