C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bondim.
nam trait degeaba, nu respiram aiurea, invatzam continuu: caldura ucide sau cel putzin ranejte grav. dupa 54654907658 de ore de munca ostenitoare era atatica de aproape sa se piarda frumusetze de lucrare de diplom. ei bine, daca tziglele la uameni nu rezista in fatza tornadelor, lucrarea mea a rezistat. ca intotdeauna, ai noshtri a invins.
nam trait degeaba, nu respiram aiurea, invatzam continuu: caldura ucide sau cel putzin ranejte grav. dupa 54654907658 de ore de munca ostenitoare era atatica de aproape sa se piarda frumusetze de lucrare de diplom. ei bine, daca tziglele la uameni nu rezista in fatza tornadelor, lucrarea mea a rezistat. ca intotdeauna, ai noshtri a invins.
-

nocturna - Mesaje: 8725
bre io-s hapi, sacatamana asta nu am colega si ma destrabalez, incerc sa duc temperatura din buro supt zero ceea ce nu am reusit ca am vizitatori, da daca pleaca incerc. primu pas dupe ce ies toti va fi sa incui usa sa zic ca s-a blocat. e asa de bine ca m-as muta aici
iaodi: stiti ce mice ie lumea? abar navetzi
iaodi: stiti ce mice ie lumea? abar navetzi

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
neatza. intors cluji. unforciunatelii, cuvintele nu poate descrie ce s-a intanplat acolo, shi nu ma refer la concert.
ochila, daca ne vedem zilele astea la o bere itzi arat nejte poze despre care mi-e rushine sa le pun pe net.
ochila, daca ne vedem zilele astea la o bere itzi arat nejte poze despre care mi-e rushine sa le pun pe net.
-

neatza - Mesaje: 5820
salamalecu
mare plictiseala cand freci duda la biuro
tot mai buna io baie in piscina
mare plictiseala cand freci duda la biuro
tot mai buna io baie in piscina
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ochila, daca ne vedem zilele astea la o bere
neatzule, defineste cuvantu bere
-

definitzia cuvantului bere: adica mult alcool. uiskian, gotca, tequila, shi eventual o bere, macsim doo in deschidere.
-

neatza - Mesaje: 5820
uitandu-ma dupe t-bonurile si steackurile astora iote ce-am gasit: calaresc americanii pe friptura
http://www.texaslonghornriders.com/photos.asp
http://www.texaslonghornriders.com/photos.asp
- gaga
Ce nasol e lunea!Cine-a zis treaba asta, mare om a fost!Am balotat o inghetzata(defapt jumate ca restu a picat pe jos shi pe tricou!Mie imi vine ca de acuma incolo sa imi iau conced in fiecare luni!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
ce uameni rai aia de nu raspundetz la ym si nu stiu daca merge, ce merge, ce fiunctioneaza si ce nu. creca sfarSHITu ie aproape ca tot iunspecteaza astia buro meu, adica vine o vreme cand tre sa mai si beleshpla
- gaga
in toata nu chiar. da' merlucian cica in juma de bucurejti. la noi sa perdut numa netu care a fost recuperat in prealabil de nejte baietzi muncitori de la firma cu pricina, care sau dus prin nush ce canale sal recupereze.
-

asa deci, si io planjeam de nedreptate. nocturno, ai pus mata un linc pe chestii sinpatice primite pe mail da' cand am deschis era numa o sigla la burger king pe fundal negru. care ie poanta?
- gaga
bre, tre sa ajteptzi ca apare ala negru de respira greu, de era tacsu lu alant din razboiuu stelelor, vader, shi incearca satz ghiceasca gandurile cele mai absconse cu ajutoru la diverse intrebari. ie unpic telepat.
nu fuge, ien faza de negare.
nu fuge, ien faza de negare.
-

bre deci a picat cum zice nocti, asta una, porma nui corect, la aiu ploo si la mine nu. da am facut polu nord in buro, ie asa de bineee, racuare, fanta cu ghiatza, trai neneaca.
- gaga
bah, ori nocti cu danone abarnare de geografie ori io nu mam trezit din uichend
ia ciupitima unu
ia ciupitima unu
-

io recunoaste ca nu stie giografie.
bah sa va zic ca uitai un sfat prietenesc: sa nu mancatzi la inpinge tava ala din gara sa muara titirica au preturi de hilton si mancare de cantina!
bah sa va zic ca uitai un sfat prietenesc: sa nu mancatzi la inpinge tava ala din gara sa muara titirica au preturi de hilton si mancare de cantina!
- gaga
la mine santrerupt si corentu si muie rds , corentu frun minut si muie rds fro ora
-

neatzu va transmite un argentinian hai pa iar de la mine un matzos fript si mai pa
-