)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
am bifat-o bah
n-are cinsa stearga prafu p-acolo?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
am si eu o dilema pentru domnii care cunoaste
:
cine m-a albastrit si de ce? nu d-alta, dar trecura circa 3 luni de cand rugai eu marile apartamente sa-mi raspunda la cerere si... ma gandeam ca poate am primit fro noua moderare de care n-am habar
:
cine m-a albastrit si de ce? nu d-alta, dar trecura circa 3 luni de cand rugai eu marile apartamente sa-mi raspunda la cerere si... ma gandeam ca poate am primit fro noua moderare de care n-am habar

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847
eyewitness scrie:am bifat-o bah
nu. dar vreau sa fac o noua echipa de locomotive...ca astea de acum..sunt vai de ele. nu vezi ca am ramas singur in gara ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
nu nocturna ca pe secse ii baga numa p`aia mai naivi care nu-l pt refuza pe zoso... 

in plus, sod cu gabuba nu cred ca s-ar mangaia pe.. secse.. ca moderatori, adica...

in plus, sod cu gabuba nu cred ca s-ar mangaia pe.. secse.. ca moderatori, adica...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

Amaterasu - Mesaje: 1287
telepatia asta pe ce canal ruleaza? e prezentata cumva de Simona Patruleasa ? :love:
p.s. care imi umbla la semnatura?.....hidosilor
p.s. care imi umbla la semnatura?.....hidosilor
-

cutuma© - Mesaje: 3047
-

ce lucrezi, cub ? caraush ?
edit : da,da,da....venim in Campina la Tapinarii
edit : da,da,da....venim in Campina la Tapinarii

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
nustiu cum e cu doojnoo dar vad ca altcineva se eschiveaza
nocturno, vin azi TApiNarIi la club la Campina, poate dai o tura cu mosu la un pecsic
-

Da, recunosc, lucrez caca raus.
Decret, vezi ce patesti daca dai la facultate? Apuca-te mai bine de jmenarii de cartier.
leitar: nocturno, in seara asta nu ma duc in club, asa ca pauza Tase. Sper ca pana maine, cand ma duc si io la o bere, iese mirosu.
Decret, vezi ce patesti daca dai la facultate? Apuca-te mai bine de jmenarii de cartier.
leitar: nocturno, in seara asta nu ma duc in club, asa ca pauza Tase. Sper ca pana maine, cand ma duc si io la o bere, iese mirosu.
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
deci pepepsi naj vinde-o niciodata
ee, ie bine ca va intzelegetzi.
propun propunerea sa nu mai fie nimenea albastru din cauza ca pe fondu asta mov albastriu nu se mai zareshte la citit nicurile shi uite asha confund decret cu migu, cubu cu moshu, precum shi etc.
-

nocturna - Mesaje: 8725
-

Deci felino, vad ca te mananca rau. Stii de cifra magica trei?
Asta a fost una. La trei imi calc promisiunea pe care am facut-o cuiva.
leitar: Totusi, cand e vorba de probleme cu minore, ar trebui sa te abtii. Nu de alta, da mai jignesti pe altcineva aseMUINDu-l cu OM.
Asta a fost una. La trei imi calc promisiunea pe care am facut-o cuiva.
leitar: Totusi, cand e vorba de probleme cu minore, ar trebui sa te abtii. Nu de alta, da mai jignesti pe altcineva aseMUINDu-l cu OM.
indescifrabil
-

shi fetitza cu chibrituri incendia coliba unchiului tom shi casutza celor trei purcelushi, casutza cladita cu truda shi sudoarea fruntzii dintr-un credit ipotecar oferit de anl.
gata paoza, sa mai shi muncim.
gata paoza, sa mai shi muncim.
-

nocturna - Mesaje: 8725
bah, ce frumos sunt primiti userii noi pe forumu proconsul. bine ai venit in grupu nostru, sa te simti bine cu noi, lugu-lugu...nu ca la noi, cum apare unu asa ca matei sa invincible ii si loam la p00la. rusine sa ne fie
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Cubu, te superi dejaba, mami.. ca io n-am vrut sa fiu rautacioasa... si nu te-am asemuit cu penibilu ca.. nu cunosc personagiu indeaproape. da` daca tu asa vrei sau asa crezi, io ce poci pt ca sa fac?!cubu scrie:Deci felino, vad ca te mananca rau. Stii de cifra magica trei?Asta a fost una. La trei imi calc promisiunea pe care am facut-o cuiva.
in plus, io as vrea sa ne avem ca fratii da` vad ca tu dai ultimatumuri d`astea.. asta e. nu ma pot imprieteni cu toata lumea.. d`asta singurul meu prieten e catelu din fata blocului, da ie bun si ala...
alfel?! ce mai faci?!
pies: stai tu calm ca acel "alcineva" stie care ii este nivelu` nu se sinte iel jicnit de copilarii d`astea, cum fac altii... :rolleyes:
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

Amaterasu - Mesaje: 1287
Las ca se face fanclub Porcosu la cluj si-o sa ma infiltrez si-o sa le dau foc la postere si autografe, o sa ma cac pe pereti si-o sa ma pish pe cd-uri!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
felino, fata draga, stii ce ma supara pe mine? Ma supara ca vad in jurul meu prostie si infatuare, iar in munca pe care o prestez am de-a face in fiecare zi cu astfel de oameni. Plus alte chestii, pe care nu vreau sa le insir aici. Pe langa asta, crede-ma, nu vreau sa te jignesc, replicile si atitudinea ta nu sunt nici macar piscaturi de tantar. Nu te mai flata, ca mai tarziu ajungi sa o dai in altele.
uwgdug: piskeshule, nu o mai face pe duru, stiu ca ai acasa pe perete, deasupra patului, un poster cu Bodo.
uwgdug: piskeshule, nu o mai face pe duru, stiu ca ai acasa pe perete, deasupra patului, un poster cu Bodo.

indescifrabil
-