Cine/ce ne calca pa nervi
Moderator: anjin-san
cubu scrie:lol, asta se spargea in figuri...Chiparosule, recunosc, esti prea subtil pentru mine ca sa ma oftic.
![]()
Io cre'ca tu esti ......da' rau, rau de tot!! :fuck:
Acum ce ti-am mai facut? sau iti sta in obicei sa refulezi pe forum?

btw...."chiparos" e un arbore ushor aromat si deosebit de rigid. Ah...ca tu l-ai preluat din "tiganeasca", eh...asta e partea a doua, tine de cultura fiecaruia.... :rolleyes:
-
Love2Fly - Junior Member
Cica netul care are garantata viteza de 16kb/s...si imi mere cu 8 kb/s maxim...asta ma enerveaza la culme !!!! ;a
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
indivizii pentru care notziunea de moralitate e k o guma de mestecat: o molfaie, o etaleaza sub forma de baluane, shi cand se plictisesc de ea o arunca fara sa clipeasca. lipsiti de verticalitate... pentru care e grozav sa para k sunt ceva
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Aceeasi vreme de 2 lei...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Copilul vecinei de deasupra ca tropaie si imi face nervii tzandari !!!! si nu pot dooooorrrrmiiiii...
-
Am observat ca nu imi convin prea multe la viata :
Iata ca am alta chestie care ma calca pe nervi : Gandul ca e luni si ca azi am IAR scoala
...maaaan fuck school...I wanna stay home 
Iata ca am alta chestie care ma calca pe nervi : Gandul ca e luni si ca azi am IAR scoala

-
miscellaneous relatives (including parintii proprii) si preteni apropiati care imi pun din ce in ce mai des o intrebare de-a dreptul enervanta si oarescum inutila :con: STOP IT!!
pe aceasta cale anuntz ca am deschis lista neagra. Sa vaz care mai are acu tupeu sa ma intrebe intrebarea-ntrebatoare. :j
ps - am uitat sa precizez ca e o lista mai deosebita, anume: fara posibilitatea de mantuire. ever.
pe aceasta cale anuntz ca am deschis lista neagra. Sa vaz care mai are acu tupeu sa ma intrebe intrebarea-ntrebatoare. :j
ps - am uitat sa precizez ca e o lista mai deosebita, anume: fara posibilitatea de mantuire. ever.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
fluffy* scrie:imi pun din ce in ce mai des o intrebare de-a dreptul enervanta si oarescum inutila
si ? cand ai de gand sa te maritzi ?

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Azi chiar m-a enervat la culme proasta de geografie :
Cica nu am bani sa ma duc la frizer...cred ca daca imi mai zicea asta o data luam catalogu' si o bateam cu el in cap...MM de proasta !
Cica nu am bani sa ma duc la frizer...cred ca daca imi mai zicea asta o data luam catalogu' si o bateam cu el in cap...MM de proasta !

-
Shaki scrie:indivizii pentru care notziunea de moralitate e k o guma de mestecat: o molfaie, o etaleaza sub forma de baluane, shi cand se plictisesc de ea o arunca fara sa clipeasca. lipsiti de verticalitate... pentru care e grozav sa para k sunt ceva
DA
+
indivizii pentru care notziunea de sinceritate e k o guma de mestecat: o molfaie, o etaleaza sub forma de baluane crezand ca sunt cu adevarat sinceri.
Crezand ca sunt IMACULATI!

-
Love2Fly - Junior Member
indivizii care isi fac un hobby din a-i stresa pe altii, in fine, pe cei cu care le merge chestia asta;y
de ce nu se baga la categoria lor, daca sunt asa de tari...
de ce nu se baga la categoria lor, daca sunt asa de tari...
-
Daimon - Mesaje: 5074
ma enerveaza persoanele care se dau victime, desi nu sunt. care cauta sa fie mereu in centrul atentiei si daca nu sunt se simt persecutate. e un caz in zona.... care parca incearca sa-mi strice buna dispozitie pe care o am acum.
Hai sa ne mutam la mare!
-
Lu_Lu - Junior Member
Oamenii care nu sunt punctuali shi intarzie la intalniri sau nu mai vin...
Mai pe romaneshte : neserioshii !
Mai pe romaneshte : neserioshii !
-
-
vremea de afara. de ce trebuie sa fie asa urat tocmai sambata???!!!
asta e vreme de luni. de marti... nu de sambata!
ma mai enerveaza camera mea lunga. ori trebuie sa-mi iau un monitor mai mare (ca sa vad filme din pat) ori ma mut. :yD
naspa viata.
asta e vreme de luni. de marti... nu de sambata!
ma mai enerveaza camera mea lunga. ori trebuie sa-mi iau un monitor mai mare (ca sa vad filme din pat) ori ma mut. :yD
naspa viata.
Hai sa ne mutam la mare!
-
Lu_Lu - Junior Member
MUUUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEE!
dar mai ales nenorocitii astia de la coca-cola care au bagat sticlutzele alea pt bebelushi. shi minunatii diriguitori din barurile din tm care le-au adoptat;y ;y
dar mai ales nenorocitii astia de la coca-cola care au bagat sticlutzele alea pt bebelushi. shi minunatii diriguitori din barurile din tm care le-au adoptat;y ;y
-
- persoanele care ma subestimeaza.
- invidia.
- prostia.
- minciuna.
si ma enerveaza ca in fiecare zi mai aflu cate ceva. si mi-e scarba, tot mai scarba.
si ma enerveaza sa stiu ca simt ceva (fie ca e vorba doar de scarba) fata de niste persoane care merita... doar nepasare.
si ma enerveaza ca nu stiu unde este ea... ca nu suna... ca iar a disparut.
si ma enerveaza directoarea mea care n-a reusit inca sa lase-n urma comunismul.
si... mai vreti?
- invidia.
- prostia.
- minciuna.
si ma enerveaza ca in fiecare zi mai aflu cate ceva. si mi-e scarba, tot mai scarba.
si ma enerveaza sa stiu ca simt ceva (fie ca e vorba doar de scarba) fata de niste persoane care merita... doar nepasare.
si ma enerveaza ca nu stiu unde este ea... ca nu suna... ca iar a disparut.
si ma enerveaza directoarea mea care n-a reusit inca sa lase-n urma comunismul.
si... mai vreti?

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
ma seaca la maxim caldura din mijloacele de trasport in comun.
putorile care uita ca traim in secolul 21, respectiv ca s-au inventat diverse solutii care pot diminua mirosul de la subratul lor...
ah, si ma mai enerveaza soferii de ratb care au senzatia deseori ca duc incarcatura de cartofi pentru piata obor si nu cetateni platitori de abonamente...
pentru toate acestea avem multa...
putorile care uita ca traim in secolul 21, respectiv ca s-au inventat diverse solutii care pot diminua mirosul de la subratul lor...
ah, si ma mai enerveaza soferii de ratb care au senzatia deseori ca duc incarcatura de cartofi pentru piata obor si nu cetateni platitori de abonamente...
pentru toate acestea avem multa...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Vorba Gabubei...neshpalatzii !! :p
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma