Eniuei, deci, avand in vedere ca nu se exsista posibilitatzi de atasare poze acolosha, voi posta aici.
In vichendu ce tocma trecu, am fost, in premiera, in capitala tzarii asteia: Ottawa. Rusinos de aftfel ca dupa 8 ani deabea acum am fost, mai ales ca e destul de aproape dar sa trecem peste. N-am stat mult pt ca am vrut sa ne intoarcem in timp util pt filmul Kingdon of Heaven (despre care o sa scriu la filme) asa ca n-am vizitat mare lucru. Oricum, am reusit sa ajungem la muzeul de stiinte si tehnologie. Foarte interesant muzeu, foarte mare, mult de citit si de invatat (bine ca multe trebi le stiam deja) si chiar mi-a parut rau totusi ca n-am avut o zi intreaga la dispozitie sa petrec acolo. Eh, unde vroiam s-ajung: in acest muzeu, era si o sectie dedicata cailor ferate canadiene, in special istoriei lor. Asa ca am avut ocazia sa vad cateva locomotive f vechi, cateva vagoane, chiar si interiorul cabinei unei locomotive, toate la scara reala. Asa ca m-am gandit la voi si am facut o gramada de poze