C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Shi pa george l-am pus la scandemberg?:con: D-aia am io coatele praishtie!
Skollule, sa vii sa-tzi iei izmenele bah, ca le-ai uitat la mine!Io n-am ce face cu ele!Nu pot sa le port ca pica dupe mine!:D
Skollule, sa vii sa-tzi iei izmenele bah, ca le-ai uitat la mine!Io n-am ce face cu ele!Nu pot sa le port ca pica dupe mine!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
danone scrie:memetule, poate ai o floare de pozat si noi te retinem
hehe....am incercat ieri sa vad daca e adevarat ca si cu o cutie de pantofi se poate face o poza...daca e asa, inseamna ca aparatu meu e si mai prost decat sus numita cutie
cecule: cand bre?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
paiacec scrie:
Pa lume buna, io am plecat la munte, respectiv bushteni!
da du-te odata ca m-ai creierit.
si da, l-ai pus si pe georgica, numa ca la stanga te-a pus el.
(incerc de o ora sa pun o poza cu jorj sa vedeti diferentza de gabarit da' nu merje, ma cac in ia de tehnologie
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
buna ziua
plec la munca
plec la munca
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
az zi fff scurta. unforciunatelii, urmeaza alte trebi. forciunatelii, dupe trebi urmeza ber.
PS: eri am cunoscut cel mai mic fan Laibach. individul are varsta de aproape 3 ani shi shtie sa fredoneze nejte piese ale respectivilor, fapt pe care mi l-a demonstrat in mod repetat + mishcare scenica adecvata. ie bine.
PS: eri am cunoscut cel mai mic fan Laibach. individul are varsta de aproape 3 ani shi shtie sa fredoneze nejte piese ale respectivilor, fapt pe care mi l-a demonstrat in mod repetat + mishcare scenica adecvata. ie bine.
-

neatza - Mesaje: 5820
-

eri am cunoscut cel mai mic fan Laibach. individul are varsta de aproape 3 ani shi shtie sa fredoneze nejte piese ale respectivilor, fapt pe care mi l-a demonstrat in mod repetat + mishcare scenica adecvata. ie bine.
servesc aia br la arjentin si copiilor de 3 anisori?
acu doo sactamani ala biatu care tza tinut lectie de industrial acu asta micu care canta industrial, lume pestrita in arjentinu ala, legati duar de dragostea de industrial si bineinteles br
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
terasa pe la 6-7 si nu argentin ci langa sala ca o adus si acolo br buna si eftena si e mai liniste. nu de alta da la 8 la club a canta catamenia si nu am iar chef de toti cunoscutii. pe cand la big mamu deh, club select, poate canta tzapinarii si are si mitica un os de ros 

- gaga
de danone, de cand estetzi persuana publica nu mai putetzi sta cu totzi jegoshi in aceiash crajma.
deci eo vam urat un carpanos haipa shi ma duc cu trebi. iar dupaia la bere, acolo unde nu vrea danone.
deci eo vam urat un carpanos haipa shi ma duc cu trebi. iar dupaia la bere, acolo unde nu vrea danone.
-

bah nush unde o fi fost neatzu asta cand s-anpartit desteptaciunea, pacat de iel, alfel baiet haios.
am treaba in locatia aia, dvs nu vretzi sa va coboratzi telectualitatea pana acolo, tre sa statzi ecspus sa va vaza lumea, mai o bere, mai un cedeu, merge banda.
am treaba in locatia aia, dvs nu vretzi sa va coboratzi telectualitatea pana acolo, tre sa statzi ecspus sa va vaza lumea, mai o bere, mai un cedeu, merge banda.
- gaga
rea dimineata!am inceput perioada de muncoholie.daca e,dumneavoastra dormiti,ma trezesc eu dimineatza,no broblem.
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
laleo
ceva mai bine azi parca mi sa mai usurat putin damijana ceea ce va urez si voo
ceva mai bine azi parca mi sa mai usurat putin damijana ceea ce va urez si voo
-

cecule , vezi bre sa scrii de ploaie ca apa, udatura, nu de ploaia aia care in tanzania inseamna p00la
-

auzi bre cecule, la o adica scrie ce vrei ,da? io team invatat de bine
nu ma intereseaza ca oricum ai 2 pe linie
in conditii normale azi trebe sapara sodilicutzicutzu
baics, sa anunti cant pleci la munci, da?
nu ma intereseaza ca oricum ai 2 pe linie
in conditii normale azi trebe sapara sodilicutzicutzu
baics, sa anunti cant pleci la munci, da?
-

shomioru de acum ie perdant, gata cu iel, ie in showbiz, io l-am invatat de bine: "du-te bah si vinde ciunga". da el nu si nu: "io vreau sa montez scena pt sistem si blondi"
aia ie s-o dus, sa-i fie berea ushuara
guzmornin
aia ie s-o dus, sa-i fie berea ushuara
guzmornin
- gaga
Gata!Am terminat poezeaua!Culmea, da' acilea ploo-n draci!Zici c-am invocat ploaia cu poezeaua asta!
Se pare ca idila dintre Shaki shi Mr. P. se reinfiripa!:D
Taaaaam tam tam-taaaaaaaam,Taam tam tam taaaaaaaaaaaam! Shi acia se impiedica aiu shi scapa pe jos inelul.Mr. P. de enerveaza shi asmute pisica asupra lui Raducu,care ii trage un babarnac matzei scarboase de strica orga catedralei la aterizare~p etc.
Se pare ca idila dintre Shaki shi Mr. P. se reinfiripa!:D
Taaaaam tam tam-taaaaaaaam,Taam tam tam taaaaaaaaaaaam! Shi acia se impiedica aiu shi scapa pe jos inelul.Mr. P. de enerveaza shi asmute pisica asupra lui Raducu,care ii trage un babarnac matzei scarboase de strica orga catedralei la aterizare~p etc.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
lalei
aiule, tot ce po sa fac (acu) e sa te anuntz cam ajuns la munci de pe la 9.
aiule, tot ce po sa fac (acu) e sa te anuntz cam ajuns la munci de pe la 9.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ce e cecule, esti gelos?
si se sparge giamu si intra cecu calare pe un motor portocaliu de o mie o suta centimetri cubi, ii da un shut in cur lu kesh, repune in functziune un popa balbait, trage o bashina consistenta care baga lumea in ciatza si ii pune inelu lu shaki. lui nu ca pe dejetu de tarantula sta ca inelu de butoi pe claudia shifer

- gaga