DUMNEZEU vs. HOMOSEXUALITATE
Moderator: anjin-san
mie mi se pare mai normal sa nu o cauti pe danone in carciuma cand danone sta acasa la cratitza
si bea bere of cors
te-ai gandit poate ca NU PUTEAI SA-TI PORTI SINGUR DE GRIJA la vasta aia daca ai tai te aruncau CA PE UN CACAT?
sa se duca tata la PSIHIATRU sa se vindece. da' cred ca nu ai inteles tu bine oricum

Personal nu intelegeam prea multe la acea vreme,(copil fiind) eram OBLIGAT sa urmez turma si sa ma supun regulilor.
te-ai gandit poate ca NU PUTEAI SA-TI PORTI SINGUR DE GRIJA la vasta aia daca ai tai te aruncau CA PE UN CACAT?
am inteles ca este vorba de ceva la nivel psihic, adica ceva anormal
sa se duca tata la PSIHIATRU sa se vindece. da' cred ca nu ai inteles tu bine oricum
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Eye, criminalii in serie se includ in normalitatea majoritatii?
Nici mie nu mi se pare normal sa te intrebi daca este normal sa-l vezi pe danone la o bere si sa nu ciocnesti cu el.
Offtopic fara intentie.
Nici mie nu mi se pare normal sa te intrebi daca este normal sa-l vezi pe danone la o bere si sa nu ciocnesti cu el.

Offtopic fara intentie.
- mikutzul
- Junior Member
Dumnezeu a enuntat foarte clar in biblie toate URACIUNILE ecestei lumi si ce inseamna normalitate
pai El a zis sa nu antentezi la femeia altuia da n-a zis nicaieri de barbat. vezi? intr-un fel a omis. si de-aici hop si homosecsualitatea. deci daca El nu a infierat inseamna ca-i normal nu?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Eye, criminalii in serie se includ in normalitatea majoritatii?
da popo... aaaa gao.... cum le zice? homosexuali de ce at trebui sa fie inclusi? ca asa vrea mujkii tai mikutzi? daca parintii tai era poponari tu nu mai erai acum aici

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
As vrea sa rad de spusele voastre da nu pot,
Amaterasu, uraciunile sunt chestii facute de oameni care nu sunt placute inaintea lui Dumnezeu(conform bibliei).Aci amintesc sodomia care este forma libera de sex anal.
Eye, stii povestea despre Sodoma&Gomora? Au murit pentru ca barbatilor le placea sa impinga lutul la deal.
Danone, daca parintii mei ar fi fost homosexuali atunci poate la ora asta ma intrebam cu ce am gresit.

Amaterasu, uraciunile sunt chestii facute de oameni care nu sunt placute inaintea lui Dumnezeu(conform bibliei).Aci amintesc sodomia care este forma libera de sex anal.
Eye, stii povestea despre Sodoma&Gomora? Au murit pentru ca barbatilor le placea sa impinga lutul la deal.
Danone, daca parintii mei ar fi fost homosexuali atunci poate la ora asta ma intrebam cu ce am gresit.
- mikutzul
- Junior Member
mikutzul scrie:Ce inseamna normalitate?
In NORMALITATEA mea nu se includ discotecile, cluburile de noapte, drogurile, prostituatele, homosexualii, bisexualii, minciuna, iselatoria, propaganda, barfa...etc...etc.
.
da tu ce plm faci tuata ziua? laba?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Sincer fanteziile tale sexuale ma lasa rece.Wild Rose scrie:bre m@le, te-a f***t unu in cur vreodata? ca altfel nu-mi explic afirmatia ta de mai sus. adicalea ie nejustificata. deci astept sa argumentezi (deschide dex-ul si vezi ce inseamna).
si eagle raider, spune-mi si mie cine decide ce este si/sau ce nu este normal? sa inteleg ca pentru tine a fi normal inseamna... a fi ca cei care formeaza majoritatea?
piskeshu.. iti spui io! azi i-a murit ultimu neuron! odihneasca-se in pace!
Imi pare rau ca te limitezi doar la directivele din dex,precum un sufleor patetic.
Deci deschide gura mai mare si asculta-mi argumentul:
Homosexualii sunt niste oameni bolnavi.
Parada reprezinta o propaganda homosexuala.
E gresit sa promovezi BOLILE.
Acum depinde,poate ca-ti imaginezi in sinea ta ca ar putea sa te spele prin orificii cativa d-astia,dar oricum ai da-o,tot bolnavi sunt.
Edit: urmeaza o parada a nebunilor,a criminalilor,a...
Your Kiss is my command.
[font=Book Antiqua]Incubus online.[/font]
-
M@le - Junior Member
keshule, matale poti sa nu faci chiar nimic, oricum tot anormal iejti 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Io nu vreu sa categorisesc pe nimeni, homosexualii sunt printre noi fara doar si poate, isi duc lupta existentiala la fel ca toti ceilalti.Faptul ca nu sunt de acord ca ei sa faca parte din normalitatea mea este o chestie care ma priveste doar pe mine.
Un studiu recent arata ca anul acesta infectiile cu hiv au ajuns la un numar mai mare decat anul trecut si sa nu uitam ca suntem doar la sfarsitul lunii mai.
Ce faci tu piskeshule este ceva normal pentru tine si nu vreau sa comentez discernamantul nimanui.
Un studiu recent arata ca anul acesta infectiile cu hiv au ajuns la un numar mai mare decat anul trecut si sa nu uitam ca suntem doar la sfarsitul lunii mai.
Ce faci tu piskeshule este ceva normal pentru tine si nu vreau sa comentez discernamantul nimanui.
- mikutzul
- Junior Member
Buba e mai plina de puroi decat pare:
S-a ajuns ca oamenii bolnavi sa se manifeste (legal) pe strazi.
Si asta nu e tot: s-a ajuns sa fie "trendy" sa fii gay."Gay is OK" spun ei.
Bine,doar ca trebuie sa retinem:
Este perspectiva unor oameni BOLNAVI PSIHIC!
S-a ajuns ca oamenii bolnavi sa se manifeste (legal) pe strazi.
Si asta nu e tot: s-a ajuns sa fie "trendy" sa fii gay."Gay is OK" spun ei.
Your Kiss is my command.
-
M@le - Junior Member
domnu mascul,
si daca cineva iti spune tie ca ceea ce sustii tu:
ce raspunzi?
ai vreun argument pt aceste afirmatzii sau vorbesti doar ca sa te afli in treaba? sa stim de pe ce pozitii vorbim cu tine
si daca cineva iti spune tie ca ceea ce sustii tu:
ce raspunzi?
ai vreun argument pt aceste afirmatzii sau vorbesti doar ca sa te afli in treaba? sa stim de pe ce pozitii vorbim cu tine
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
Male, permite-mi, te rog, sa iti spun ca esti idiot... si ca argument, aduc urmatorul post:
masculu vietii scrie:Este perspectiva unor oameni BOLNAVI PSIHIC!
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
Eu iti permit sa spui ce vrei,doar ca limitele tale intelectuale si-au spus cuvantul mai sus.
Un comportament deviat in raport cu legile naturii denota astfel de probleme in cazul lor.
Sper doar ca rasa umana isi va pastra obiceiurile sanatoase si firesti in ciuda deformatiilor spirituale multiple.
Un comportament deviat in raport cu legile naturii denota astfel de probleme in cazul lor.
Sper doar ca rasa umana isi va pastra obiceiurile sanatoase si firesti in ciuda deformatiilor spirituale multiple.
Your Kiss is my command.
-
M@le - Junior Member
M@le scrie:Un comportament deviat in raport cu legile naturii denota astfel de probleme in cazul lor.
si ma rog care-s regulile naturii?
si de ce comportamentul homosexualilor este deviat de la aceste reguli?
rasa umana isi va pastra obiceiurile sanatoase si firesti
care ar fi acelea?
-
Male, este plina tara asta de limitati ca tine, asa ca nu ma mai obosesc sa iti dem tie cat de mult gresesti pt ca evident e in zadar.
In al-doi-lea rand, mai bine mai documenteaza-te, poate ai sa afli (ca tot esti tu asa telectual) ca homosexualitatea NU este considerata O BOALA PSIHICA, numai si pt simplul motiv ca nu (babeste) NU SE TRAGE DE LA CAP, ci din cauza unui exces de hormoni...
In rest, ramane cum am spus...
In al-doi-lea rand, mai bine mai documenteaza-te, poate ai sa afli (ca tot esti tu asa telectual) ca homosexualitatea NU este considerata O BOALA PSIHICA, numai si pt simplul motiv ca nu (babeste) NU SE TRAGE DE LA CAP, ci din cauza unui exces de hormoni...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
nbm scrie:care ar fi acelea?
nbm,problema este mult mai complexa,si nu poate fi rezumata intr-un simplu raspuns.
Pot doar sa-ti spun ca atata timp cat functiile de reproducere sunt "activate" doar in cazul unor relatii sexuale cu partenere de sex opus,normalitatea este evidenta.
Sexul cu animale de pilda ti se pare normal?Sunt pe net o multime de astfel de poze.Ti se pare ok?
Your Kiss is my command.
-
M@le - Junior Member
Nu stiu daca observi ca eu te-am jignit in nici un fel...in schimb tu te jignesti "In al-doi-lea rand"...ori-cum,o rez-ervare pe Les-bos poa-te te-a-r fac-e s-a int-ri in normal-itate ideo-logic vorbi-ndAmaterasu scrie:Male, este plina tara asta de limitati ca tine, asa ca nu ma mai obosesc sa iti dem tie cat de mult gresesti pt ca evident e in zadar.

Sigur ca un exces de hormoni ar putea determina o activitate sexuala bogata cu persoanele de sex opus,insa ei totusi persista...
-
M@le - Junior Member
M@le scrie: Pot doar sa-ti spun ca atata timp cat functiile de reproducere sunt "activate" doar in cazul unor relatii sexuale cu partenere de sex opus,normalitatea este evidenta.
omule, functiile de reproducere sunt activate in orice relatie sexuala, duar ca reproducerea propriu-zisa se poate intimpla doar in conditiile mentionate de tine. si nu numai.
ia imagineaza-ti urmatoarea scena: doo lesbiene, una dintre ele implantind printr-un frumos act secsual cu un dildo sa zicem un ovul insamintat cu sperma unui alt nenea. poate ca sansele ca cealalta sa ramina insarcinata sunt aproape de zero, dar eczista un oarecare risc - se petrece reproducerea?

a dooa problema este la fel de complicata:
sexul este doar pt reproducere sau pt placere? gindeste-te bine inainte de a da un raspuns
Sexul cu animale de pilda ti se pare normal?Sunt pe net o multime de astfel de poze.Ti se pare ok?
daca mai rasfoiesti acest forum vei gasi f multe referinte la zoofilie, dar si la alte boli cum le zici tu.
dar cum mi-ai cerut mie parerea, ti-o zic:
un act secsual trebuie sa fie liber consimtit de cei doi (sau mai multi) parteneri, indiferent ca vorbim de sodomii, sado-maso etc. cit timp animalul nu-si poate exprima liber consimtamintul...
-
asta e cu totul alta discutie
dar afirmatziile tale initiale erau mult mai agresive. iar astfel de afirmatzii fie le justifici, cu argumente pertinente, fie mai bine le retragi. ca la dat cu parul, toti suntem campioni
pies: astept inca un raspuns de la tine
dar afirmatziile tale initiale erau mult mai agresive. iar astfel de afirmatzii fie le justifici, cu argumente pertinente, fie mai bine le retragi. ca la dat cu parul, toti suntem campioni
pies: astept inca un raspuns de la tine
-
De fapt voi nu va certati aici in legatura cu sexul, ci in legatura cu normalitatea.. si asta este cu totul si cu totul alta mancare de peste..
defineste normal domnule M@le te rog..
X spune ca lui ii place sa si'o traga cu Y si ca i se pare absolut normal, unde X si Y au amandoi acelasi sex
Z spune ca nu este normal..
cine are dreptate? Z pt ca se refera la faptul ca functia actului sexual este de reproducere? sau X cand se refera la faptul ca lui si lui Y le produce placere?
si nu incerca s'arunci pastila cu "aia mai multi au dreptate", pt c'o s'o primesti ramburs direct in barbie
in final, normalitatea depinde de punctul de vedere din care este privit subiectul, ca sa nu mai spun ca depinde si de momentul in timp in care este abordat acest punct de vedere..
PS: ca sa nu mai vorbesc despre moralitate, careia contextul de mai sus i se potriveste si mai si decat normalitatii
defineste normal domnule M@le te rog..
X spune ca lui ii place sa si'o traga cu Y si ca i se pare absolut normal, unde X si Y au amandoi acelasi sex
Z spune ca nu este normal..
cine are dreptate? Z pt ca se refera la faptul ca functia actului sexual este de reproducere? sau X cand se refera la faptul ca lui si lui Y le produce placere?
si nu incerca s'arunci pastila cu "aia mai multi au dreptate", pt c'o s'o primesti ramburs direct in barbie

in final, normalitatea depinde de punctul de vedere din care este privit subiectul, ca sa nu mai spun ca depinde si de momentul in timp in care este abordat acest punct de vedere..
PS: ca sa nu mai vorbesc despre moralitate, careia contextul de mai sus i se potriveste si mai si decat normalitatii
odi et amo
- adonys
- Junior Member
adonys: citeste posturile mele de mai sus.[despre normalitate]
Completare:
Ca sa afli o parere cat mai aproape de adevar nu e de ajuns sa intrebi persoana Z.
Trebuie sa:
-interoghezi mai multe persoane
-persoanele interogate trebuie sa atinga un inalt nivel spiritual,caci altfel eforturile tale vor fi zadarnice.
nbm: ca sa evit un offtopic imens iti voi raspunde pe PM.Poti sa-l faci si public aici ar fi [mult prea] offtopic.
Completare:
Ca sa afli o parere cat mai aproape de adevar nu e de ajuns sa intrebi persoana Z.
Trebuie sa:
-interoghezi mai multe persoane
-persoanele interogate trebuie sa atinga un inalt nivel spiritual,caci altfel eforturile tale vor fi zadarnice.
nbm: ca sa evit un offtopic imens iti voi raspunde pe PM.Poti sa-l faci si public aici ar fi [mult prea] offtopic.
Your Kiss is my command.
-
M@le - Junior Member
le'am citit.. si de fapt, nici n'ar fi tb, pt ca este evident din ce vb pe'aici ca nu prea ai inteles ce si cum..
poate'ar tb sa mai citesti tu postul meu.. si eventual o biblioteca-doua.. desi tare ma tem ca n'ar fi de'ajuns
poate'ar tb sa mai citesti tu postul meu.. si eventual o biblioteca-doua.. desi tare ma tem ca n'ar fi de'ajuns

odi et amo
- adonys
- Junior Member
Tin sa te anunt:adonys scrie:le'am citit.. si de fapt, nici n'ar fi tb, pt ca este evident din ce vb pe'aici ca nu prea ai inteles ce si cum..
-prescurtari de mircomantb
vb
le'am citit
poate'ar tb
La Academie s-a anuntat ca ghilimelele pot inlocui cratimele?
Iti sugerez amical sa te uiti in propria-ti ograda.
Your Kiss is my command.
-
M@le - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma