)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
cub...eu insami sunt un dex :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
migurilicutzica, vazush asta: http://www.aseltine.com/rhee/ ? deci mare atentzie pe unde itzi lashi pozele. 

-

nocturna - Mesaje: 8725
bah, ia nu va mai luati de dinamo, lasati-i sa-si cumpere meciurile in tihna
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
da bre da ajtia-s amatori in meserie, voi aveti traditie si profesionalism in a cunpara un meci 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
MiG29 scrie:Las ca vedem noi cine cunpara meciurile cu Brasov si Poli,ca sigur nu Dinamo:D
ar fi culmea sa cunparatzi shi meciurile pe care nu le jucatzi.
dar, pentru singurantza patronilor, s-ar prea putea sa fie cumparate shi alea.-

nocturna - Mesaje: 8725
cont in banca....
bre cum o fi un pumn usor de 200 de milioane?
daca il punea meme pe zmarandescu alai rupea uasele gratis..
bre cum o fi un pumn usor de 200 de milioane?
daca il punea meme pe zmarandescu alai rupea uasele gratis..
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
cred ca toata lumea sta cu sufletul la gura si doreste sa afle ce am servit eu astazi la masa de pranz :
1.fornetti cu telemea de 16 500 lei
2.o negresa. negresa este un fel de chec asa mai insiropat si cu stafide prin el. si are pe deasupra presarat un pic de rumegush de nuca de cocos. este foarte buna si costa doar 11 mii.
1.fornetti cu telemea de 16 500 lei
2.o negresa. negresa este un fel de chec asa mai insiropat si cu stafide prin el. si are pe deasupra presarat un pic de rumegush de nuca de cocos. este foarte buna si costa doar 11 mii.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
cubu scrie:Migule, pro arena e ceva cu hip hop, neinteresant. Nu-i asa, Decret?
Say what nigga?
nocturno, nu mai vb cu migu...ca el de fapt nu exista in realitate. e borcica andarcavar
-

cutuma© - Mesaje: 3047
bre keshule, ce'ai bre cu simplex aia, ce tze'a facut..pei daca ii privatizeaza ashtea lu' marius morga "fabrica de hituri" sau plm (c.abarnamcine) shi ii pune pe liber pe baetzii aia de matura strazile, o sa fie shomiori, sh'atuncea din buzunaru' lu cine crez tu c'are sa le dea asistentza sociala..itz spun eo din buzunaru tau propriu shi personal...tze'ar placea bre sa le dai de mancare tu din munca ta cinstita la fluericii aia?!
nalta ordine de idei, bre voi shtiatz ca la mine in cartier nu e semnal de conecs de asear de la ora 01:00?!?
nalta ordine de idei, bre voi shtiatz ca la mine in cartier nu e semnal de conecs de asear de la ora 01:00?!?
?!
-

h0va - Mesaje: 2049