Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
neatza, weet & co.!
eu m-am culcat la 3 si a fost musai sa ma scol la 9.
intr-o juma de ora ma mobilizez sa plec la Deea acasa, sa scriu la biologie (am un trei).
ce de sacrificii fac eu pentru scoala...
eu m-am culcat la 3 si a fost musai sa ma scol la 9.
intr-o juma de ora ma mobilizez sa plec la Deea acasa, sa scriu la biologie (am un trei).
ce de sacrificii fac eu pentru scoala...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Buna dimineatza !
Sunt trezit de mai bine de 1 ora...si urmaresc fantasticul meci 6 al seriei Phoenix-Dallas. Acum e pauza...si texanii au un avantaj de 9 puncte !
Sunt trezit de mai bine de 1 ora...si urmaresc fantasticul meci 6 al seriei Phoenix-Dallas. Acum e pauza...si texanii au un avantaj de 9 puncte !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Jasmine scrie:foca,nu ma mai iubesti..
de ce crezi tu asta ?

ma intorc la NBA. incepe repriza 2. I :love: this game !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
buna dimineata:)
uite ca in fiecare sambata ma trezesc de dimineata mai nou. si chiar imi place.
sper sa fie mai cald decat ieri, si mai liniste.
uite ca in fiecare sambata ma trezesc de dimineata mai nou. si chiar imi place.
sper sa fie mai cald decat ieri, si mai liniste.
-
Daimon - Mesaje: 5074
tzop si eu la buna dimineatza!
az' cafeaua a fost inlocuita (printr-un fel de straniu proces de "cafeaua mananca glucoza, glucoza ajuta la procesarea si sintetizarea informatiilor din memorie", s-a facut o promisiune de nu mai bem cafea inainte de examen si somnolim si cascam in timpul lui) de suc de mere. multe tigari si-un toc de hartii despre modele cretine de masurare a atitudinilor. ;s
az' cafeaua a fost inlocuita (printr-un fel de straniu proces de "cafeaua mananca glucoza, glucoza ajuta la procesarea si sintetizarea informatiilor din memorie", s-a facut o promisiune de nu mai bem cafea inainte de examen si somnolim si cascam in timpul lui) de suc de mere. multe tigari si-un toc de hartii despre modele cretine de masurare a atitudinilor. ;s
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
mirelo, lasa lugu lugu pe fanclub si mergi la examen
vezi sa nu intarzii

vezi sa nu intarzii
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
buna dimineatza va spun si eu pentru a doua oara....acum cand am ajuns la munci. a fost un meci fantastic as'noapte. nici acum nu imi revin.
130-126 pentru Phoenix in prelungiri !
130-126 pentru Phoenix in prelungiri !
-
1.
lugu-lugu ie in alta parte nu pe forum :p
2.
promite vrajitoru' ca nu intarzii
cu alte cuvinte io am plecat la exam, aipa si ma intorc la doijpe! ;v
eyewitness scrie:mirelo, lasa lugu lugu pe fanclub si mergi la examen
lugu-lugu ie in alta parte nu pe forum :p
2.
vezi sa nu intarzii
promite vrajitoru' ca nu intarzii

cu alte cuvinte io am plecat la exam, aipa si ma intorc la doijpe! ;v
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
si Necko cum s-a descurcat fara matura ? ;P
-
berea dimineata merge si daca n-ai renuntat la cafea, ce vorbesti prostii? 

-
eye-ule...lasa prostiile. fugi acasa si ia-ti pelerina...si la 16:00 ne vedem in fatza la Maxxx in Regie....sa mergem la meci.
-
berea rece dimineatza merje si mai bine cand ai beut toata noaptea vijinata ca satz stimuleze neuronu' pentru exam 

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
neatza
sa te sparg la okarina miraculosule, te-am ajteptat pana la 5.15 in fata la maxx si n-ai aparut. unde plm ai fost, pe ghencea? am pierdut si ratarea lu jijel bucur din cauza ta.
sa te sparg la okarina miraculosule, te-am ajteptat pana la 5.15 in fata la maxx si n-ai aparut. unde plm ai fost, pe ghencea? am pierdut si ratarea lu jijel bucur din cauza ta.
-
'Neatza, oameni!
stiti ca grecii nu-si ureaza "buna dimineata"? zic direct "buna ziua", iar dupa pranz iti zic "buna seara", in semn ca ziua e pe cale sa se duca si deja iti ureaza sa ai o seara placuta.... iar dupa ce apune soarele iti zic "noapte buna".
asa ca pot sa va zic si "καλημέρα" - sa aveti o zi frumoasa.
stiti ca grecii nu-si ureaza "buna dimineata"? zic direct "buna ziua", iar dupa pranz iti zic "buna seara", in semn ca ziua e pe cale sa se duca si deja iti ureaza sa ai o seara placuta.... iar dupa ce apune soarele iti zic "noapte buna".

asa ca pot sa va zic si "καλημέρα" - sa aveti o zi frumoasa.
Hai sa ne mutam la mare!
-
Lu_Lu - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma