RAP-ul Vechi Romanesc!
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
RAP-ul Vechi Romanesc!
Care are Cimitiru Belu, M&G, Obor Klan, K.G.B.-Team shi altzi vechi! Ca ash vrea sa ascult shi eu!
Skee-Lo RULEZ!
-
m0l0z - Junior Member
Oameni buni, am si eu o boala de mai multi ani:
Pe compilatia Marpha Hip Hop vol. 3 a aparut o trupa, Avankronik (piesa se numea "Atac") care mi-a placut mult. Cine imi poate da vreo informatie despre aceasta trupa este rugat sa posteze aici!
Merci mult!
Pe compilatia Marpha Hip Hop vol. 3 a aparut o trupa, Avankronik (piesa se numea "Atac") care mi-a placut mult. Cine imi poate da vreo informatie despre aceasta trupa este rugat sa posteze aici!
Merci mult!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
:))
avankronik trupa lui motzu si a lui bamse (sper sa nu ma insel) ... deci in momentul de fata nu mai exista ceea ce inainte era o grupare intitulata "grupa amre" din care faceau parte da tricks proces verbal si avankronik ... Avankronik si da tricks au fuzionat si au format trupa grupa mare care a inregostrat un album care dupa cate stiu eu trebuie sa apara pe piata ... pe albumu respectiv o sa gasesti productia lui motzu ex avakronik
cam atat stiu eu daca te intereseaza mai multe ... sorry i cant help u
cam atat stiu eu daca te intereseaza mai multe ... sorry i cant help u
-
Kombat - Junior Member
Merci mult, Kombat!
Auzisem de Grupa Mare, dar nu stiam ca sunt continuarea trupei Avankronik. Oricum si Da Tricks au fost tari... De aici pot afla singur mai multe informatii! 10gz again!
Auzisem de Grupa Mare, dar nu stiam ca sunt continuarea trupei Avankronik. Oricum si Da Tricks au fost tari... De aici pot afla singur mai multe informatii! 10gz again!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Indicat ar fi ca aia care au rap vechi romanesc sau de afara sa faca un site, ceva sa punem acolo mp3uri pt download sau na sa puna la dispozitzie fiecare ce are undeva pe un server sa putem sa downloadam tot ce vrem si tot ce gasim!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
hiphopera
parca moloz trebuia sa faca site-ul ala nu cu arhiva nu???...zi coae il mai faci????
apropo am luat real hiphop 1 :"tin sa va previn k-gula e la mike..realitatea in declin"./..ce tare era inspectorau ..si mai e tare si liric cu delikt ..super faza lu brugner :"mai underground decat vechiul icab"....
apropo am luat real hiphop 1 :"tin sa va previn k-gula e la mike..realitatea in declin"./..ce tare era inspectorau ..si mai e tare si liric cu delikt ..super faza lu brugner :"mai underground decat vechiul icab"....
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
-
Gnom - Junior Member
K.G.B-Team am eu.Dar se aud super nasol.Dak vrea cineva da-ti un pm sau ma puteti gasi pe yahoo messenger cu id-ul andy_mihai2004
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
-
IrC - Junior Member
old times da!:)
Pai ma incumet sa-l servesc yo pe moloz cu "2 imbucaturi" shi anume:M&G shi Obor Klan.Uite ca mi-a venit in minte cu okazia asta clipu' piesei "Sunt Conectat"al trupei M&G (parca din '92 sau 93 albumu "Biografia celor de jos"?),destul de mishto filmat undeva pe camp se integrau in cadru shi nishte tzarani
)))lol.Interesant cum au sarit shi M&G de la stilu' lor de-atunci la dance-hall.Banii ashtia urla de mama focului nooh?:)

Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
icspatrat scrie:m&g-biografia celor de jos este aparut in 2000 la fel si clipul ala ...
iar vorbire directa nu a scos nici un material
Inseamna ca sursa de la care am aflat yo ca M&G-Biografia celor de jos a fost scos in 93 a fost total eronata.Sound-ul imi inducea aerul specific din 93 din cate mi s-a parut sau poate masterizarea sa fii fost de vina.Orikum multzam de corectura icspatrat:).
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1